嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
  h9 Q8 y7 |* W% U4 i2 p  _3 c! l4 B3 E
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;! _, Z+ J9 M$ v; b5 S
* r) Z6 j" Z9 a- G3 o! N+ F
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃,
% L+ @- y6 C: D2 ~, Z仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲,
; B2 G! S( a  I/ R) n- {次次打一陣, 就忍唔住要射 & B+ W6 y5 W: }2 f

' v3 j" g3 C: N2 m8 N有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好
; g5 @9 M/ V- {- o" m我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
/ j; C$ U' a% L4 F+ j有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   5 w+ z' r) A% [& d. v
hello 你好/ T' C! K! L& C7 K
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服4 A" j+ o' ~8 ~& `( ]4 r1 {1 `
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
- a2 T3 I6 @/ {4 c5 l  z  O
咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   1 c" R5 q- n0 \
我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
5 J6 @/ _. v4 Y5 ]" D; L: B
C兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教2 m6 S6 Z) G: a' ?) X; w4 B0 d% K
仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
8 }5 E! P, p+ m  ^5 [0 i你點樣有手鐐同腳鐐?
9 e( f0 [6 o0 C( Y1 m4 m: i5 u唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多. $ H" c4 t2 G/ A; _' a6 h2 z
+ G' N8 e# q1 \( h* W" v3 J  k
E家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) , + j# S3 H1 E/ z+ l; O
咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

/ E" x( K& u5 l5 ~& A! }3 [$ T. M2 A7 d- {5 G* Z
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
* W4 V7 E6 x2 i; C8 y& ?) ]& X0 o一粒震J,其餘兩粒震lin,high死: t0 d! i6 g( p! u
, m  m1 X7 l& T3 Z1 l) N( D- g0 I
有冇姐妹想震下
( ]6 _  F) b; j) [  E7 o9 N# T
8 X" [% n% z9 [- h, S# I' H[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:24 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow/ ]) O0 ]# `4 i0 _( r
Three eggs in one time( z  r' X) K3 j; L' f: i% o$ [
I 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   # i9 g/ u; ~; c5 f3 K

" }# m4 E7 c: E4 \# L) X6 ^咁邊個幫你打先?
. ]- G' J0 p& ]9 q9 n! m
邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   
7 T0 _( ]( Z6 t* \- G! d3 p, ~% t; k  Q* b3 O

! \  i0 L# v% z, z% V. }) o! T我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
  I* J7 F* N: X  A( K1 m% }一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
6 W0 ?6 K- B2 ^" k
/ w) ^, u; q' O+ Z有冇姐妹想震下
5 k2 x  ^8 H! x太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   + a3 O) P$ f  R7 \' [" S% E8 V" p

2 m+ A3 R+ W+ K太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
6 R6 {2 g& G( p& l/ l用人手摸或掃lin係hi D既) p! N5 R) s# q- z

( h* N, Y' S* N. C3 n  z3 @我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。8 R' Z+ S* @8 a! @1 l9 {. Y
事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。; w5 j: H$ X% I+ k
: r) ?, q- l: F# a
這樣玩荒淫無比!!
, M  Q0 f, r  |8 I0 R
! h) D: E8 D/ I- }; S) M! ~9 @[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 19:13 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   
) _' }, Z' U7 n! A我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學./ K) ?. w3 }2 G! k) s7 A/ e* a) O

, m# ^2 Z/ S/ f0 pML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
+ o2 A' V6 E/ }
6 \' c# \0 \9 t+ Z# u7 C" t打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
% Q: e) f8 T- N; ?3 a: t
+ \, N" V' U5 Z6 A# |$ l$ T我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,
$ Y2 y. M% t3 X* K" V, i以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   + U! o* r' z3 `  F- g$ r
hello 你好
6 d9 b) T% _4 [6 A我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
! [6 l0 p% Q3 l2 S% f有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
& G8 B/ P2 r. Z, j" x我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??