嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
* g# j0 U' n6 F+ k! c各位可留意下有沒有舊制服流出% ?& X4 `5 R* @) c4 |
本人勁鍾意佢地套舊制服/ Z) `5 I! Q7 E- ~+ D
大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?, A( `, S% n: r2 o$ t
+ L4 l3 z* e* x$ z0 N  ~
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
% C7 C# ^5 F. C7 D' Y今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
3 L: @" U) [5 A5 K, j各位可留意下有沒有舊制服流出
% H. P- F* S! `+ P' u本人勁鍾意佢地套舊制服0 I. M8 l8 E( |7 j
大家見到有既可以上黎交流下
3 x6 o9 |0 y) y$ ]
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺# Q2 G$ ?& U8 `7 e( u  _" I
講航至少有3套: _+ c7 R- R7 \2 ^- \1 C4 K, R
土也勤一套 條裙有區輝
5 L& t" `, `8 |* T& s空女且分兩類  成務員同成務長
* I$ f( P: W6 Q. |2 ~一個紅領巾一個淺紫
2 g5 ^. M+ D- `8 L# |; H9 y裙色都唔同" U/ T* R1 v4 a- _

4 ]6 t2 i+ Y/ c4 Q(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)4 w/ u. b& t9 B3 V
# F* W6 x: a$ }( W4 o) u* y. b7 O5 c. V

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   4 q+ m; N1 g/ I0 Q: {0 c. u

4 N: ~; Y  q" u& f3 c換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
! r6 J4 B2 b/ `/ s8 S9 y3 h) O5 m- L9 u( a/ L! Q7 p4 i: N
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合7 t9 A4 R5 b! t. U4 c: W
, G; k/ C8 {: a6 s, M; \
以我所知 每位飛女唔只一套制服
) w1 \% y5 q- b5 g9 ?的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
8 j* F2 C9 v* t; E- @0 `一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。) d1 X, B  s. J( X
3 m9 D7 p& N+ [, `
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
" ]' [. R/ I+ w$ y, T4 z+ u0 l因為怕被人假裝現職飛女1 A$ g' |2 W! E3 r2 n& Q
但係既然舊個套都唔可以再著。。。
7 z. S3 K$ E1 f咁就有機會。。。
2 `9 A  f! [8 v0 e% r. B- p( K正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高' G; l5 w9 V$ i2 K1 m; b
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   5 X& a6 J5 N$ D  H. c8 Z& @2 L
換應該有新聞但唔覺3 w. B! w2 b3 [5 k3 I3 J
講航至少有3套
. m9 L) H, \5 O  V! K土也勤一套 條裙有區輝
3 M, \' H) \% a2 R+ t" d空女且分兩類  成務員同成務長4 Y. w: D8 n# E7 H
一個紅領巾一個淺紫
+ B; O1 o, e( m' R裙色都唔同
4 w+ t+ A; l9 U$ g. [8 S3 }
  p, E; L$ ]" b9 p& I$ y# f
換左啦 姊妹
! n3 v- ]1 e8 h& S我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   
2 d/ g" C5 F" q請問有冇新舊制服圖片?6 Y% F: G/ e4 ?8 R4 D7 R
# L* P/ O, d9 Y  s
同香港航空一樣?
7 }! I; i0 P+ g( D/ I. q# t
, n$ d$ d4 k! _- T, A. u
舊既成套紫色
7 L) Q5 t' t: C9 k: D新既成套銀色 不過好樣衰6 ?9 Q# |) U% Z
我想要舊個套好耐架啦
, A6 [1 E! Y6 n& ^* s4 ^- r9 j$ @" o0 p- D5 h2 x
相可以自己上網search 我唔識貼圖

4 S( o3 k$ P. O( E% w! H呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   8 m9 R0 T. M8 X4 y; P
換應該有新聞但唔覺
) \, @! c6 B+ z) P) a$ c講航至少有3套3 h# ?& B0 f0 y/ c8 _9 R8 j
土也勤一套 條裙有區輝
( y7 ]7 e9 t( {* ~空女且分兩類  成務員同成務長- z. v& ?" i1 \  {5 @
一個紅領巾一個淺紫
) V" Z$ O2 W  A" C; [$ S裙色都唔同
0 ^- d4 B7 H& h! ]
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
& W. H3 ~' y9 f( F
) m8 A: j) c; P- E' A: |+ |呢套係新版?
  c& Z+ t$ d" O' T5 K& M& [" n
6 b5 [7 |( {" a# e8 x
係呀 我覺得好核突; X3 W& {7 G2 O% |. v; V& u# v
都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
3 V* j4 A+ W; P' }( `
3 t  n0 z5 `; {- v! A% l* y* A. V( ]+ j% K! _$ p
換左啦 姊妹
, g% U% T, {& ^7 Z我做航空業架
: {! K- v6 y' t
sorry.剛剛係佢地面書見到
3 ]( R) ^0 `6 q' N5 A* {真係新不如舊; r/ D% c$ C) W) U/ }
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
: N3 m- }% V/ I1 f; C; V  P; x. \
5 l4 n7 U( b) `; A空姐係三個grade
' o  K) C8 O  u5 ~8 V感謝指正3 {8 P2 A" `& d% o
無深入了解$ u% ]! Q. Q# I
只係搭過知有三套
2 r' b+ Z0 [% d5 {2 f8 D' {  h1 J, b. i5 _9 z4 [  U! s2 n# L5 ?* _% p
$ j+ O9 W3 d- {5 c, Z' ^+ F$ I( F5 N! @
另是塊暈,不是講航
& ]+ F& C- l& ~. I1 M" F
3 \  o9 o# m* w% a[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
4 p& z/ M# X; j& q- o6 m+ B& p- f- [/ s+ F0 W, s

0 p2 c$ m: u0 o係呀 我覺得好核突
' C% J: k  V0 j9 [% M2 A都係舊個套正
5 I9 M- I8 s' q
令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   ( l% \3 L( @+ r! q5 m
$ D) U( r3 V$ \7 w

% C* l& W& ]9 F9 a, b舊既成套紫色
* M3 X2 Y0 \3 e& Y' ]新既成套銀色 不過好樣衰% k: H7 z, ^( K
我想要舊個套好耐架啦- H5 I8 k/ d& P2 ~: a
1 K! D/ Z; @3 D) W  J& S
相可以自己上網search 我唔識貼圖
5 X) \" d/ L3 j9 L' T. y$ j8 Y
. h6 K; x2 G5 ^: I! |5 M3 m  f
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? 8 g% `9 w3 U6 V* x3 A% H$ p/ s
2 V' ]3 r  H+ P  M
Ask for another one 9 W9 X" w1 b" r8 g8 w& j. F
1 k! I" q8 Z6 N6 i+ a- h, K
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......