嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街 / u, Z" }3 ~; i5 D" ?; {1 p  j0 L* \8 Z

0 b4 s8 L+ F* C! N0 p
; n" v  s; y2 W% ]# o6 Y% _* _  J  b% l# }# K
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
# H( Q4 j8 `. ?5 n% ?) r粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
/ Q7 H- j" m8 _! S( m5 E, O
我最大可塞入9.5cm肛塞0 i" \# [7 C5 j0 n( d) j3 E5 i
. C0 j. B4 h0 z6 t

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   ' q5 j3 R5 C( n# L- n7 c2 `
4 C) _# \! [) i: G$ _
1 x0 p. V8 J. k! Q$ p8 ]
5 o! M' _5 `1 c我覺得係要一步步習慣/ j, N& E# e. o& l/ v
我最初玩
! I7 A/ a7 _5 y8 A' t4CM 插一陣經已好痛
6 k0 i1 a) D0 T7 [其實要學放鬆的
6 ?% R( J' b" O+ @) Y& _; s而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   & c* ]. L) u" ?7 v* t" V5 q- Q
出街用唔會妤難走路嗎?
) O1 x* Z, j- F: D9 A, Q& a- s

p. V5 z2 V1 m) U/ J' n7 B$ f7 k* P$ E7 o
其實唔會架
1 O+ @' W; u$ w5 \只要揀啱個粗幼
: ?& x0 E: ^1 f0 I( n) k. _, @( @- t
太幼,完全冇感覺
! k. r% \3 M& k, u, R$ q太粗,會痛# y( f3 X" T+ h4 m( D
! G7 d# b4 m9 f- a+ M4 D
如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你
9 E* ~& w5 K2 m/ R咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   ! ?% Y7 p* B( b
出街用唔會妤難走路嗎?
' a- {1 j, W. U1 p行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   ; Z* N/ x3 V; l+ K) m4 p6 D
8 o) I1 E/ Q- G# T6 M我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   
$ P$ b9 A" C: }  E# k* u, w2 `6 w; V
行路的感覺才是享受
9 L" x' g; y( N' n
; C+ O* x; |* V& [  C: J1 F( ]( d" r+ b
; v  Q4 l3 H" D9 Y9 f完全正確
( j- g$ v2 n% d6 d識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒
3 y5 Q4 f. \0 R; K( {2 z. k

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   4 J4 j! g5 o& o' y* b% k9 c3 |, e2 _9 }
咁大個。。。。點放得入丫。。。
$ e3 t- q8 Y$ @! W. M. _擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表     I9 Z7 v4 F  Y3 u4 r
我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
4 }% s! W& Z. }4 o: H1 q( s
我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間
6 L: d6 E4 h. C- [. @由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)+ s: L' r$ V( o
塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@