嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
* a. A5 P8 K8 u0 v8 j, p: l# Y如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
( v) n0 R2 F2 g5 y+ z, a! z
" i. t( U: A; n7 T+ O2 q
5 l. L5 P% ^, Y原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   . R9 b( h' ]+ U$ a1 u
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
3 K2 P' k* P: Q; X' [+ M) Z
+ B6 _9 j0 N9 @, w" m# M
呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   6 K9 P( _% m3 B1 e: Y" I
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下+ n& d/ j3 _- b3 T" y% l

- Y- k8 P6 N# R& N+ P好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
) j% g7 `: A1 c) I6 ?  r7 h若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
9 H5 {6 v3 O* j( ~2 T' \我玩易服後自慰都係去呢度玩/ k# E/ k9 g8 m3 _, N3 Z

2 V+ r( [6 j6 S* M. _! H1 |0 N星期一至五
0 L' Y3 p3 x  x上午9至下午4 ...
' X3 }% j) u. v% S- ~* `: I1 n# Z- @2 ~/ ]% u% k7 h
7 k+ E3 W# K# w+ V: d4 \
有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   9 p4 j6 n; R9 f# |. K5 h- [7 l
! d6 {4 m, ^! Q: a, u# R( t
; i2 ~+ K3 g# z8 x# q) {4 g7 y
呢個我諗好多人都會去申請.......
5 I7 L& r! }& M, J& U呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   8 c  x% n( j, e- d7 x
: A# y! d% U/ o# U+ v
呢個世界邊有咁著數既事
( n' g, g1 j- O, N' X" k3 m2 }3 [3 u5 `& }7 u: ~

! c3 P. ^; X2 ?+ B發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   7 n! T. s9 T; |8 \- `: X# P  W7 d
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
6 N& G6 g7 Y/ e2 m9 t4 `- Z% o: T2 t$ ]+ A

2 Y$ l  }0 u' n. |" G5 w( h其實後半都未必要
6 B( F# S) F* z( ]) I" K) c如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心
4 l: `. a0 K" o# n
6 R6 n( [5 j& j0 Z, Y其他同事,
0 f7 p( U9 i2 c2 f只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意
  O9 X" D2 o5 F* C) Z  P
: P$ L) w+ w, W- P曾經我都諗過,
* v8 p# p, }5 _9 p  i# ]" v# ~連義工都唔放過,3 a% R6 w0 x% ~; S. o: i
反正我有份正職,
5 O1 X$ T# K/ ]+ B( D& g如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說 : E5 c) a  c! m$ c: p: @  m4 `1 q
可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,. C# g0 @. m; W6 N0 j' }
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎4 r  [3 F. Z% \# s: h2 F
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   9 I4 f% u4 ^. I" m6 c# X$ e; U
前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
2 N6 @7 y! Z3 Q# Z' O好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
+ W" H, l; w2 R連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
# W5 ~: D% G7 r5 P9 _+ |
" Y% n7 O  b9 ?  K' Z2 q
插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   
/ b9 z  T0 a. O% Y( z, T2 ?3 _沒有人可以跟我玩
/ t) W) Q# x9 {
1 {' h# _7 ^% ]% T6 _9 s# V+ v1 ~, i$ ^
點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴: `9 x9 x4 p5 b) }5 x; }1 d  U& F
我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表     R& L3 D, D8 Q/ I) [7 x0 A
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
) x( l: I. C, a* j8 L9 h9 O1 F7 o; ~, E& U7 l7 @% N/ m
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室( M& h' [* h( C. I( Q
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
4 c) ?% y3 X9 G( |* A3 Q  z我玩易服後自慰都係去呢度玩
. q& R& V$ l" b
# G8 W8 |" C- c& S# R星期一至五6 D- Q: C! \" f1 ]/ l
上午9至下午4 ...
! y- f; a8 Q3 Z' z+ H姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body