嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

啱啱淘寶瘋狂購物

啱啱淘寶瘋狂購物

今次買左連新義乳加假陰衣, 好貴, 唔知著落係咪真係真既一樣.
  L4 Z" \) }& e3 d+ ]) f可以收埋JJ之餘, 仲可以插入既添, 諗起如果好似真女人咁, 比人插入嚟 1 d6 Q# w4 N% ~& ?! G

, L: F8 [9 z' A' O( k1 N仲買埋假髮, 化妝用品, 同埋啲衫褲高踭鞋, 內衣褲等等
* L5 S% @1 {( a  F. x: Q! C5 Z& v7 a+ N' B# j% s1 J2 P
好快就可以好似真女人咁行出街見人啦
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
比條link來睇下

小心沉迷淘寶!  不能自拔!

全套好貴喎

好想睇下效果如何

我對假陰衣有興趣,想睇吓!幾錢?

係呀,超貴6 y) R1 t4 W6 {6 Q/ ]
我搵返條link再share比大家  f1 r, o8 v: N& Q# b2 {
應該星期六日有實物睇

等貨到~~好好奇衣服如何運作

期待看到圖片~

引用:
原帖由 sucker0929 於 2016-3-8 15:00 發表   
- c8 u( M) a8 }今次買左連新義乳加假陰衣, 好貴, 唔知著落係咪真係真既一樣.
3 X3 N  X2 ~' z. P, z5 a& n, v可以收埋JJ之餘, 仲可以插入既添, 諗起如果好似真女人咁, 比人插入嚟
$ B" n0 c: P6 k/ P  a4 O/ L, b# ?- @: K
仲買埋假髮, 化妝用品, 同埋啲衫褲高踭 ...
/ a4 G0 K. f* E; e
假陰衣 千幾二千蚊 咁都寫得買

化妝用品 建議唔好用大陸果d= =  好多假野  係香港sasa買就得

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-9 02:40 發表   % O/ R% L  |. E$ P% m
我對假陰衣有興趣,想睇: B$ B+ k, h1 J: w1 U+ j% W4 y

' c9 f; b: }5 {9 j6 D7 G% K1 `' V千幾二千蚊hkd 好似條褲咁 , 用左穿唔到短褲裙 , 因為會路出來% Q! f& u: L- y! z" L$ O$ q; ?6 U

, b/ Y# q3 x$ }. S[ 本帖最後由 under1 於 2016-3-9 21:10 編輯 ]

回復 10# under1 的帖子

唔止3 z1 n$ p- h/ E5 j: C* t) `
因為係全身
' o6 m0 p0 A  W( Y9 k由頸到大腿位

等睇實物圖。。。

前後駛左幾多錢?

引用:
原帖由 under1 於 2016-3-9 21:06 發表   ( s6 A! A4 F1 a
化妝用品 建議唔好用大陸果d= =  好多假野  係香港sasa買就得
3 o8 z- r" }' a  x! t6 Q( Z8 o9 m/ R1 P" B9 e0 L2 [1 B) p
化妝品買唔到, 唔運得香港  o+ h: ?4 m3 r& Z2 k* N: L- ~
莎莎買又驚唔識買邊啲好

引用:
原帖由 as7_star 於 2016-3-10 12:21 發表   
1 o# G$ p/ O$ G前後駛左幾多錢?
6 i2 Z5 |& M6 Q
0 d6 j' ^7 A, o, l) E$ {6 L9 A8 P
好甘....6-7千左右吧

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-3-10 09:10 發表   
. }% q6 V- u. L! r  H1 l等睇實物圖。。。
& c: v# b/ f3 H5 G3 `+ K  g' z& ]' f1 v$ @
淘寶啲貨等齊應該要下星期先齊,嚟緊可能先影住少少比大家睇先
3 ?: n2 i. }; k) j5 y, o因為有啲穿崩位喺腳度, 所以要等埋絲襪先出到全身相呀5 f, S' t- L4 _

( J3 ]8 c( x3 P希望假髮同少少內衣褲可以趕到啦
: d1 C1 R4 k4 t9 H2 |因為我要星期日先可以影相

果d胶衣很焗,又有臭膠味,穿上身後會有膠味停留在皮膚上,洗澡用很耐時間清洗異味。# W' x) M. q7 |6 `

% N/ O4 O4 k% ][ 本帖最後由 icewong 於 2016-3-13 04:08 編輯 ]
我不是cd   是hk藥娘
夏X蓮會員:冰兒(2008年注册)

我都想睇下效果呀