嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天買了新絲襪

今天買了新絲襪

我都好耐無買過lu, but今天買左ATSUGI CLINICAL 絲襪(黑色和深肉色), 唔錯, 幾緊, 第一次著呢D壓力絲襪, haha; ]$ y1 L1 s. q7 ~2 I8 I- o
7 a- I7 v' l1 R4 C
(我的絲襪照請看這裡:http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=5134&extra=page%3D1)6 m- i( q5 B0 Y3 G

% d* ~- k# k( c( |& L9 Z, f; K[ 本帖最後由 cktong1230 於 2009-5-20 17:43 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有無圖睇下呢
' G, Q; [$ G' e0 _同埋想問下邊樹買and買左幾錢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-19 20:41 發表
8 r3 G/ f1 @- W. s; p  T咁有無圖睇下呢 2 D* R% n1 r+ V' l5 ?3 h& P2 N
同埋想問下邊樹買and買左幾錢
$ q, o: g% Q. M. y; O
圖就遲D先影到, o系sogo買, 成$98對, 都有D肉赤

放D圖來看看

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-19 21:24 發表
9 D" w8 r6 J4 m: U0 x  x放D圖來看看
' r7 U/ n$ L; D( R
我tmr影, 而家唔係幾方便5 M4 i7 D4 n1 j0 ~: G' b2 }& W5 l
著呢D絲襪真係幾難著上

等你的圖 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

回復 5# 的帖子

希望到時可以睇到你既作品啦!
Z6X21X5(A)

最好是樓主穿出來看看嘛5 d" N+ P1 B# a
期待著喔............

why no pics lee

明天要看一看...

期待你嘅新照片

引用:
原帖由 cktong1230 於 2009-5-19 20:54 發表
- W; j4 g8 n- T$ [6 ^3 d# u! r- J( `0 L4 z) M; W* Z
圖就遲D先影到, o系sogo買, 成$98對, 都有D肉赤
+ k' G9 n8 [- L; m1 c  s! o0 B/ b================================================================================
# Y0 W: n9 o7 e8 p
* {" `$ `5 p* @0 f7 I( l0 i2 E9 H
/ J$ z2 u7 H1 h% r2 g
2 `5 E, b/ e" N
' j2 B$ {5 X, W, R% D: P6 @98蚊對都唔平喎,不過呢D壓力絲襪真係幾舒服架! x8 a' P; M8 a2 b. l
包得好緊而且不易滑落,所以都唔錯呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-20 21:55 發表
6 a% I2 x8 Z, ~* V7 r0 @7 x# z* G3 O. Z. x- B. u( Y1 n
================================================================================8 _$ s1 o- E$ l: X# G
# ?3 h6 Z( k/ m& U) K5 L  K
& n# h; a0 L: q; r
3 X9 i& V2 F$ K% C2 t
6 t9 Q" M$ E" S) S; e( t1 [
98蚊對都唔平喎,不過呢D壓力絲襪真係幾舒服架2 J& V$ C" r) O0 `+ a) K4 W
包得好緊而且不易滑落,所以都唔錯呢
: J3 Z5 N) V1 F7 J. i, O
yes, 雖然無左幾舊水, 但真系幾舒服

Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics

$98 真係幾貴.. 不過好唔好著先?

压力多大穿着才更舒服呢?