嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
. `9 v: A  o2 |5 }" I0 S- Q
) t+ Q  ^* t8 C" `- \: o5 t' `+ C( X# IML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;4 i8 n$ ^( d9 @, |- t! ?# d
! d& S8 U; e1 t) d/ ~) O- _
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃,
" h& ]- x5 S# G3 b1 ^8 g0 b仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲, 2 `4 i# h  J8 L3 r
次次打一陣, 就忍唔住要射 ' j: `. ?* ~: `$ W3 w# m( s# u$ f
0 l+ Z+ W1 h* g' b* s- P6 M& \
有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好9 ~  p; ?* }( v, ^3 E( _4 t
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服, n  ^; f* I+ x" r5 z0 w9 K1 \
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   / S, K% |/ D7 _' p
hello 你好4 b. q; A( a; i2 r5 M! S, {
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
* G# a( h, h* Q7 r" n有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
) Q8 ]7 K7 S+ p0 @6 i; e+ f# N
咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   
$ o3 m* \, A! ?: [* i6 t( ~我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
- v- \8 B; p& V% i6 v1 f. Y) [+ f7 IC兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教
1 r  ~5 y) h7 [仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
# D2 `8 k4 U- L; ^你點樣有手鐐同腳鐐?
* D2 g5 l' n- L) u唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多.
$ T% o3 g1 m, j8 T1 y
- o& M) i7 ?) p/ pE家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) ,
. I  @  O: A  K9 T咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

' _* W& L1 \) K9 N0 u. |
2 m0 n  C' f5 e; |) W! m我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
) v  S) U2 V: z一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
3 c' }* ?* s/ t2 z6 Z/ q
4 E  h/ _% M2 a% M6 Y" f有冇姐妹想震下4 E& `3 ~, K0 Q7 s9 u( H4 n$ K7 s

/ \5 g8 ]' \! o5 h7 D[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:24 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow+ R2 ^+ P* Y5 X
Three eggs in one time" K3 L* [8 r: \9 [2 U
I 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   % T! e* T- U& F. ~, x- t1 y" ^
$ ]# l% \. l) F
咁邊個幫你打先?
, O! V  L' s0 ?) @  w4 j6 ^; H! {邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   & ?5 D1 P  k8 T* `" v$ s1 S* e
7 m8 t- Y! K5 X6 Y2 }7 W
% Y0 B3 _% ~* ~' Y
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
9 J0 m7 {* ~8 M2 K' f6 E6 L: f; x一粒震J,其餘兩粒震lin,high死' ~# a/ E) D% J$ [, a" B" f

* a% T: f1 u6 F/ E! C  S7 R$ z有冇姐妹想震下
6 v. ^2 i/ g! y
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   4 \. C% k2 K/ y0 x  }. G0 Y

7 s6 }; b, m* F0 ^6 R4 H太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
1 w! T6 u- L8 h$ S
用人手摸或掃lin係hi D既
& x* |6 z* m4 N" |# g
: P4 ]9 P' Z6 a7 j* a我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。  ?0 l5 N) \- s7 N" H# v
事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。0 b9 t1 w& V' X* D% V- F0 u% f
: T7 j; U+ N! L5 S' Q
這樣玩荒淫無比!!3 x0 T9 Q1 b$ t2 \" _) \* _- X

% G6 ?; X& W0 s- p[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 19:13 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   
% V& _- _, b5 ]( F: }我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
9 q* p8 |& P% M. N0 g
) n3 j7 m; H7 V6 e) qML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
: ^5 h( C* u8 g+ r7 T6 w0 W+ I( w" g+ E; C+ Q+ Z3 e
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
+ H1 t& a* H, B  n7 o* h

. e" @5 v5 w7 p+ `$ b我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,
" ]7 f: K4 a7 \' x以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
1 Y7 `/ U% D# A  s; vhello 你好4 R5 G2 @/ i4 ^' {
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
( X: W* Q$ o% ?- P. s有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
2 X; z$ e# [  |) @, u我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??