嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服- n1 y% k6 M4 M- T. v
各位可留意下有沒有舊制服流出! A1 b9 f9 J: e( R
本人勁鍾意佢地套舊制服- @$ p3 g1 f3 r* v: N1 r
大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?0 X' {& D- |4 [+ }3 Q" U5 o# [

0 r: Y3 e2 A) n  a& b同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
8 n) q( l+ x* K9 b" |- M$ v今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
& z+ v6 Z( A6 _( [$ ?; a各位可留意下有沒有舊制服流出
. H) c% E' ~1 p8 I- F本人勁鍾意佢地套舊制服9 B( ^# B3 J* T! T$ {  E* c0 j
大家見到有既可以上黎交流下
8 G" v& Q" ]0 k
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
- l, _+ A) u5 n0 J6 d" e" I講航至少有3套) Z6 a  Z  Z7 ]7 c# `7 p  @
土也勤一套 條裙有區輝- z+ B  u  B7 e8 Q/ q
空女且分兩類  成務員同成務長
, \: H6 w1 _; W2 K% r# Y一個紅領巾一個淺紫
. i6 F- ~4 X$ C/ `+ M裙色都唔同
" c/ S* B( }$ W8 _* v' ~. h4 M" M" ?5 y0 v2 H
(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)2 R2 _. H" ?- ^" {* S, c' ]
+ b+ O: Y* c0 {) d

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   9 z% M2 m- O$ k% }( `; J4 `6 ~
9 N: `$ U0 o6 u- H) G0 I; j- z
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
2 n. U8 u3 h+ h8 b1 Q5 w: g2 O
1 p- V& x: P- _4 Q* s: [# j+ w1 l2 Z以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
; w# m( \# j: C- @: D' M: U% E, H$ G
$ i$ Z! z7 \! R7 ?2 r% y$ M以我所知 每位飛女唔只一套制服
/ N! ?8 ], D) u的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
! S# H. e# Q1 W% H& X一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
8 D. Q9 x. L( E* Y/ a5 W* `6 B  \% w
! Z( o' x, `! J: ]# G* _飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報+ F+ {3 j! M& p' p# T4 U4 N
因為怕被人假裝現職飛女
: m; ?: x7 w* D0 S但係既然舊個套都唔可以再著。。。
( L2 G) D7 C6 H4 z5 M( a/ B7 [5 K) r咁就有機會。。。& a/ r+ x0 W9 `8 Q  E8 J  u
正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高# b' F6 j2 h1 ?* i* ]/ g1 B" z
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
' D* Z+ N; @- L! C換應該有新聞但唔覺
$ x. r2 A: f* e' a  K講航至少有3套
% {) s, M: [- o1 x3 e8 }4 y土也勤一套 條裙有區輝' U* Q5 e1 b* N$ t8 T
+ Y3 t+ o+ f1 R5 `一個紅領巾一個淺紫, _- y4 z- U4 [3 X3 t+ k
裙色都唔同
9 u# Z! s. I! U4 ?. q" Z: E8 r

$ s2 k. C  y% q& d換左啦 姊妹
* s" s- v$ J' `" R1 }+ q! U我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   
: A5 T9 F2 j# t) w& L& ^請問有冇新舊制服圖片?
0 m/ _1 g' E! }. H: x; F! h" d7 G1 z( ?/ Q7 U/ S; l" x
同香港航空一樣?
! k, R$ X. m1 x
( i4 H9 J! @7 a1 a. X0 [
舊既成套紫色
2 |/ H0 k+ ]- l: u" X* }4 c* F新既成套銀色 不過好樣衰$ s% k9 P% i  M/ ?  u
我想要舊個套好耐架啦
! C0 n: w! D! @$ R6 u# h( P$ K% }" ?+ H
相可以自己上網search 我唔識貼圖

! i9 V4 T2 S3 F2 c# P( ~1 L* m呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   ( H! F: d# A  M0 O) f6 x3 |
換應該有新聞但唔覺
! i1 c$ }! N% B  Y講航至少有3套, H. n/ M5 K, G$ z
土也勤一套 條裙有區輝' |# t/ Z! X0 y( c
7 p" q# C! x1 b+ g/ x- W一個紅領巾一個淺紫
2 W9 {# t  p' r# l0 V& @裙色都唔同
! H1 X& y8 k2 G1 H4 Y8 M: r7 Z7 z. Y空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   $ Y# A9 t& B. b

7 V4 ?: y1 e) w5 N2 b3 ?: ^呢套係新版?
2 Q) L% l3 C! Y" n5 @, ?
9 l) R' A0 u8 w# \5 s- [
係呀 我覺得好核突) @9 W8 V" |& `! l, O3 U) M- u
都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
1 B3 T5 X: r5 Q& E  K+ c" R9 K% G! Z, c

$ H5 H. G, l4 q! O9 j$ I換左啦 姊妹2 `7 T! l3 ?1 M2 u
我做航空業架
( e- _& ~9 ~5 a1 B' O4 Psorry.剛剛係佢地面書見到: G. p" ~. K$ V: T5 C* T
真係新不如舊( h2 b% S# h4 V
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   ) y* B( a9 b' ~7 [. w% m2 V

/ L; Z9 S( `' _! M  s5 L空姐係三個grade
2 h- m' Y; u% O! `/ U5 Z感謝指正
) m. a2 G& R; R  U無深入了解/ ?$ D! ~& E1 ^" r- h( W
只係搭過知有三套  i4 r. X5 w8 w
  ~' x% k( s" I: N) r; B

& z# v" q+ T8 u0 V另是塊暈,不是講航
1 O+ V8 I! d9 b3 @4 V! I2 E. i/ v8 S, d; [6 r+ j

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
# M6 h  p( u6 a0 v& p, E; p! e+ y# o8 X7 N# f) z: Y
) D' c0 {$ ?5 ?
係呀 我覺得好核突" x4 U* A* A4 I' f9 e
都係舊個套正
0 L2 Y! V" q3 S+ n4 z令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
2 v: Y( v0 I' V' P/ b, N3 A, `& e

/ `3 y; \0 ^5 d1 V. ?: Z" q舊既成套紫色
) y0 u$ V  D5 Y( t3 }/ N新既成套銀色 不過好樣衰6 g$ X% y! H$ t$ Z3 K* D* ~" P# [
我想要舊個套好耐架啦
. P; m: b) y# \* v+ c
$ N; f8 J* ^! A" x: t( Q相可以自己上網search 我唔識貼圖
4 b- e% @  \3 ~. @( J/ _

3 w1 O. [4 \1 z/ Rif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
. x1 U% Y: G% [0 R+ G, T7 O2 @2 k& a- i/ ?8 {1 s* c
Ask for another one 8 X8 D4 N" |8 q; ]
. K, C: i/ {2 {
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......