嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   5 n1 g8 D$ t; G* U( T$ A
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
9 d: i1 I) g9 x/ d; h# d7 y" B9 W* S8 d( x

2 P5 H3 K! A; {$ p原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   + a4 S7 G( U& M, L+ p
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
+ T% ~( N5 {2 X, F
) E& g* Z: }/ r3 d呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   $ M( }% H7 ]4 O- n# Q
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
; W- Q" A* M* j4 B# J1 J0 m  ~+ q0 p+ i( h+ Q% \
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室* I1 w$ V, K1 R( z4 {. ^
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
; a# N6 k. e  y9 d* u; u" R& w, L我玩易服後自慰都係去呢度玩( K6 y8 Z+ G+ L) E7 t% e' p+ i
( I9 A7 x- B9 @# m
星期一至五4 y# m" ^$ k: T8 E* p8 q# ]
上午9至下午4 ...
( @+ B9 J* J9 \1 U4 ~3 I

7 N, w* {4 c$ t: F3 _( X
1 I1 U0 X0 R) r& C4 ]% y( [( O有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   
4 b# \, a1 r# Y7 v- O8 d8 ~% W2 g9 O) _5 n. w& R$ A

& c; k' B- Z* k$ T  Z" A6 s呢個我諗好多人都會去申請.......
, A6 ?* f5 h7 Y) s9 \呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   ! G% a" K1 C2 U4 D7 Z

1 Q6 e6 T' }7 K  u' y呢個世界邊有咁著數既事
6 {+ H5 ^# \& R$ J( H: a9 J7 ]' Y! e7 n3 \
, z" R/ ^* p4 A8 G' V/ P

; h; i/ [& {' H. _: [/ [發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
. _" [9 D+ H2 o- Q$ l如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
- v& k: b& S% Z/ R* y$ S

' Z) ?& M7 _8 [4 Q
- B% B1 L/ ~1 j# P9 e' L: L) T其實後半都未必要
/ Q, Z3 @9 |& p0 }2 M2 J$ N8 ?. ?% Z如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心7 S) v9 h6 C5 s% V  s; ?
  _9 S* J* a( V, \
其他同事,
4 X) z- u# E9 w0 z# n* g: ?只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意
2 }% y2 N! M+ n2 d9 [/ ~; ^; G5 l* z, c/ o3 ]+ `' ]
曾經我都諗過,
6 d% G8 r: O8 Z; b3 f" d8 s連義工都唔放過,
+ ^5 {3 c7 J0 e反正我有份正職,
; h  C" ?, i- z如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說
, {8 X7 e  o4 ?( `可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,: W6 I# k3 P8 m$ _
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎. Z* P! L7 o- s, G2 R  R
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   # \$ G$ R& I: K! _: T
前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
' j: y' w( a" B( f好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎. H- N; g' V3 s( s: E' j
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
5 G! \- T" H( ~: {  `

) f& N- h/ c% x+ o+ W! b8 i$ j插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   
# N' l. @2 \) A" J: m/ {沒有人可以跟我玩
! C/ F+ X9 I% p1 M& g0 ^6 w+ j. G

( E1 @( p/ y9 Q6 f8 q; K+ {2 ^) d' ~/ I/ F3 {6 v" n
點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴$ U( j: l$ ]" j5 h2 X4 |: c
我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
" W7 x+ i2 q- L要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
% `, g" a2 Y: P( G/ `; L  \; }$ A8 _4 H$ T& S
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
9 O" f  @, r) b0 T; |3 G若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀), ^: G) O( y  B4 s7 ^
我玩易服後自慰都係去呢度玩  [+ i3 M: M+ T3 }" s
2 ^$ p3 {" Z  E) j8 v* C* r
星期一至五  d5 r& _# j0 T- v7 D( t  }* J
上午9至下午4 ...
& I& i4 r4 D2 T. t7 [# c
姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body