嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服2 i& a3 e: u( G" ]7 b
各位可留意下有沒有舊制服流出
- \1 f& K; R0 ~本人勁鍾意佢地套舊制服3 Z, N" y! J# W) Q6 y) e& E; D
大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?' G- P$ g( `/ Y, Q$ A
$ C5 s1 C$ y' P# ]; Y
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
6 _$ P$ ^7 Y8 {今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
8 R3 u( m- W* ]$ O: s% A  s  ~. v各位可留意下有沒有舊制服流出& }4 `9 i) M! b% }6 r
本人勁鍾意佢地套舊制服
, Q8 ~  @  C! z: k大家見到有既可以上黎交流下
. b3 q! i3 B  S6 o
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺# `. i# J$ h/ B* X% K) L
講航至少有3套
  Z; Y) x7 {7 l1 H7 t2 ?土也勤一套 條裙有區輝0 n$ G$ N( L) z7 a0 e
空女且分兩類  成務員同成務長
2 A$ A  D  L, S$ p2 m( P' F6 m一個紅領巾一個淺紫
; G% ^0 ]9 i5 N+ m- {( w裙色都唔同2 B! l' \) K( _4 m8 u, j" z1 A

& x& y, J, X9 Q: N(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
: j. d) f" ^2 Y2 M3 Q' l, F- J6 w( o" h) }% [. g

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   + W/ x+ k7 d) i! [

Z8 X) Y' I9 y5 C2 l. y8 W% C5 ^換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
6 |. _% g5 v& y7 Z
6 L9 ?5 L/ W" H7 J
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
7 b( }( `- Y- p/ Y
6 d: T9 S  R) s2 M以我所知 每位飛女唔只一套制服9 R9 {8 h% v* G: K2 f
的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。2 e6 t5 |5 H! \
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。9 c" G, F% J3 }8 S
' P. N0 R! y0 c+ T, i/ J
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報# `* M% H4 z: _& G5 x, F1 S
因為怕被人假裝現職飛女; x0 ]% C9 N& s* {7 ], n, n$ A
但係既然舊個套都唔可以再著。。。
/ _6 V  A! @* H. y# f9 m3 E$ K咁就有機會。。。# F; z2 }9 Y% T" ~1 D
正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
6 g' l6 ~' m0 X$ G2 @. ]只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   6 k& Z/ i' B3 p8 C& p+ e
換應該有新聞但唔覺8 m: i2 g+ }# u4 v. x# t' [: T
講航至少有3套6 e+ L$ G/ D! |* d' g1 g2 a
土也勤一套 條裙有區輝% J  P0 C: v! M; g! X" a
空女且分兩類  成務員同成務長' f; O/ N; v$ q; A
一個紅領巾一個淺紫
6 L( s6 c" B* D& k8 z9 y& c/ h裙色都唔同
2 ?2 ~3 h2 I2 w" r8 M: _) r
* |2 T3 V; X7 b; V- `換左啦 姊妹
6 Z" A. x4 l! B. _) O# |我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   
3 ], q: `, |7 c3 w9 J1 m9 P請問有冇新舊制服圖片?1 z/ u* [4 ^( j: y
$ e! ^- T) t3 d. y" p% V& ]  p# `% z
同香港航空一樣?
* `5 n% M5 _3 X

7 \1 w( u6 r8 e4 \, S- \舊既成套紫色
7 i  v2 f3 u/ }( D新既成套銀色 不過好樣衰3 D8 q0 r6 A$ U: J
我想要舊個套好耐架啦: _8 a% [% w+ x8 B( `
8 Z+ }  S5 G- u
相可以自己上網search 我唔識貼圖

) J/ N9 J7 X5 k- w1 c! c. Z9 M' L呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   4 a$ @5 w1 E" h) {, D/ |
換應該有新聞但唔覺
8 b! j# [. _, V' y: j講航至少有3套% V2 o5 k' j  E+ R8 n5 l9 q
土也勤一套 條裙有區輝
. W- A0 @; E0 }2 [, \$ L) R空女且分兩類  成務員同成務長
$ J# [0 O! f/ _2 Z  q6 L, P一個紅領巾一個淺紫" z4 d/ m' ]/ C! G8 n- b- H3 I6 F
裙色都唔同
- |5 t( a9 Z3 j& k1 w
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   : @6 @5 Z. L, D8 q) b
" v8 a! R" S* n9 D: A
呢套係新版?
% F( q2 L  Y3 B9 n1 o4 _. M
( P/ _" F. v. q$ _- q+ Z; x5 C
係呀 我覺得好核突
/ P3 V4 m# j* F2 R& S7 c7 v4 S都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   & e1 g9 f! T! D+ e1 O4 f) Z
* Z, ~" p) ]2 v2 ~1 |+ |! s
, x0 W. ?& j' ]  K1 f
換左啦 姊妹
, y* k% _, T- T) M( E+ Z我做航空業架
' \2 `. G% t# @  {sorry.剛剛係佢地面書見到
: R$ B( F' n3 X  w' I真係新不如舊* p+ O- G" g$ U( Q
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
3 L* e+ V3 ?2 l5 _$ E) [; ~+ c/ U. p( z
空姐係三個grade
/ o( Z5 W' |% x; M
感謝指正2 X9 o) R# \( q- U" o( k
無深入了解& N' ~, D: Z2 w- ^; C
只係搭過知有三套( q! }( X/ O0 D7 n
, c5 _! k# ^' l

/ y2 l9 s) H3 p另是塊暈,不是講航
+ Y0 ?" J/ e  D' `& \
3 Q8 O: e! w- H& K" ~! v% ^- y[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   ( X: L8 i3 D' D/ Q
$ k$ ]. N  R. K$ M8 s3 n

6 k& k1 E- w$ |8 r係呀 我覺得好核突
% d+ c# ^  E1 v; R6 t  R都係舊個套正
* O& ~: d2 n" p; I/ w2 a* `令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
- y( [  r8 c* J) {" k' g; h- S0 p3 Y5 l0 s9 d
' E8 i5 w( z: E6 i2 C- \% y6 L
舊既成套紫色
1 {( }7 l# @& C" l- Z% J新既成套銀色 不過好樣衰
; A# R4 O+ ?7 w( e' B7 v7 D1 G+ t5 I1 ?1 x我想要舊個套好耐架啦' e5 {' V# n$ q
% }4 K* P7 p; m* j3 h
相可以自己上網search 我唔識貼圖
* n7 E# U' m1 o( J& m, C
$ d/ Z7 @/ X1 W0 Y4 x8 _5 G7 Q
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? & `* \; ?* g: w9 s" e6 w" X
( |9 e7 j0 ]! p" V: `2 Z( P
Ask for another one
# k+ A! I6 T% h- _; U1 T6 h  H  i$ O% |8 n+ I
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......