嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服7 a1 l- c$ B; x, u8 M
各位可留意下有沒有舊制服流出  q3 [" P+ b3 n# @
本人勁鍾意佢地套舊制服
" U9 d2 d( ]9 o! H大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
) n  \2 _( |' e7 s' S' `2 H: X: P
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
+ ?/ B% O& Z0 e今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
+ L( ~0 N6 b1 m- s各位可留意下有沒有舊制服流出
* w! n# K5 [! o( N本人勁鍾意佢地套舊制服
$ z7 k! w! o' ^大家見到有既可以上黎交流下
( r% @* ^6 X8 R) M. ]0 d換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺: s! d2 p0 q! }
講航至少有3套, o- X5 o; t8 \% C
土也勤一套 條裙有區輝
" J2 q# M0 N3 G0 \7 l空女且分兩類  成務員同成務長
' p1 L# [. B2 X; z3 \# T7 s0 n一個紅領巾一個淺紫
- e/ _$ |7 n9 K, b: ?& y5 s裙色都唔同7 X8 v/ V+ J7 J0 Y' `0 ?* a7 J3 [* ?
- I" }4 T. s. Y8 W* h
(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
: T. q6 d5 v! G
. ^5 C, [# I/ g2 W, e[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   $ m+ a3 d9 y  |# H, E% J0 P  q
# j, A9 t! c/ l: W$ j# V- a
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
0 [4 n9 H, t: c+ D" V( ~1 f% M7 b% Q- O7 K" |- D4 H4 o
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
, Y- o$ z" X9 P/ q5 n: F5 S; Q* B; X7 b/ Q: a
以我所知 每位飛女唔只一套制服
, _+ Q/ Q' I& {+ n& A$ G4 F0 {$ |6 z& K的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。  s2 K, E: D5 b9 N# s1 q+ F
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
9 I* j) |, ?- k$ j6 k8 \. C8 b$ r7 }
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報# J6 Z7 G  ?; ~0 q; O' {, f# j' }
因為怕被人假裝現職飛女/ I* R/ Q5 I! H9 Z
但係既然舊個套都唔可以再著。。。5 z" a' `" n) v5 c# M
咁就有機會。。。
" G8 f2 @: s+ O3 H  d7 L正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
" G4 x; P# z: R' Z. g只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
5 c1 A5 V3 s2 C; Y8 F" |% w換應該有新聞但唔覺
  j2 `0 H) e' Z1 @2 D講航至少有3套9 A( a  K0 q/ V2 `8 R: a7 I) N
土也勤一套 條裙有區輝
( |, l* G% W8 d1 M空女且分兩類  成務員同成務長
2 }+ s& Y8 g$ D! ~一個紅領巾一個淺紫, }3 ~/ C6 H7 h
裙色都唔同
6 u2 J6 Z5 w- {% p5 z8 L2 n7 e
  H" `, C/ I8 ~; w4 ]) _
換左啦 姊妹+ M$ A# g) k, k2 D% F
我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   
: I& H0 F* M/ B4 z' _請問有冇新舊制服圖片?! c+ ]$ i) t: C7 y/ i

2 U# C/ E9 j0 T同香港航空一樣?
9 |$ z0 I  y/ J  V0 Q2 L5 Z

- ?! `4 ]+ _; ~8 q  n2 k  g/ x% c  V% [( E舊既成套紫色
1 K5 q- _6 _" N8 R2 `新既成套銀色 不過好樣衰* o/ Z! N% c, a
我想要舊個套好耐架啦* n+ K( n/ s& `! r5 @* w% u
" |" h+ l. G+ P4 D+ E6 T
相可以自己上網search 我唔識貼圖

% u3 \7 x( f, h  |! Z呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   ; ?$ H7 P0 T# l) M* X0 B
換應該有新聞但唔覺
8 M: D  L8 T) q6 y1 Y  K講航至少有3套
9 _8 C/ V2 K8 P; ^$ ]- |6 ]9 e土也勤一套 條裙有區輝
: y; }' x# ~' f! B空女且分兩類  成務員同成務長( K: s- c5 X* ]1 n  c  c
一個紅領巾一個淺紫: ?* B/ A; k" u% u9 H$ n
裙色都唔同
5 ^6 y* i9 o$ l空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   / U- l) e) W. ?9 L* V
; c* Z( w$ S9 ?8 p  Z$ ^
呢套係新版?
& B8 D+ g6 N6 d1 a, V8 c
' y4 A9 R4 J  R5 ^係呀 我覺得好核突
/ M; L2 m' u6 ^' D# X0 G5 Z都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
0 g% n9 Q$ v, |9 x- T( @3 J" ^
/ X# f* Y: I5 o2 d+ F( v8 L" w4 ]0 Q7 g9 J
換左啦 姊妹8 ^& Z  I7 K. H7 f" w- Y
我做航空業架
2 n4 C$ ^3 L/ Y: T7 L6 D' n
sorry.剛剛係佢地面書見到3 ^! p7 e& r; \) p+ h3 A
真係新不如舊
7 ?3 J5 v' [$ y
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   / ~& z3 I" n+ G: x

7 m3 i2 ~! e! j1 O空姐係三個grade
: @% v) P# r$ L5 `0 R感謝指正
: n5 x3 w7 y6 P% p" o) U9 }7 B# a無深入了解
% L2 E  Q2 A6 W$ c+ |1 m( t, h0 i只係搭過知有三套
2 }5 K1 z* v6 S5 D! q6 F) P0 r
9 }" v% V9 Q  P  [: |1 p. \  S4 I, H
另是塊暈,不是講航
" J$ ^  `+ ~9 @) ?8 o8 u4 e2 l  n+ ?" i0 R

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
5 q4 P" k9 A, o
/ }" P& ]% G% H: R% \( i0 `- \, g+ m. `; W8 B
係呀 我覺得好核突# v" i, A1 o' F2 _* a# a) r, |
都係舊個套正
& r5 w" [7 U. ]4 I* B* r
令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   3 n/ H- y4 C; v2 B
3 K' N3 d6 w3 d$ I7 w1 |

% B' H& p$ B8 \# G- f舊既成套紫色
) }4 j$ a7 g4 o3 v4 i- x新既成套銀色 不過好樣衰
/ m6 X  x% ]2 ^# b! |# V7 }8 q, K8 x; Z我想要舊個套好耐架啦
  @( t- m1 g$ _# g0 g: a/ J% L: Z! T) z$ d/ T0 O: L8 @7 H
相可以自己上網search 我唔識貼圖
. E5 a& L" Y" y+ c3 F3 g" W7 M

. O: `8 ?) l6 u+ s8 A6 Iif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? 4 x2 z4 B5 x% e+ p! k# O! x
" n/ f! \: \$ r
Ask for another one
$ s: q8 b+ j: E6 N9 n7 g  C8 r8 Q0 e! I3 t% p
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......