嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.: h! ?! J: r# `1 D
7 G6 k) ^0 }0 l$ `* t
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;1 ^" a; b. h8 Z, F1 {: p/ k
( L+ ?$ Q' a( Y$ i7 }
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃, , i1 u2 ~( F( C& z+ P2 P9 {
仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲,
' t. _5 z3 g' A: X2 j次次打一陣, 就忍唔住要射 ; b! Y, V& C1 }. e9 \, i0 }
) V7 u1 b  y( K% ?; r4 d
有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好
( d' Y8 j9 r8 M/ m9 k% P: }0 s我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
1 ?# m3 f6 J) V4 W+ a有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
) ^" S" Z: |2 w* U- fhello 你好0 A3 t) \7 y5 E7 P) z8 M
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
, ^  Q, u. X* L  _+ B有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
, v/ t4 A' D9 P# d  P& g- W7 a咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   / r- M' F- Z- k* v" P; M% `
我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
, {$ I3 K7 p# d5 {& IC兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教
9 e6 B+ X3 V/ R仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
: u: C! Q8 h+ x1 K+ S! H你點樣有手鐐同腳鐐?
2 q, [( @, L, U  @& S
唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多. * }) w& y8 P! t2 D/ j

9 u  g. |% a" D: |2 @E家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) ,
2 W; x* Z. p5 d% P; e  q4 r咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

1 y, t" u  U, Y/ \# l  v
$ `# m: f, \' }8 \# x我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒# k) v  ?7 G0 f0 n5 Q
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死+ k  D. |0 B6 ~  D, h
3 A9 @1 u, T2 z" c
有冇姐妹想震下
5 I( O4 h( E: _6 \
/ N  ?1 I& I: E& D) @[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:24 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow
1 L! h7 `8 V% r- BThree eggs in one time: s& ?+ |* G8 D8 t( F2 g  `* h2 `
I 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   7 c2 ~2 b" d* q' `: a

6 z! T; y8 g- k" G5 t咁邊個幫你打先?
5 R0 T# H5 {+ f- H% I% I$ E* y邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   9 M' x1 A7 h1 K# N0 i  g! _
1 r* o4 K7 O0 l- g+ j4 S1 ~
. d5 ^9 q: O# @
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
/ D9 \! g3 J4 n) L8 A一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
: M9 q' i' d; \5 k9 L6 p" d
) Z0 k2 H5 i5 i0 ~. z- u" W2 b( a有冇姐妹想震下
3 G" p( G- [$ R# T7 b4 d) a- t太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   5 g& K7 ~3 k! u7 B: n
- F9 |3 M3 c  t* R
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
: @* Q, L9 C# l/ ~# A3 z4 M6 u用人手摸或掃lin係hi D既
4 E/ P( B( {5 x( {. f( j
0 U4 w& y9 V  T2 y( s' [我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。* [! S/ n9 d: i
事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。
' o. u& P7 p7 C
1 f$ Q  c$ H" t' w  F這樣玩荒淫無比!!
3 S. P# X" p7 w' j; Y/ D, T# u& @5 ]' G  q
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   , u& l: X' O, t5 {3 q
我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.* i7 E; m4 Z* y; G" w. |& R, n
" V. U# Q: I' g1 x
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;0 W$ _2 @# J  O+ Y& x1 q
2 \) o" B" e0 a( w7 U
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
3 n3 d# g; n# q* F
5 o% v8 g9 t% X% V
我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,9 o1 N: ^( z. t. v8 s& r; q, b
以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
2 Q- |+ @, R! B; D0 mhello 你好
% M% `' |7 Q7 y% x我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服* q( O# T+ o, |! d) E$ U0 L7 p6 B
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
$ H8 d2 O3 [# U! Y我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??