嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好大隻熊呀 + 黑絲

好大隻熊呀 + 黑絲

今日收到隻超級愛的bearbear熊做聖誕禮物,更係要同大家分享吓啦。
! w9 e2 F# p" V7 _$ e  _; }1 g/ t( O. o- m
放心,絕對無對佢有任何幻想。只係好好攬。4 O( X: i" L0 `- @) H6 @

6 p: D( l: W2 S+ k; b一蚊都唔收,Merry Christmas!4 j. V$ v) f; \( t8 K9 x  k' N
3 p! t4 }4 a: Q  G
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
無乜特別,只係一個愛著絲襪的飛機人
每個月香港美國兩邊飛

Wechat/line: eddieywong

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
讚喔,隻bearbear熊😂

wow! 真是好大隻bear baar熊呀!

在飛機上有穿著嗎?應該能防止腿皮膚乾燥吧!

thx for sharing

引用:
原帖由 beanpinpin 於 2015-12-1 09:45 發表   . d" A2 D# ~  T' o, ]( e: c% \6 v
在飛機上有穿著嗎?應該能防止腿皮膚乾燥吧!
2 ?; G' E" B" ^& y5 G8 p

4 P1 R* p3 y1 d& X( o5 d有呀,經常穿絲襪開飛機。
6 E" k+ J( S- l, ?# W4 `. H& |9 L3 K& Y8 r9 `% z% ?+ t5 U; Z
吓?真的嗎?真是可以防止皮膚乾燥嗎?
每個月香港美國兩邊飛

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2015-12-1 09:41 發表   * G% ?9 G9 g, ^/ r; k. ^: d
wow! 真是好大隻bear baar熊呀!
* a% A8 J* v8 M% |; V; T

3 Y5 T( Z' y3 X3 b其實有隻仲大嘅 bearbear熊。236CM高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
每個月香港美國兩邊飛

你見到空姐,有咩感覺?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-12-1 12:02 發表   * i/ b4 t; u# b/ b/ ^  w
你見到空姐,有咩感覺?
3 h( F, ~2 }4 ?" N+ i9 ^

% J3 U8 {7 l' {" U7 s7 _, I: g# d同事,無感覺.  日見夜見.
每個月香港美國兩邊飛

你隻熊好明顯係Costco產品喎!
- }+ G* i. U9 D$ ]
& W# k) v, k" f' \3 Z買隻細好過大,起碼唔駛搵地方擺

Very nice!!!!!!

我張座都有2隻.不過冇咁大
wechat---- FireredRose

隻熊勁大隻..  再加對黑絲腿.  正

好大的熊.....~~~~

不错啊  我喜欢 支持一下!

多謝晒,但係好慘囉,隻熊成為咗做招點
每個月香港美國兩邊飛

lovely bear

引用:
原帖由 1677 於 2015-12-1 13:53 發表   
& ~6 f, R- k. |你隻熊好明顯係Costco產品喎!+ w7 N, r4 g& P( C8 |6 W1 `% e
3 k- b8 m2 {# O7 B8 B' C6 W' F$ k, e
買隻細好過大,起碼唔駛搵地方擺
) ?* T  A( e, Q
' _' L8 Y- C* O$ @& E; x; {4 B  LLove Costco
每個月香港美國兩邊飛

我很欣賞你的絲襪相,在我而言,不是隻熊成為招點。: i" d( z6 q4 V9 }2 g
你每次的絲襪照都有驚喜,謝謝。# V3 x5 u1 K  G; Z& z
你影相比較方便,影多啲來看看。: L/ ~) \" ^$ S. \
Thanks.
: a, ^9 k3 L% ]! r5 n8 A
引用:
原帖由 asian4adam 於 2015-12-1 21:27 發表   2 A8 y+ A' {) m# ^
多謝晒,但係好慘囉,隻熊成為咗做招點
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 asian4adam 於 2015-12-2 05:13 發表   
" Z& e# h, S, m5 [" U6 i- f" U/ }  N) T
Love Costco
8 t9 c% z, ^& C) [) j2 }

3 b6 D: s% O' p& u( ?% u5 m! S6 ECostco都有絲襪賣架!
8 T9 n9 C: Q- F4 s: N而且一pack幾對,好抵0 Z: v+ w( i4 }' K- x6 T! f
. T; `9 [! _0 W  `
買完仲可以食埋hot dog先走