嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
' j& F. A% m. N; R3 g3 f如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
5 }: w* c4 q  J

4 N# Y9 ]+ |+ T8 s: T$ u1 F* j0 V3 K7 r: ]% J0 j
原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
7 d+ G) @9 N2 Z9 B如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
( W8 V. V% M& d) ?
0 }% k. k4 l# v2 i, D呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表     r" ~- m' I7 P8 @
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
1 B$ {: Y$ u8 D9 p( A3 u$ f
3 [0 A- X3 {' o1 ^好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
" L& o( O+ F, a9 j若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀): r* @4 ~2 ^6 d7 ~5 e) K
我玩易服後自慰都係去呢度玩
% L: ]9 `1 T3 u" h
. `( U" V) B; m, g; {- t/ d" `7 M星期一至五
4 S/ O6 w! y  @上午9至下午4 ...
$ [% X3 e( |, @/ R

) \. P/ x2 {1 h* l- ~! C' {, g3 H$ O3 z$ }1 _
有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   
) s5 v. M( K, N* b9 c; G. {1 T, N0 {

9 u, z/ W; r- J- @7 X- o呢個我諗好多人都會去申請.......
  A3 k" Q2 ]0 J. x7 ?3 b
呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   % q* \0 a; Q2 ]' ~+ n" [+ k

7 Q8 u3 \: H9 @5 F4 H呢個世界邊有咁著數既事
" o8 `6 {* i8 Y" e

6 A+ K5 O- U$ t- F6 @& l8 Z' l4 u$ M* R! y
發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
8 H$ }  y( z8 H1 l如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
; \+ S: I: ^4 @' Y8 ]; w& O

+ o$ i# G+ ~* U$ v  C4 e2 ^2 i" z- U! O" ^4 W
其實後半都未必要
" I, _2 X9 h$ t/ m' Y4 w如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心
: I8 K4 y9 C, G& M' Y- U. f' |: f- M% v& X) g' `7 f
其他同事,, P6 T+ g& p1 h2 {4 I) S
只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意- y9 R/ t2 [: d; b8 t

0 y# R5 [+ X# I5 i. q$ a9 E$ N$ F曾經我都諗過,
  J( F7 L5 E1 H! z6 x# E( H, N' l連義工都唔放過,
( X' V- D# `! S+ ]  H: X反正我有份正職,
" g  b8 I  y4 ?4 p4 ]$ W如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說 ; K2 _- i. D* m7 E
可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,- x" y5 J4 u: Z# V5 C
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
+ \, _) J9 s" Z% V1 n/ n連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   ) J3 @# j8 }' g0 A! s
前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,* `# r$ n& `7 P( V  d) F5 s: |
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎) ?8 |; y" B  U; l2 {( c. ]
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
/ d9 u$ _. D. \, E4 }# z, J  @

/ }: d3 D" d+ c* @$ n- {' Q插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   / ~! n7 c% D6 T" A. X& t/ w
沒有人可以跟我玩
( O5 L& J7 I, P4 [$ W/ T- Q
" M' A6 d4 |1 k* i2 [8 e& `( G5 m
$ f# H3 Q8 J( U5 N# L點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴
) S( F! p1 ~$ c- B% Y. U我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   / A. U6 y( l* [$ N4 U
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下7 l/ w: f8 _! N  x

# o3 ]" z$ o1 w+ E- O. @# s好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
8 r2 x2 n  k! `8 U若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
- \; s" j2 G2 }) G我玩易服後自慰都係去呢度玩9 \: \) H4 a5 g- W7 Q% U& I* K2 E
2 K- J: d- d" ~0 Z) w+ e! H  I+ V7 J
星期一至五# ?; p$ I' {( b$ Z( q
上午9至下午4 ...
3 u" S7 h7 Y# m# q1 F& @姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body