嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
$ r! {1 @3 x$ }/ z各位可留意下有沒有舊制服流出
) H7 v5 p1 f* @: D1 ]& O2 w本人勁鍾意佢地套舊制服
: i: n8 E/ F0 t- M1 B  q9 c3 g大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?4 e) |* K  {, x4 x6 v
: Z  S2 q* F9 p8 k: B
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   % `, e2 W6 D2 g* j, P
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
2 p; d& d# h# W' F: \/ p! g各位可留意下有沒有舊制服流出# |, Q+ [+ Q6 {# v8 X
本人勁鍾意佢地套舊制服1 b: q; @- @- U# S; s# ?
大家見到有既可以上黎交流下
2 a) o  a2 D! l9 J' m9 \/ v
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺' ~) @# u$ ^  e0 A+ q4 F
講航至少有3套
3 z# j9 ^: s' P/ ?土也勤一套 條裙有區輝& w: U) h+ Z: s; X* r
空女且分兩類  成務員同成務長
1 Q  i7 e5 ^2 G- I0 l6 U一個紅領巾一個淺紫0 q0 `& y$ U# \3 e
裙色都唔同
% e' X* L; F, v+ N0 d5 I
3 D+ P$ i3 p3 j- F& L- l(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
+ H% \0 u2 t9 a$ I: `2 ^8 o
; o4 R$ ?! c) ?$ |) F[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表     _1 z. |  g, X- [+ q! \) Z' v+ P

8 c" N( k$ E3 {' @+ @+ ~1 ?5 U* ~換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
' c0 J$ s- ^4 D; ?& p4 ?+ ~9 v) j6 B2 b/ X3 `, }
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合9 g/ b5 X' r4 \* G6 x3 Y( `
) v0 d2 z. V8 p9 W$ U4 d
以我所知 每位飛女唔只一套制服
3 I# y4 ~: p( V的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。. [5 \* [  o5 \% S: r7 u/ a
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
- L& u" b8 p! Y8 F
! I2 s1 W6 f4 E$ Z飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報( m; s! A( h' x& x; P! f
因為怕被人假裝現職飛女
0 a! E- }, g( u7 u8 O但係既然舊個套都唔可以再著。。。7 O; M3 f  {6 }3 ]- h
咁就有機會。。。
  z1 n8 D8 V) i% @, `正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
7 [; T. A, v3 P+ W只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
! a7 @1 c: t  {換應該有新聞但唔覺5 v" @+ C9 {; H, Q  y
講航至少有3套
9 Y& K! {) B5 {土也勤一套 條裙有區輝
  I% s; K) T$ j空女且分兩類  成務員同成務長% r" V4 s4 o5 g
一個紅領巾一個淺紫
! m  Y- T/ W, k+ r裙色都唔同
7 g1 ^4 r- U9 p

U* ~+ ]5 O* v* P換左啦 姊妹
! [% }: U( K( @我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   " S0 R: ]' r. Y1 b( X# N
請問有冇新舊制服圖片?: E5 f- c3 W6 O0 h. y/ a' a: r
% {! R& q# S! o7 ^- z# A$ Q7 ?
同香港航空一樣?
- p1 C: ^9 Z" U& U* H

- P* O' Z9 Z2 \( Q# a/ U舊既成套紫色
' J6 b" _( P4 I$ o; K8 L新既成套銀色 不過好樣衰
4 L/ G: p  s5 }+ \) v4 }; h我想要舊個套好耐架啦
8 A! ^# H( {3 g2 y6 r9 J0 d& _& t$ U7 N- M
相可以自己上網search 我唔識貼圖

% L+ X" h7 ?& M4 N: y呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   2 Y) ~* E6 c3 m' `9 \+ y' M
換應該有新聞但唔覺/ e) u& v& Y* F3 i& q4 s2 q( r
講航至少有3套
# o% O7 T8 a1 n8 O# t) I: {7 h土也勤一套 條裙有區輝3 ?% p1 Y( p: @- o; q; ]8 S$ n
空女且分兩類  成務員同成務長
; a2 v' f+ b6 v/ G, h一個紅領巾一個淺紫
8 R2 W7 T* i6 |# h9 i$ P( b/ f裙色都唔同
0 N1 K, @, Y) s. `
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
3 e' E9 u1 |9 ^8 s' B2 n: ?( V+ }, f+ A
呢套係新版?
9 N' _: {6 [% p' Z. Q5 }+ P
( e) s( o" M7 [# ~7 G7 l$ _係呀 我覺得好核突
2 }4 |& U* |/ y& q1 T) f) c都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
9 L* W2 J( Y, y5 b" ]4 p
' s$ W5 s0 \7 ~4 m
+ B2 K$ U: y. B7 i1 H換左啦 姊妹' T3 @) u% N6 q$ U/ A6 }) K( Z; N
我做航空業架
: u, O, x+ K- T' w9 a/ ?sorry.剛剛係佢地面書見到
1 R  I+ n$ U; ]8 e! C9 n2 l9 T真係新不如舊
; @/ `3 h- C. s+ f# o0 a
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
/ K% F5 l2 |, X& Z8 ~
- U) r, o: R3 B- t; \3 Q/ Y空姐係三個grade
0 Y; D' Q1 R& V+ [( L  k
感謝指正
1 \- j* _  X' B* j) q) u無深入了解% T* W0 x/ }8 B3 {, F7 q' K
只係搭過知有三套
0 ~3 D& H3 U  N' y4 t/ x8 {* O# n( {0 [6 `

4 n: w$ ~# K0 V6 j另是塊暈,不是講航
  _) d/ C% L7 w! }8 }* O2 ~# l
+ q9 K% I% W3 `) j5 m9 j9 X[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表     M# w/ I* d9 L& [, _/ ?
9 D; X2 m" [# y7 C/ ]- ^( o

! t$ y" X5 m4 I/ `係呀 我覺得好核突/ z& f2 s$ x: }% D
都係舊個套正
2 ?" A: `; g: s' v) o, i令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   $ F0 h) Z  E% r6 Q/ ^6 k' R
! A' `9 t  q5 X/ E
9 \# g; C7 K" @6 `
舊既成套紫色
8 p% q  ^+ [3 t1 S新既成套銀色 不過好樣衰! }8 l/ W4 V% H* J2 c3 `- M
我想要舊個套好耐架啦
3 K# t/ r6 M0 ]  H/ X4 G4 G/ O) }7 c4 E, @
相可以自己上網search 我唔識貼圖
* h) s; z' U, ^! a

* }3 V2 w- B: q5 l8 y3 yif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
; J" C2 ^5 L# O' U: M+ C7 e# F  ^, v% j8 @% }5 c7 D! }
Ask for another one ) |, [- r& [% t3 [2 M8 X

& j" L- Q% g% I* h* ^please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......