嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服5 }" Y- Z2 b, Z4 Y" z
各位可留意下有沒有舊制服流出
5 i, r9 b; `! A; g本人勁鍾意佢地套舊制服
2 |$ m3 ^% w4 W! _$ {大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
8 V+ ^9 Y, ?2 N" i- D& e  [, i0 Y2 }$ E$ G; X0 ?
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   $ m' B$ E% i( W3 E; J
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
  }! b& N. `6 s' o; H# a各位可留意下有沒有舊制服流出% N% f7 J9 P7 g$ H
本人勁鍾意佢地套舊制服
6 v# C: v$ C+ k8 x大家見到有既可以上黎交流下
  m) b- e1 Q; C4 m: c3 J
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
# x, i" O$ g9 D9 _( j講航至少有3套
; U: T/ }+ E* h+ I4 r土也勤一套 條裙有區輝
4 |( A# g5 u/ u0 n. d2 |- A空女且分兩類  成務員同成務長; ]2 J2 w0 _8 d- g- w
一個紅領巾一個淺紫; V. P$ M( [- t' g3 j) W! X3 Y
裙色都唔同2 j9 G' w9 ?: z9 c0 H* g

8 Y& i2 l2 }2 i8 X(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)8 x0 k0 r6 j  d1 b" [. c

0 Z$ K9 {4 m2 p% J[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   
# d8 E% j5 e: J4 t8 S  ?/ u+ C1 V  |' F; ~% ]* |# n  S5 Z
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
; ~# B0 i' q! k/ ]  |
9 {/ M- t2 v: x3 H6 _  ~以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合: D' u/ h: D4 z8 m
( ]. T$ u3 |! [9 O2 a+ [1 d/ N
以我所知 每位飛女唔只一套制服4 T, x$ Q* ^# s# L4 i( N( Q, J- R
的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。& x+ `2 s) V- t1 f5 K7 \. m
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
. ?0 t/ R. P3 F* j1 m" S- q$ \9 F4 v% Z5 C! T" A8 \% y" l' f
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報; x4 p0 D( M+ o( ^
因為怕被人假裝現職飛女; O' U  t/ H+ P$ v$ j
但係既然舊個套都唔可以再著。。。
5 B7 |* \3 `4 h5 m( c咁就有機會。。。
+ x6 o% u% W" M2 y9 n/ ^/ A8 K- @正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高2 z. I1 X; v+ |* L" P% q2 P) U
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
! S) M" f- x" L4 A( ]. E$ N/ y3 R- _換應該有新聞但唔覺
% j  U6 \& P7 @, b, r講航至少有3套! t( c9 h" i7 p6 s
土也勤一套 條裙有區輝! q# B' d( E; [0 `6 J) ^
空女且分兩類  成務員同成務長3 |4 q' n( I( ?+ G5 X( [5 Q+ \
一個紅領巾一個淺紫
% ^" U0 e7 H# E; G6 y( m裙色都唔同
) O. ^4 j, ^9 l2 Z  f- R; M/ V# e1 b! x7 U; P. ?9 q
換左啦 姊妹; o/ O* g4 H% F$ x
我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   8 A1 l* B3 N, @8 ?
請問有冇新舊制服圖片?2 Z$ B5 x1 S! r; t# b5 G
# @. R. Q* g! {, v! @4 k
同香港航空一樣?
( n/ H. _+ e+ U
( y/ k4 j! |5 R2 `# \7 X舊既成套紫色: Q: [$ Z) K$ R( w. [  p
新既成套銀色 不過好樣衰# ~+ t( @0 h1 ^0 [
我想要舊個套好耐架啦2 `/ C8 e; D' B# C) u. ?1 y
+ B* ^% K% F6 q, h1 ~
相可以自己上網search 我唔識貼圖

1 D. s- K& g7 O' n; W! |呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   ) l- V# K( z7 [: |& N
換應該有新聞但唔覺
) @  i; {7 N" l" K! A5 e6 R; l講航至少有3套$ l" r: D: d7 T
土也勤一套 條裙有區輝
- Z  p0 z/ {( `, B  R空女且分兩類  成務員同成務長
! q3 C5 b" ]3 `) Z4 |一個紅領巾一個淺紫
5 S2 z7 c# |+ U# I: \; d3 ]裙色都唔同
. Y, C3 v" d3 \" c空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   ( d% X1 w; F; d* t* W: u
$ d, c! i5 J/ a& D0 t
呢套係新版?
. Z* I2 p; }- d, O  \! t. M
9 J& y) n! c' ~" s/ `
係呀 我覺得好核突
$ ^2 A, Z. \) o) J- S都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
6 `7 L7 L/ ~5 j. H9 x
* O$ P8 A- @. ~8 A- z+ @+ t/ \$ v2 d7 p; c* q' x7 C
換左啦 姊妹5 j* F8 v8 f; _* {+ ]: Z3 s% E' ]) A
我做航空業架
+ _% W- e7 A; X, G! b/ }
sorry.剛剛係佢地面書見到' z1 ?) o- L4 ~4 E8 B( t2 L
真係新不如舊
1 O" t* m5 k$ N1 A0 _/ H( Z1 n0 ~
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
* C/ Y3 Z/ [0 O) ~. v
' r, l9 h/ [% X% h! ]空姐係三個grade
3 _" [" `7 N5 W
感謝指正0 g$ \% p/ X( j- G) `; [' ?
無深入了解
, u- f' R5 Q4 n/ W+ T  S: V+ m只係搭過知有三套
% D+ Q2 {3 X7 Z4 E! A
2 R- h7 Y0 X+ B
) b; I) z8 i  `5 W" |" P5 f/ g另是塊暈,不是講航& G2 w+ T" X. J' W2 y6 {3 @" t

) e9 k: l  k2 R+ N[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
/ F# s6 K8 B9 f
% r; ?" a, R3 i3 p% s( ]8 i
$ `" V: O) H" J係呀 我覺得好核突
9 j* M8 K) M6 c1 N" _. B都係舊個套正
% J& E/ r( D2 c4 v
令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
7 N' X; U0 }3 p+ U/ @4 o9 ]% F
+ L5 e. g; y- H' R1 r4 o/ y3 o
& w* c9 @1 u+ u) V+ w舊既成套紫色
5 q0 E" z- U7 G8 Q. b! l6 l新既成套銀色 不過好樣衰
" f& U7 E# A! K; T, K- \我想要舊個套好耐架啦7 X2 Y% |! r7 i7 f5 W+ y

- V3 [& J9 C. H. a2 q5 o6 c- I相可以自己上網search 我唔識貼圖
8 A! m4 d8 G( N. C

9 E' \) m+ l, ^3 d4 vif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
$ }9 Z$ @" B3 U4 @, i6 @3 V' U0 U7 Z7 X9 S" P, ^+ o
Ask for another one
$ H! n9 B4 {! d( j+ [
& l7 M  V" F3 n! eplease give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......