嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
- G; ]) f/ U# o2 W; `, v9 [1 \如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
/ J  {! ]# C. x  o/ L( s+ s  W: K

0 D* e/ q5 t# R' Y. f0 u% b, w1 H) u* @6 Q  }+ ]  s  ^
原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
8 M+ a2 g: P. g. e+ H! ?1 M如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
# t! e# F6 t: k8 v
/ Y7 p! C3 q- M
呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
/ [* n% D0 x  l3 Z) I要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下& s7 [- m% n4 h, ~1 o  T+ `% u6 X
' Q! R" t! e# Y$ p! y( [
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
8 h: g" s: c- v# [若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
* f( @* {+ M0 y6 R' m) M我玩易服後自慰都係去呢度玩
$ r8 l4 {; W5 t$ |2 Q/ D* v
1 Z) K" o" F; P8 _+ l  \星期一至五
. ^( o' C$ C4 m8 t2 k上午9至下午4 ...
* @0 A% o% }9 i- V

1 g, n6 A: P9 ?5 v  I1 T4 I& ]  h, Z
有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   + B; @7 H7 U7 o, R9 U9 J1 [6 u
/ u+ u! ]: }7 B( t* U9 L
5 u. ?1 J/ J9 f
呢個我諗好多人都會去申請.......
; _4 Q8 R& B0 `( \( p" s呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   % {/ T9 U( r0 B

# b8 ?+ ?% _5 j* t7 @& c  K# W3 a- }呢個世界邊有咁著數既事
. w$ T- {& Z& T% P
& x4 Y& }' C8 d7 z. |- F( V8 g" J4 N& y( i+ A
發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   2 j: A' p% c# f, Y8 e3 ^
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
& L. z: |0 E$ d5 P- d9 ?  [; o% M& I1 B
+ F9 s+ B% \" \7 ?
其實後半都未必要
) J- _% I0 q/ j4 D" t/ S1 ~0 I如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心. N, {3 P/ n' j& D' W

! \  q7 U8 K) }: M4 h! q& H3 a其他同事,
* [/ \% O3 J6 v% k. w8 G, H只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意+ G$ J! n; q$ O/ e, s
8 A% Q1 h+ T& [+ n' s9 l# I; t
曾經我都諗過,
( B6 F) T" w; x6 g$ e/ y連義工都唔放過,$ A" Z* u. B/ b+ p( V; M
反正我有份正職,
! r! r4 l: r+ o1 b, H' B7 P如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說
! W% Z3 x2 u# @; ^可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
3 `; z& N8 ]1 E! }2 @1 A3 t好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
0 U& ^5 O3 q/ j0 j- T$ w連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   
3 ~; Q' ?- u0 g, d前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,0 y+ `  P, T, s* `2 K4 J" Z
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
3 a8 E6 ?7 P- }" W: d; D連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
2 B. X! z  `5 d

7 K; C" F# A. i5 J' d插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   
& }9 F) \( {( z3 i沒有人可以跟我玩
& b3 R+ k% X! O& Q5 L) F! o
" k, e1 j1 m  S) n& {

8 F  Q5 ~, u  j點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴
0 I# `. M9 v  S: |我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   . o5 b. p: R1 ~. d
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下6 j2 P+ o8 P8 C, k2 q: B+ o' i
+ F2 X7 s; X4 E3 U  Q+ ~* o4 B8 K
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
- @2 L# J7 U) H0 w若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)% L& R2 h- k# T/ T2 i
我玩易服後自慰都係去呢度玩3 y1 t, v& N' f# i( w& z
+ L( z! y& H% `- n5 z6 O
星期一至五6 M- }. r! |% F( t8 d
上午9至下午4 ...
0 Z* t. l4 m6 a  L2 p& ~8 a姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body