嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街 / x+ l2 [1 g6 o) r

2 J& r) f( [4 @4 R. y! Q. }- ?( E& N+ r8 s8 O) @

. x6 l0 {+ R9 S[ 本帖最後由 20151120 於 2016-2-19 11:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   + v$ A8 g- X7 d9 A' c, \  t
7 Z& ~% s& q( y3 Z- j% W  m9 i' {
我最大可塞入9.5cm肛塞
; E- M0 P0 l- d* \6 B) t* T. S- k0 `- u9 K+ H, }# O: b

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   / A! ~; s$ s4 _0 R
( U3 G: U* o) t

! A# p5 T0 G8 n* N2 Y( u7 I  z6 c  ~
我覺得係要一步步習慣1 E# N, N$ I3 g4 W: u% W1 J1 P
我最初玩
6 X1 ?6 @% ]" ?& a5 C% Q% g4CM 插一陣經已好痛
9 J/ [; j" F- L5 h0 l0 w其實要學放鬆的
9 A) I/ W5 X' E, ^/ ?7 s+ v$ v: C而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
! t6 O5 s' b, ~4 c4 L* H8 t1 z1 |出街用唔會妤難走路嗎?
  p! [% [/ L) g0 ~: r

/ v: F5 r: d/ x& w- q: d" L* H# R: w9 W( [- i9 [
其實唔會架5 f, E6 v1 A9 _& ^2 _8 H1 v
只要揀啱個粗幼
; T0 b$ x7 o% E3 I
  ], O! v/ H& F( x' }" }太幼,完全冇感覺
5 l( [1 I; q! ]6 w0 e- E太粗,會痛- n# |4 l# F* `2 {. t8 y

' E4 q) a3 Y$ K- y9 Q如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你
7 S# T' |2 |2 K; ~& i/ l咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
5 m9 u" Y1 {* G  R# F出街用唔會妤難走路嗎?
; Y5 m5 ?. B' S; T行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
7 P$ w( P0 J" a- A+ Y- V粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
4 }/ W% j; J+ t/ n/ Y
我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表     B* m' _; T- @7 f2 ]# p
) \& q. \& h! ], j' s
行路的感覺才是享受
& s/ I' B7 a1 S. k+ P6 Y
' r: ?& A+ {8 |

6 m+ y6 L6 m2 r* x: j完全正確0 S" S8 R/ ?+ J- r
識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒, h7 |# \+ {/ Z! s7 u

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   
6 V  l7 [+ H( o8 D3 h9 X% \$ R咁大個。。。。點放得入丫。。。
' s$ t0 f  E  \8 u
擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   
- U/ L0 k; q- e  \2 t我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
! K9 B* q, @* H) G; P7 @我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間  m3 F: d+ M; s1 R
由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)
- g( J1 f9 P9 G塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@