嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.$ n4 g; v9 n  P. I; F8 P

% R. g+ ]/ z8 p+ rML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
6 h5 t9 l8 [/ Y% q6 s/ E, x3 a- {0 w: R% \; E* N6 F3 A
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃,
2 Z' ?7 p: W( j5 K6 P$ t仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲, , e) }' V5 j$ o/ {! I, M
次次打一陣, 就忍唔住要射
) B8 K+ V& C) {* @
, N. h5 W# B. }8 [. ^% G1 k有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好
! X; N$ L3 N% [" c8 P- {5 k5 p# |8 c我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服  P+ m" k0 B- ~8 X) t; \0 F& z# T
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
( k- ?) F: ]2 @* w. h1 N% Z' Vhello 你好
7 C0 {$ D) E8 K! J+ @  [" Z; \我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服9 c; W  N' s8 \7 r; l
  p$ o, ?- k9 ?咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   ( M9 U; g! G1 L, G3 X
我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
) ~1 C& o9 \9 `) c" s2 m  @C兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教; Q  }& u6 E2 c, N
仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
0 z" N1 Y, d9 [; O$ j你點樣有手鐐同腳鐐?
. q: K/ N+ d, A0 O
唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多. ! j& h0 R6 _$ u* Z
& \* e+ `$ r% i) _5 ^! C9 N8 u
E家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) ,
" v9 q4 m! I4 g# A- E咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

4 n- s% b! Z6 e7 N3 `

3 i% q# y8 ?3 c2 u6 H' W6 ~+ o  j我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒$ `8 q) e9 ~7 H* F$ e
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死# B; I( a9 g/ p* g; s
7 i! H2 j6 k9 j$ J2 a) w
有冇姐妹想震下6 m( Z  u3 q$ f3 y/ q" d
( R- V( Q, h4 n7 }; ~( ?) X6 u% Y
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow3 z7 t- L- f7 B, m: o" P
Three eggs in one time# Y+ ]) s% U0 F5 ^, f0 X
I 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   ' {; m  D4 O5 I. y! A# k
; J$ l) U1 T: t" `' G! l& X
咁邊個幫你打先?
$ [" N; T4 H( \1 {' R7 O
邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   - `0 T$ d# s; v5 n/ {9 D
' x. G2 R  p3 C  `7 d

5 m7 O7 }1 A8 D我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒: L$ K( n. V% M0 e" F- ], ^
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
& |8 W$ _; ?! x' l
8 }) ~& p4 |* p. Z# R3 J! _5 t5 W, ^有冇姐妹想震下
$ L: o4 f1 e2 g7 v+ f
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   
5 r% U) L+ d: B& x6 U% _
& j; ^7 l! \* x. H太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
$ {% T$ c& R. J用人手摸或掃lin係hi D既
6 C: h+ {2 [  L) |8 C  I% g; J9 X; Y/ F+ t# h# u
我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。
! E+ y+ ~; f, o8 D7 B# e" F; u- |事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。' j  Z; F4 N  o* w
3 `- j' b  D% t! e; ?7 S; u% y3 s
這樣玩荒淫無比!!" i9 R9 f1 e- q' i# R
" J/ `. Z2 r! l9 W8 _" {
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   1 _. B0 z; L7 ~5 w/ `) b
我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
0 D# q2 f- Y+ K9 Z' `
* U0 v* T: G- D8 ^ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
" m# G7 R" r4 F% ^# X$ }( n0 G( Z4 y) d, _7 {
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
% O- ^' p  }/ w; H' n# k, M7 l
4 w  T$ b2 k# ]# t! H
我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,+ |. L7 ?: R- Y" B% G7 Q6 e
以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   % M4 L% M" t- n
hello 你好1 W6 F+ i5 D, o; p2 d2 ?* i6 Q, L
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服' x( I' t* }7 j: i) r9 s
, l% ?' n( g; h7 g% [3 V我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??