嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.# Z+ D1 U: p) k) R- M( x

' V4 |" z5 v" [& D! b6 ^3 L9 M- W0 SML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
# v6 g7 N% o3 u7 ?4 t7 c7 g, `0 g. q
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃, ' o0 U& C* c! {$ g% }# l5 c
仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲,
, \- U1 J/ B! D* q3 t9 L5 O: V次次打一陣, 就忍唔住要射 , J% B' ~( h: d0 A6 }7 Y
" k0 e2 [) V( C8 {, L# V5 M1 {
有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好
- f- R; X2 I2 B  f" S我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
7 ^4 E) H3 Y% H- C4 J# G有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   2 [9 I7 `9 h& i: R4 B
hello 你好
* {1 s  X7 B/ z/ U% V5 e" S我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
! A! w8 i6 n5 K有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
& s  E0 L# p8 P* w- a- `咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   % o: J0 k0 M1 C
我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
9 \( G. w3 T$ \; H) ^' Y( A! EC兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教
% Z; C. F/ |3 k仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
' b6 D. ]9 b( q2 j8 D: G7 A你點樣有手鐐同腳鐐?
) s( a8 ~" l# g7 J
唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多. , s6 M: e% f$ y' f

9 W5 N7 K; |  _+ M9 P  F8 gE家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) , 7 k0 Y% d6 I" i+ W" ]
咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

2 c4 W; h$ w" D1 m/ j
7 x- A3 J. S- m* v) r
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
6 T0 z% a" A$ F" ^" F$ P一粒震J,其餘兩粒震lin,high死1 L# r4 u3 l+ w; D& i/ l) m8 f

# U' c- L5 I! [8 D. S- n有冇姐妹想震下
! X+ `8 l) r' u% S2 I. f: S2 N+ S# ?( }- h# M; o. `
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow
# r8 \, \1 \) ?4 o. KThree eggs in one time6 V9 h/ t, `: O% D4 ^0 n! K, Z
I 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   
+ N9 x' x0 n. \/ s4 q
+ o% [; y4 O0 z# \( F咁邊個幫你打先?
8 x0 U$ t' v( q2 J% u, t5 G邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   
$ N1 d, O1 ]" V/ a
. Z  B& u$ G. K" U- R6 r
5 j. M; T/ }' n我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
; v- K6 b+ e& T# _一粒震J,其餘兩粒震lin,high死0 `7 u/ Q! W: U( O8 v$ z7 X: u% j
5 k6 M* t. Y3 O* d
有冇姐妹想震下
, g+ I; t# p: t5 O太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   
6 w1 d  A) B- f) I9 H
6 G$ O5 V) y$ {太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
1 C2 Z; j4 O# C/ [6 X! R/ Q9 G, s7 J- @: r用人手摸或掃lin係hi D既
+ F! M& T" ~$ t8 ?
! Y7 E/ k6 c# Q8 f我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。
6 O; {" ~* a6 K% y3 d/ F5 V. G4 g事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。. ~; @& C: d2 j$ ~( b2 t( |1 i/ B

& X( Q, |/ Y; S: X這樣玩荒淫無比!!) t: y( X" T, P0 j7 c5 O  W

/ e: M8 m3 J* d9 u" m[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 19:13 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   
, v! c, D. ^8 r我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
  V( B! a8 G/ K% O+ x9 c  h. `: h& q, h* _2 s4 m  y0 r
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
8 A8 W+ R7 E1 u1 u( a1 h8 F7 f" }7 n/ ?5 p' A  e
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
/ ~. ?% `- X( H) n+ {6 `3 y1 {/ ~% G0 Z2 J% G4 Q+ k; T1 y
我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,
" c( W9 J/ v  K: X+ R( l" s以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   5 b, E! Q9 O2 Y4 [# O# \( H% J4 s
hello 你好
5 `  ~& u! t$ v& q- h3 F我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
& [- g% D5 j8 ^有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
5 Z& d, [% b/ e( E
我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??