嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天買了新絲襪

今天買了新絲襪

我都好耐無買過lu, but今天買左ATSUGI CLINICAL 絲襪(黑色和深肉色), 唔錯, 幾緊, 第一次著呢D壓力絲襪, haha, N9 m( I' F$ _) L9 q
9 e3 k" i2 w# h$ k; X0 w
(我的絲襪照請看這裡:http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=5134&extra=page%3D1)4 ^- t, ^+ i1 L& I+ v2 m8 H
. s, M* [; m8 ^9 V" V0 ]9 K
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有無圖睇下呢 ! E8 A! k3 Y0 H: J7 B1 v- U% d7 }% g
同埋想問下邊樹買and買左幾錢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-19 20:41 發表
; C$ x' i" A, q3 P7 I' B咁有無圖睇下呢 : Z, {6 X; K8 L* ~
同埋想問下邊樹買and買左幾錢
5 {1 n) d1 u. j圖就遲D先影到, o系sogo買, 成$98對, 都有D肉赤

放D圖來看看

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-19 21:24 發表
1 ?( c! o! m9 \% r8 ?% c4 Y; o放D圖來看看
4 m& o, j$ \% x7 j
我tmr影, 而家唔係幾方便. e/ t' F1 G9 U) B( d- O9 R
著呢D絲襪真係幾難著上

等你的圖 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

回復 5# 的帖子

希望到時可以睇到你既作品啦!
Z6X21X5(A)

最好是樓主穿出來看看嘛
2 M  S; G& _2 H& l期待著喔............

why no pics lee

明天要看一看...

期待你嘅新照片

引用:
原帖由 cktong1230 於 2009-5-19 20:54 發表
/ F) d' U$ M8 S' q1 Z& G, a# Z2 _9 b( i3 J( D8 U
圖就遲D先影到, o系sogo買, 成$98對, 都有D肉赤
% C- V7 h3 T( J5 A$ e& _* }3 Q
================================================================================
5 S8 i  w; S+ j3 L
! k5 b3 a, P' b' A/ x' e2 C! C3 \- L  v
5 D/ p& Y) {) F: x6 Q4 z

% v3 }9 i  N& }! N3 b3 p98蚊對都唔平喎,不過呢D壓力絲襪真係幾舒服架9 b. e7 x& Z1 |8 @- h
包得好緊而且不易滑落,所以都唔錯呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-20 21:55 發表 / y4 _0 d" f% M$ g3 T+ g

3 P/ `0 v7 S% h' g================================================================================0 ^! u' P; D1 \* _2 }) @

9 ]* ]2 e/ A6 D( ]( r% [4 t" x, K# c

- |$ O- @2 x& W# k( F% U; i; u8 U" M4 m2 `( q: L. e  V
98蚊對都唔平喎,不過呢D壓力絲襪真係幾舒服架7 z0 r3 R. l7 }' L
包得好緊而且不易滑落,所以都唔錯呢
1 \4 B5 N) O) p9 ~3 w
yes, 雖然無左幾舊水, 但真系幾舒服

Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics

$98 真係幾貴.. 不過好唔好著先?

压力多大穿着才更舒服呢?