嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

啱啱淘寶瘋狂購物

啱啱淘寶瘋狂購物

今次買左連新義乳加假陰衣, 好貴, 唔知著落係咪真係真既一樣.* M+ x2 F; g  T( V9 s3 k
可以收埋JJ之餘, 仲可以插入既添, 諗起如果好似真女人咁, 比人插入嚟
; v8 S# P; E/ ~9 m: k5 _" _( I+ `2 A% ^8 X5 O3 s+ D
仲買埋假髮, 化妝用品, 同埋啲衫褲高踭鞋, 內衣褲等等: u7 n" j8 u; O% Y) B/ {

; }. Y! t! |! S好快就可以好似真女人咁行出街見人啦
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
比條link來睇下

小心沉迷淘寶!  不能自拔!

全套好貴喎

好想睇下效果如何

我對假陰衣有興趣,想睇吓!幾錢?

係呀,超貴
5 _/ y" m' L8 V1 k4 W我搵返條link再share比大家" A+ r: P% R' |% }' @9 o% {0 c+ j% Z
應該星期六日有實物睇

等貨到~~好好奇衣服如何運作

期待看到圖片~

引用:
原帖由 sucker0929 於 2016-3-8 15:00 發表   % l4 {2 _3 ]$ M1 p( @- ]
今次買左連新義乳加假陰衣, 好貴, 唔知著落係咪真係真既一樣.
' c0 `$ B, b' J" D( O! W) ~2 ?' V可以收埋JJ之餘, 仲可以插入既添, 諗起如果好似真女人咁, 比人插入嚟
9 i' t- q. x5 [3 Q# Q5 R# m3 x
) p; q& ~! ]/ u1 u7 k0 c仲買埋假髮, 化妝用品, 同埋啲衫褲高踭 ...
9 l6 r0 v) V9 _* q; ~/ U$ {假陰衣 千幾二千蚊 咁都寫得買

化妝用品 建議唔好用大陸果d= =  好多假野  係香港sasa買就得

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-9 02:40 發表   5 n# l) U; v  N! Z
我對假陰衣有興趣,想睇
% X1 g+ l3 l5 O( n0 p
4 i3 a2 M. I8 R. [) |" u7 U千幾二千蚊hkd 好似條褲咁 , 用左穿唔到短褲裙 , 因為會路出來6 a5 s) m$ L9 \3 w0 k" C

8 T% e* E1 N, N[ 本帖最後由 under1 於 2016-3-9 21:10 編輯 ]

回復 10# under1 的帖子

唔止
6 H0 r$ W0 i3 _" P" o因為係全身6 X' i8 {0 e( x8 ^
由頸到大腿位

等睇實物圖。。。

前後駛左幾多錢?

引用:
原帖由 under1 於 2016-3-9 21:06 發表   6 O" Z+ U& {" r. v# T& d
化妝用品 建議唔好用大陸果d= =  好多假野  係香港sasa買就得
( A  b* T: f- ~/ F, x# d3 F
7 ?( x$ Z  F6 e% _/ M' d% R化妝品買唔到, 唔運得香港% O( a/ h' b0 O4 j( c4 K- d
莎莎買又驚唔識買邊啲好

引用:
原帖由 as7_star 於 2016-3-10 12:21 發表   
2 ^! _( t! c! C' v8 S! {前後駛左幾多錢?
- K2 i* a) Z- K9 R% k+ A$ ^
( b5 s; Q5 B9 Z8 N5 P! J
好甘....6-7千左右吧

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-3-10 09:10 發表   
. F' U* R) y! N2 H3 l! H5 V( `/ b! p等睇實物圖。。。
; }$ F5 t/ B3 D8 S' C
0 [  B1 w# x6 ?& z# D$ j8 y& C4 Q0 [
淘寶啲貨等齊應該要下星期先齊,嚟緊可能先影住少少比大家睇先
( ?, B: O2 E0 V5 `因為有啲穿崩位喺腳度, 所以要等埋絲襪先出到全身相呀
7 p1 r- H" s' u6 e- W5 ?3 g" {8 i6 T
; ^3 n/ J, q1 O' P  E$ C希望假髮同少少內衣褲可以趕到啦
9 I2 \! O3 {3 z" R0 b因為我要星期日先可以影相

果d胶衣很焗,又有臭膠味,穿上身後會有膠味停留在皮膚上,洗澡用很耐時間清洗異味。
( `3 F. x* H7 ?  E" ^3 |1 b9 h- ]1 B2 l! A: V" |
我不是cd   是hk藥娘
夏X蓮會員:冰兒(2008年注册)

我都想睇下效果呀