嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街 ; n7 X' H% E# e2 w7 }* C- b
5 ?4 O4 D( O6 |) ^! R: X
: d( N* {7 c" t3 R+ a' o6 I

( `9 \4 F+ }: ~5 V& Q0 C4 q  f+ R[ 本帖最後由 20151120 於 2016-2-19 11:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
' n3 s5 O+ [- R) K8 K" l. ?粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
0 ~$ t8 p" M, c0 J  n' Z9 f7 s5 G. A我最大可塞入9.5cm肛塞
4 X8 B, l% [9 ?3 `& H* g; q, w7 N) I  z: E1 p0 n. B" \

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   9 k4 h0 _" m* X' n- u) d
/ ]# U+ x# r( T8 \/ {3 L/ a' D) t
) m6 a- B9 r4 h( n; P0 j' {9 y5 ?
我覺得係要一步步習慣
8 g/ w, w) U) ?3 B8 \我最初玩9 Z+ `% `! S# C+ U
4CM 插一陣經已好痛
% k8 @& s6 e1 {6 u/ ^- o1 c其實要學放鬆的
# C* c' ?5 H2 y4 x4 ^, d/ H而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   % v* P( _5 q) T4 J% g% Y
出街用唔會妤難走路嗎?
2 \7 i9 K5 s5 i4 s" l
& F3 e& @, D! D  ^1 ^$ k7 H2 `  g

! p  \/ ?  p1 r! M7 o4 v" e其實唔會架
+ M& U  @* G0 E0 f只要揀啱個粗幼
. _/ f& U; h8 ?5 g0 V' p
9 T1 Q% A# `* L+ r3 O3 J太幼,完全冇感覺
0 B, m* E: K3 L- N: r太粗,會痛0 a8 T0 M$ h" o( u
. f3 R2 l3 e0 V  N8 t) E
如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你/ @8 W6 N! Z0 q8 o) I
咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
9 |5 [  a: G$ Y1 z6 L出街用唔會妤難走路嗎?
' Q4 z% |6 e5 o2 u' S# R4 @/ B
行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   7 q& v" e" y$ |- P6 m1 n0 e# t
$ a: `- C, J$ n& i我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   
+ M: Z- i% G" z7 j3 ~! o- N
& n% m/ c5 T% ~. r$ B行路的感覺才是享受
# n+ N# C" n! L4 B3 s( t; K
2 q% R' H9 l. }$ g+ r) H& U7 l6 [

! X% t* K1 \3 _  n! }完全正確
* Z' V  e% e# k% n  N識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒
# [9 {. N& Z* r; [5 ^

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   
. i9 D! b5 _( w) h  e咁大個。。。。點放得入丫。。。
, V1 P5 x" i) w: W2 b4 o7 B
擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   - v, {; Q1 Z' Z- F' c) m
我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
4 N  B# W, ~$ ^4 t6 P# T6 m我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間2 ]& A5 ~& q& V# v3 }
由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)) t' P, Y& N4 e& A6 j) X. W9 H  z* b
塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@