嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街
, A& r* T' ~8 R- O& |& d* G& B( a8 |" d7 @; m7 P+ K; }

# j, j. T9 U3 `( E8 h, w5 I
4 l& R& x# T' Q8 S[ 本帖最後由 20151120 於 2016-2-19 11:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   & j, r: T3 W, [2 W
/ c8 _9 E' z/ n2 n8 h& o6 d( n我最大可塞入9.5cm肛塞
9 E6 ~0 e  s3 Z0 _9 Z! ^7 i3 Y! K+ L! S! d! ]" Y

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   ' [' c! d/ O& W. I2 N5 r
# R. }8 k: r( Z" K- _

1 f2 B% j1 a$ l. D$ E
+ x4 P! I# d$ I2 `1 N( s我覺得係要一步步習慣
7 L4 J, B: L# g) w, G0 k3 o% Q我最初玩
0 B& k4 n) ~1 M- ]* x6 }4CM 插一陣經已好痛3 w! f0 R3 X/ W4 R4 y2 E
其實要學放鬆的
& v. X/ y2 {) E3 F4 E# N而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   # k! U; B& h  y3 k: e: f" o
出街用唔會妤難走路嗎?
7 J6 }& F7 u# q# W; G/ w+ X

9 }3 B) A/ G- \2 _, D/ T% Z, U  j7 [; L0 c4 e4 |! U
其實唔會架7 W0 z2 D" n; A5 G/ T$ X
只要揀啱個粗幼
) D* `, G# w5 }, a% e) `; @/ `9 \# b4 s5 p
太幼,完全冇感覺
0 O* u; W: _) r; p2 ?7 f太粗,會痛
2 v1 K" I6 H  m  s7 P
% g3 O# y. v- @5 t$ k5 E( b如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你
/ l: |4 n2 I4 w, C! I8 Q1 I咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
4 q$ U, S! T* V$ {' @. T出街用唔會妤難走路嗎?
% t# s9 e8 D1 Y7 F9 m2 C- y0 l
行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
7 {7 n4 A3 V" u5 i7 Y' c' j' o8 `. `粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
+ c1 v- G+ k+ u
我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   
. w2 U+ Z- G, f) y# b5 s
. J/ W2 D2 A- f) q1 A: h行路的感覺才是享受
- b8 Z$ W: _/ P0 F$ A# P0 J
& c, l- M5 r/ u( D
0 [/ W* U9 n. P& w8 s( b
完全正確
, ~7 {7 w% I/ ]% k! _識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒
/ q7 w! G, l3 U8 C5 l( T. E

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   
3 h8 [: R: X' t1 ]5 E# H咁大個。。。。點放得入丫。。。
# N, A  L& M) l' M5 f4 E  }" a3 w擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   ! p) m- R$ d5 X* l, r2 f1 {/ [, A' a
我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
8 z* J% x7 l! m5 x' z5 q
我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間
  x% h* G! @" h, ?0 @由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)" r( n( p& I5 Q) y; v8 L# o$ p: r
塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@