嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街
+ A% H. `8 i" S$ C5 ~
, ]/ W4 X" j6 G! H
9 |' q0 P/ u. w  i8 T3 U8 n' d% g0 t( ~
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
; S# }% g! X! x粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
3 L; |' H- l; G& d8 D我最大可塞入9.5cm肛塞) _. N. V6 R5 C& K  L2 e0 @
& x; F1 a7 k0 ^! y

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   % u( M' M  d* [* q6 O3 `2 N' Q
粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
9 c. F7 H  k, Y& `; x+ k( d: R
  q9 g) r) E3 @& L# i$ W9 R1 J- D9 N. C7 _) C8 i
我覺得係要一步步習慣
3 H; ^% B  O# Q8 w我最初玩
* j7 }) ~; Q* k5 t" |* y3 r4CM 插一陣經已好痛
6 B1 j3 P8 _& q其實要學放鬆的* L; S0 u4 `1 N& Q' m7 p7 J
而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   - y, G( U' U9 A/ `& }! p
出街用唔會妤難走路嗎?
' a7 Y6 E" H: T9 w3 a9 f! ]& |5 R$ W# B9 _2 v3 u3 Z
. ?/ V+ _( X" ^
其實唔會架- H- F, @/ r! t( l6 d
只要揀啱個粗幼
1 n8 D# p. u9 _
" U8 v$ O% b5 y% @2 V/ W太幼,完全冇感覺4 F# \# M) @7 ^& e8 w
太粗,會痛
3 ]2 X" z7 Z* v8 \, o3 r9 m9 I
$ t' h; C4 ~: J如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你6 \/ Q9 B2 f5 g, @9 v' F3 }/ h
咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   $ o* b  T$ ~& a' H3 l, V
出街用唔會妤難走路嗎?
; S9 F9 t  k/ r. @0 t
行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
+ B* r3 }. C, \' D粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
5 y) u  S' I- o. U5 k1 J, s
我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   3 ~; J9 r+ C" j
7 k& F1 t+ b3 |1 U4 X
行路的感覺才是享受
4 O2 d+ l% o# g! ^7 l6 M0 |" H$ M4 D2 S
+ u# R2 g/ F! n* X
完全正確
7 a2 D# ^- d" u' I5 h識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒2 f/ w& O0 I9 G1 ~* f: T

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   
+ q8 q: k  a9 m$ p4 d, `' _2 `$ ^咁大個。。。。點放得入丫。。。
( H7 l' H) ]5 c% f% ^+ f* U' q: }2 s擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   
' {' h# a7 l, q; [6 ?我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
6 t1 F" v- H6 I8 Z* ?! {, i
我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間3 x- h# q- U  o2 V
由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)& r5 p! q3 y9 p9 q! P# Q3 U$ A" w& G
塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@