嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服0 N2 h7 d- v; t" m6 B/ X
各位可留意下有沒有舊制服流出
/ c+ I% [& i* b5 M! b6 ^8 ~) {6 H本人勁鍾意佢地套舊制服  k' y; [4 ^* C7 n3 l
大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?. H2 a+ k5 _3 U/ n. v

$ r& z7 S; _+ g9 j2 A同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   ( H9 M6 d2 v. I9 w7 R
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
: A% Q" D. q0 X; r$ U+ d0 |各位可留意下有沒有舊制服流出% n: M: O& N) n) o+ {
本人勁鍾意佢地套舊制服/ D0 j8 n# C6 A; d. n! D/ P
大家見到有既可以上黎交流下
! i6 B3 p6 A4 O. X/ i4 w  }換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺& H" i6 E0 T5 X; J3 Z3 q
講航至少有3套8 f" B! m$ |1 D
土也勤一套 條裙有區輝' h4 h6 f# c( [6 H) l. G
空女且分兩類  成務員同成務長
4 L9 L0 I5 ]. J0 ~( E  |9 ^  ^一個紅領巾一個淺紫
' `! \! Q9 d3 ], ~# i" k5 }  J裙色都唔同/ R! E4 M% s  B4 c: j1 e3 D4 r# o
0 y. I5 m8 W  }2 h- J1 R
(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
* ~6 y3 p, D4 G8 y# h5 r' U  D. H) Z( O" ~

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   
' m1 E" U; x5 n7 [% ]7 [+ R3 o! y8 ^3 [7 R
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
9 H' X5 N( r  n! ]
; J0 q+ t/ ], ?3 L
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
! e+ Y0 i4 a3 D2 ~3 s" X$ ?+ |% o" Z. `- N& {" A: o9 D- ^
以我所知 每位飛女唔只一套制服9 E) @+ S, ~# |3 K# K# h) h
的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
2 x. @$ h2 c3 X6 X" |一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
% v8 q4 w3 l6 [
0 E- I1 e' a4 g飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
' d9 a1 q! n+ A$ x( ^8 c因為怕被人假裝現職飛女1 R$ s# e. L; x
但係既然舊個套都唔可以再著。。。
6 o* W) s1 o7 T' G2 S7 _咁就有機會。。。
" [$ P  e& |' E) o+ P正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
4 {1 s1 k- L$ m( Z) n5 A# c& U只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   ( r4 n% y6 [% B) V6 k: |% b
換應該有新聞但唔覺
3 c+ h' S* Z- O/ v講航至少有3套) n2 u. K+ q  P6 X
土也勤一套 條裙有區輝
* k( W+ |2 B, y7 w空女且分兩類  成務員同成務長
- X/ o5 E& r( x& I* T( D9 @1 ]一個紅領巾一個淺紫0 [+ A6 L; d& u" Z, L
裙色都唔同
! P, X/ C, n3 y. x& `/ n0 X+ @. B5 T! F; _
換左啦 姊妹
# p7 H, }& U, p" G) l8 ~我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   
6 t. y0 Q4 V$ W: T8 B' e請問有冇新舊制服圖片?
: b" T! ^  U+ Y4 X" w) c+ {& s0 R
同香港航空一樣?
) t' E: g. {+ E+ v: a8 ^

) k0 f$ n& K  F- U7 e7 \舊既成套紫色) B7 Q5 P1 h+ r1 @* q1 J5 t1 d
新既成套銀色 不過好樣衰9 J8 [, P- U. F% H
我想要舊個套好耐架啦
8 o. C2 i, Z! _; x" s5 d4 P2 a9 P( J7 E- c. |
相可以自己上網search 我唔識貼圖

7 h/ s7 C% l' T, G5 f8 e' {2 ~
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   : I  g1 `8 h7 W
換應該有新聞但唔覺. s9 }, L9 J# e7 j) q. o0 D" K2 M3 Y
講航至少有3套1 I1 d" I& q* Q# b. D) F$ V
土也勤一套 條裙有區輝; [0 o" R. D- L
空女且分兩類  成務員同成務長8 B8 J' |/ p8 T' ^' J- v
一個紅領巾一個淺紫
( t- J8 T- Y, ~- h$ J裙色都唔同
6 h. w2 o. j" x: Z2 U
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
& P# D+ n+ A6 @9 t/ A; ~% `6 c/ _7 W& M: V5 ^6 L) g6 W: q
呢套係新版?
# Q  Z( Y1 Q5 i) [9 k( l0 s% H. Y$ t

2 h: g0 N/ _5 x/ }5 k: |; d$ \3 ]係呀 我覺得好核突& k( ~( u' }, n* w6 X! h) a1 a
都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   ' D: m/ k' Y" g' t

$ U7 d0 j- ~% ?' ?) u, z
. Q9 u- V7 W; ^! i+ \換左啦 姊妹
7 o. }& S1 U; H我做航空業架
) ~' G1 W! o# }) v
sorry.剛剛係佢地面書見到
! n) v: Y& k: s8 z+ o1 w# V  `真係新不如舊
$ ]- L0 i' v" a. @/ t. w; j
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   / o, F: H$ J8 d. ^1 m
! _2 e) `6 V7 a* j  I! d) c
空姐係三個grade
9 q, f' D6 x1 R1 i( k. z; y$ N
感謝指正
% {1 ]- h% l% A/ F4 S# U9 y無深入了解# ^6 k# \7 N& d4 X$ M
只係搭過知有三套  U/ w' U; P) f1 f& q8 J
5 }7 _* q$ ]! c+ G1 i7 E" u

2 @; I' k4 W4 J! L7 R' n另是塊暈,不是講航
% `$ z! \. m! x2 L7 U' M2 ^7 y7 `" F/ d: D& M

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   ' X2 q  O& }* F% g

1 Z* x- R2 h& ~. }$ Z- p# X( p/ l0 M- z( |9 [3 W! K& a
係呀 我覺得好核突
5 Y! N' I: _% |" T& |& ]都係舊個套正
2 Y* `7 _1 Q4 s5 S0 P" u; a; q令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   2 I4 ?+ t- d9 H7 g; O8 i, G6 n2 c

9 u) u. u& F( g* y' `. x$ C* T6 {3 Q0 L& N0 [
舊既成套紫色
2 \, _% J5 i2 ], o新既成套銀色 不過好樣衰2 }$ M' c, x( m7 m
我想要舊個套好耐架啦/ x+ t' G# x5 g( I

+ Q% t4 j7 e% H, w; S! @相可以自己上網search 我唔識貼圖
9 ]5 s: M* P8 o2 U( N) k
, d" P7 I5 u" c) \6 i
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? 6 V" E* D% t& z0 G$ z# K) u

6 k* M7 {" @5 @9 v/ X' RAsk for another one . ]3 T  M- I- R* [. G4 N9 Y
  }+ H6 L6 n5 C
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......