嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.( q- p$ `7 T( T% e# V

; O( R' T# }& t  a' q5 M- C  }ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
& t; i# s0 R! @- N; s9 B& V* s3 ^2 ~8 E
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃, 7 o0 G/ Q. M- P% L5 H5 A' b
仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲,
9 ~# q. y. G. f; _( c次次打一陣, 就忍唔住要射 " Q" X* S2 M1 x
- c4 Q' |( ~& f- [& g6 m- Y/ Q
有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好
4 T4 {/ L4 U# [( P我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
3 R3 R3 d* t& R0 j有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   % L, Z4 n6 m# z( I9 a
hello 你好
7 `3 Z# [9 J8 q- X% a) j& u' r# [我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服5 ]8 I+ y$ s- x" e5 n
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
& Z4 [/ x7 F+ j  {% F+ Y& D; b
咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表     c" P. }4 a# ]1 t' u" t* I* O4 _4 p
我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
2 m# b2 e+ i$ `# K3 \# g; yC兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教5 l; e& z& L+ e: S: \8 F: E* P
仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
0 ^4 _3 \3 k0 ^4 q2 s你點樣有手鐐同腳鐐?
; ^# a) N& H! l. ^' [4 p唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多.
* R4 d' u& c2 c0 Q/ h* ?& m$ X& j' `
E家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) , 3 \& w# t* v* |  l. A+ b2 H
咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

3 P) D; B3 x: S2 n& e4 [% s) x: r
! t4 m5 w' y5 m9 w) `
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
7 `  A' r5 J5 A+ g# G1 a一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
+ l* u# O8 l+ u$ O. i; ?" u5 ?& n, k, Q
有冇姐妹想震下7 m6 a* p. o1 s) b7 p/ a! X5 ~$ E9 _
0 i# Y% ~, l$ D+ H  `
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow& V2 g( T4 Y, G9 v
Three eggs in one time. V$ a9 a2 [3 N+ S& ^0 O
I 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   
5 h, M9 H* M1 y2 H( \7 i7 p4 Y0 \3 u1 ^. l1 X4 I  h7 _
咁邊個幫你打先?
) F$ a& R, I# t" C邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   
8 Z5 |! Z: L% ?+ q* E) s4 _+ Y  W" A7 i
. q( M6 I  m' ~; j+ }! k$ U2 m
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒% z. T* v8 m) o( e# F
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
- ?7 w4 V; H$ e' s) A  N% M* S* C$ g! u$ @$ |2 f: i4 r
有冇姐妹想震下
! K. D- f  s9 F
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   
* U& ?% J1 N/ X6 U+ L! `0 C8 x7 e
; S" C% C& \8 P* c9 i7 q太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
& r2 |: w! W  V6 E6 f
用人手摸或掃lin係hi D既0 u0 V- K: w/ x
; F! ?, b8 C# v' e
我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。" @. I$ H6 O' w" u5 H
事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。
5 m" `* C$ M, s: J
- C3 @/ y  \  ?+ Y% b9 E- L這樣玩荒淫無比!!
5 {! o; d) V1 o' g6 P# ]  R* L$ R% f; Y5 C& Z
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   4 i, ]* o1 z3 |8 ]
我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
& |- P7 G9 i! C2 j$ Q6 y
" r: Y! h! J' U1 l- Y% f/ iML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
" b" J4 k5 U8 `9 S2 o7 ?& Q& n
% ?, m& F: \5 z' A3 S. H1 u: R打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
6 B2 c) @. \" A! U$ B: a- F2 V
  b4 _- l4 O( p, i+ C2 o3 ]- M我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,
& g# G1 u$ h  X3 d. t- A% c以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
+ t/ C- N( g, \  k2 i7 J! thello 你好! p- A$ E7 ?- u9 q3 f! l& f" D3 X) J
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服8 P# a, g7 r: V6 \0 ~/ x, ~8 N/ r
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
/ L' s  v8 s1 |, G# k我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??