嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街 $ E; o$ q# {! S: s5 b+ s
8 H  O5 c* o* @+ V# C0 p) D

* Q) R" z' l8 R, A% ?6 A2 X/ `0 g2 Y
  T/ E; C) f* i* e+ X. t' y[ 本帖最後由 20151120 於 2016-2-19 11:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   6 h' Y8 W8 A0 u& V
" h& o8 `: ]0 F  j我最大可塞入9.5cm肛塞
, c% A& X" b  T* W: O8 m9 Y% ?' j& ?$ M/ a) d

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
" |7 ~5 h! g- z粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
4 W8 O% E* t4 }  W* B; X5 }4 [' n: t- j2 h
, K9 B* L' e; r8 Z0 P
我覺得係要一步步習慣
0 R( d, x8 a# o4 j7 C2 K  i我最初玩
1 u2 p6 m' g2 V' m1 a/ C( L4CM 插一陣經已好痛4 I$ N$ D5 L  @2 ^) i  b& w- P
其實要學放鬆的1 s/ Q$ o( p% m7 K
而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
% s* v. G7 p# Q! V7 D3 ]1 M0 r出街用唔會妤難走路嗎?
# o- w; e+ [! ~# e0 |* B! M) V$ V+ ~& D# T  y* x3 y

4 K: |9 ~" {1 @  |& c( x: O( l0 ^其實唔會架
! T, k& k- P; [- W, W只要揀啱個粗幼
4 ]6 q% {& m* x
' \0 _* d0 l" l! U7 p太幼,完全冇感覺
0 l! w: ~+ E8 q4 F) c3 C8 n: x太粗,會痛
( r0 V$ \- @, U& T! y4 |) H/ W8 R+ V+ E
如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你
0 r$ y+ R. e& r咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
; p# J& L7 U. z6 c" t6 W出街用唔會妤難走路嗎?
9 Q& @* u& \$ e
行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   ; E- d7 A; H' E! y. n0 u
5 h" R$ r  }, d4 g: R7 `) ]# i我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   
4 T# ]- P: G# m1 R
0 E, e1 P2 a+ H行路的感覺才是享受
7 W/ R" R' C$ I3 ?& V) {

5 i# _8 t3 i- B5 \1 U, v$ M
/ Y* Z+ b" E6 U0 I完全正確# ^5 q, z) ^" S% s$ C2 K
識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒5 R% e1 ]6 p+ g( I4 A8 v  L

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   9 F! P+ Q  V* Z5 B: q2 V+ n$ d7 ]
咁大個。。。。點放得入丫。。。
( I9 B0 M- ^: G  v擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   ; E; G( ^6 O/ W( n3 Q
我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
" J) b6 l( D: N* F9 ^% s
我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間
! v9 E: S  O, f. b* X由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)
, x, x) l: i. A- [$ W! }塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@