嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天買了新絲襪

今天買了新絲襪

我都好耐無買過lu, but今天買左ATSUGI CLINICAL 絲襪(黑色和深肉色), 唔錯, 幾緊, 第一次著呢D壓力絲襪, haha9 i  V3 m8 O  f5 R4 b/ k

6 ?& e3 v( k: U/ K, ~4 s* l(我的絲襪照請看這裡:http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=5134&extra=page%3D1)
! I0 T7 _3 l- s/ ?. Z
/ k1 U$ X$ K* }6 z( _[ 本帖最後由 cktong1230 於 2009-5-20 17:43 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有無圖睇下呢 + ?4 R, X( }& [% W# E1 |7 V
同埋想問下邊樹買and買左幾錢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-19 20:41 發表
+ O8 F3 j, ^+ d. L7 y& D( O2 ]咁有無圖睇下呢 4 C" Z% V: R* D2 P# G/ P# X' `4 @
同埋想問下邊樹買and買左幾錢
- D5 c% t' m1 E圖就遲D先影到, o系sogo買, 成$98對, 都有D肉赤

放D圖來看看

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-19 21:24 發表
- D8 G6 _2 K4 Q9 j. O& A* j9 N4 Y0 h放D圖來看看
2 T6 @" N3 }, i) d7 o我tmr影, 而家唔係幾方便
& m1 J% ?# V) `著呢D絲襪真係幾難著上

等你的圖 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

回復 5# 的帖子

希望到時可以睇到你既作品啦!
Z6X21X5(A)

最好是樓主穿出來看看嘛2 g; y; T; C" ]1 \
期待著喔............

why no pics lee

明天要看一看...

期待你嘅新照片

引用:
原帖由 cktong1230 於 2009-5-19 20:54 發表
( h4 q1 }- @% E+ s
, L6 k: m0 s# M) G) ~1 X& q( G圖就遲D先影到, o系sogo買, 成$98對, 都有D肉赤
+ u! k) U' _: w4 R& i
================================================================================
2 S- K. t; R+ |( ~- c
. y% d0 J+ b% o- D. I; X) x% c- F! ?% N" Y
" x' J8 ^" a+ u& p; c2 U" @" B) y

, R( h( I; |  o& X/ c+ L98蚊對都唔平喎,不過呢D壓力絲襪真係幾舒服架# I* H$ N( D0 s1 M: g) ?# z2 k
包得好緊而且不易滑落,所以都唔錯呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-20 21:55 發表 $ w/ T- {0 X! i* D# i' i  P

; C0 @% ^2 z; d3 @9 z================================================================================) ]4 o& v& m* s7 ?+ i9 p

% x, a9 y* e2 T: t  r$ ?+ a" H5 s* u- r* G
! G  t0 E, X& ?  }5 b: [7 E
: S& g  T/ B1 I: E2 O! I
98蚊對都唔平喎,不過呢D壓力絲襪真係幾舒服架
# _$ _9 u0 B# k6 b1 s包得好緊而且不易滑落,所以都唔錯呢
+ _, I; @, ~4 I- J* Z; H
yes, 雖然無左幾舊水, 但真系幾舒服

Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics

$98 真係幾貴.. 不過好唔好著先?

压力多大穿着才更舒服呢?