嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服0 @! k# y  r- U9 R# ~4 p( ?2 R
各位可留意下有沒有舊制服流出
! I; o/ P* U6 X7 H  g* M本人勁鍾意佢地套舊制服
8 u& r! f% X+ z* _1 g$ _大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
- ?: m0 d4 [8 `: u: ~- W# s" n% u4 C  c. p; N. ?; j
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
$ o4 V* N+ P% }% ?* D" m3 O今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
& k5 e3 f) [& _& T: T7 y各位可留意下有沒有舊制服流出
! O+ c4 q- b& k- j& D本人勁鍾意佢地套舊制服
# A9 `3 j; k- R! G7 a大家見到有既可以上黎交流下
$ o( [; f0 |  D
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
  f5 ?! V3 o# `; v4 S5 Z; V+ ~1 _" J講航至少有3套
) l( @0 G; n6 p9 ^6 I9 Q土也勤一套 條裙有區輝
/ z- ~' Z- [$ C) c, {2 Y. {空女且分兩類  成務員同成務長9 d1 d8 z+ y& P9 C
一個紅領巾一個淺紫
$ Y/ ~" j# p  {1 j# k1 W裙色都唔同
/ T$ t$ I0 d0 J. P+ B9 l) p8 P8 |: a( Q+ g; j
(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
& S" `, `6 c5 u3 [- G: C: j# |; w2 _! A9 A+ @" f% k

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表     f0 O9 @9 O9 m( c$ I* X  b
7 C- ]$ N- {& x/ V1 O
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
6 i& S2 _& H" l5 A  g

8 X+ d( w0 r# R! t/ y以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
, t# X5 d2 N. y& i# `, k
* G! ^) C& Y* H; a* F以我所知 每位飛女唔只一套制服
5 G; Q! E# R) j4 r& T" j4 X/ T9 d" A的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。) Y) n& D4 @) N3 W2 w8 y
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。: `+ {" T5 v2 p0 s

; e& o% W3 M3 Z9 j& F' s+ ?) M飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
! q: Y  [* n; s# G8 @" n因為怕被人假裝現職飛女
1 w) T* w5 l* [但係既然舊個套都唔可以再著。。。
" o- m& I; z/ V' z& W咁就有機會。。。/ K7 ?; f: p1 }) M  }# c5 K7 |
正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
) G2 q5 k6 Y) K1 E0 |0 J只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
" v' j! g( q# o換應該有新聞但唔覺
3 U5 j% L* H* {, H$ `講航至少有3套
9 ^% K: F$ m0 F/ p0 R( |  j土也勤一套 條裙有區輝* q; n& l5 J$ z# u
空女且分兩類  成務員同成務長$ x$ G4 J1 i, @1 D7 a
一個紅領巾一個淺紫
2 J6 b9 I/ M+ Q4 r# B裙色都唔同
9 ?/ M4 y4 @7 L, x7 H4 s% V+ _% R
5 ?: w6 h4 Z! K6 k
換左啦 姊妹8 R  ~0 ~# t2 |9 D8 h3 |
我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   8 t: t9 _$ p' V
請問有冇新舊制服圖片?; f. n. i0 C5 q+ H
" C( Y! s) l" W1 ^. n2 F
同香港航空一樣?
# R* P7 ?8 [" X0 M4 ^0 U- j1 b
+ q* \- p5 m! G5 u) x9 Y4 S舊既成套紫色
$ X7 e/ v1 k5 H% x8 X, a新既成套銀色 不過好樣衰
0 v, b3 v% L* Q8 ]1 `, n我想要舊個套好耐架啦
; F: [: A! R5 I8 Q3 v( A' M9 J" W- W9 e  w' l4 q
相可以自己上網search 我唔識貼圖

8 l$ j3 o! ^. }  W+ P4 v) V$ ~呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
3 Y* |. l6 V/ k4 m7 K換應該有新聞但唔覺
/ A5 E( j9 n3 C! ?* }, X0 _講航至少有3套
+ F8 M% Z1 S/ ]8 \7 t0 Z土也勤一套 條裙有區輝
  e9 l" K3 L9 e; X空女且分兩類  成務員同成務長
+ l. |# N7 H! p: F% i% ~$ N8 r- A一個紅領巾一個淺紫: c& e, p' j0 T1 ?' z
裙色都唔同
8 @% q# O: R! c$ b空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   * @0 L% Y" I) c6 D4 I( {
  b  G( J  h6 b7 y* T& ?
呢套係新版?
) R8 ]3 |% p9 R" s" k- |0 ]

9 @' S% g0 r$ r, }$ }係呀 我覺得好核突! u9 {5 o4 N. L* V
都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
) ~, g2 D, Q* {6 d4 Y6 @- I# h6 ^# @' {

; W5 ]: i# v2 W1 W9 i換左啦 姊妹; U- d4 z3 ]+ K3 d
我做航空業架
% ^6 F* A4 O0 o# U2 ?; c% X2 L* C# t
sorry.剛剛係佢地面書見到
. I4 H& o1 @; Q! H真係新不如舊
  V, @8 c; {+ f3 J- |+ G
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
  K- e/ c" v: ]& p* q, Y! r' [" D1 G
( ?' I- ?" E1 j8 S3 e. [空姐係三個grade
6 ~/ w2 ?; M+ u  \2 N感謝指正
4 E# [( }! B* j! k* B% o$ ~無深入了解
& }' a/ L, o+ a1 E: }% |只係搭過知有三套
# o' x) {3 q, h. u! Q7 h. Y7 {5 {) K: c+ R

* x) U9 Q! V8 l' B% T另是塊暈,不是講航
2 }* ~) x! X0 v" O' Z+ `
% t4 w/ @6 }' |8 h[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   % C, G& W- s7 f$ l, j
8 L) \, U) J6 w) r1 |& {! g
  Y) v& l- }( ]& s8 A
係呀 我覺得好核突& P& {6 y0 y3 B4 g6 A
都係舊個套正
% [0 d- y/ g1 }令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
! ]& o. \8 b1 a" H4 ]+ j# n; @+ P9 \. z  e$ Z: I! k
) {8 f& D5 R$ d8 l, K* C% x
舊既成套紫色% z3 Z# M# a, N; D
新既成套銀色 不過好樣衰5 i" ~" a* Y4 H  r
我想要舊個套好耐架啦
4 @6 w; i! n# O- U% d2 g! B' k$ O. E$ ^
相可以自己上網search 我唔識貼圖
; L1 y" I+ {. _
# s6 Y9 a7 i+ p. {$ pif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
6 F  ?7 J3 t9 D& J
# R7 f  w. V9 z4 X. U2 Y  u2 EAsk for another one ) e* X; ]& P' d9 ]
+ A, G2 w: S8 Z' E+ u& n
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......