嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.5 X& I7 q0 v( q

4 d, \- n) K. g% XML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
- |. X* A4 H/ H6 Y! z9 C1 `; c& X4 T2 B; R) Y6 a8 T7 R
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃, 7 c3 P2 h  O5 L% ^. [
仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲, % |2 s) v/ R5 v7 ~) ?. E* t- W
次次打一陣, 就忍唔住要射 - A5 Q5 }2 p+ r  K1 n
( F& }; P* N+ P) {. n, C
有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好
! u; h9 G, ?, Q3 P1 u& n% Q我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服& X/ |, I. N  o3 l9 _2 f3 T5 }, \6 e
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   # k+ Q. {  c% s  r
hello 你好
: J/ h: m- f# M2 K4 A. h  P我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服* _: i$ y! m7 [+ x' @3 E
/ y1 z1 K+ f  H' d
咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   * C$ s$ F$ Z  b6 w  R! ?
我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
/ h( X' @( A( K' E$ x$ [
C兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教: m/ ?1 _  {  I8 T, g3 M# L+ J
仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   / y3 ^  N- t9 b
你點樣有手鐐同腳鐐?
$ X6 D3 k6 N' U0 i) G2 p9 |
唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多. : V9 i) D$ X" k2 [
; f0 R8 \+ }+ N% P9 M; ~5 |7 M
E家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) ,
; O# O2 h8 R. a咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

8 m3 q$ r# B+ i+ N4 W7 c* y" ]- e

# z  |; P$ {$ D3 `我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒4 q, V) S4 N0 S( Q! J: {: s
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死: E- D( E! O2 U% ?" H* V
! f* [* N) f1 E. X
有冇姐妹想震下3 K& F' @" s7 N  r; S9 R

X" o8 a5 P5 A9 ]) j[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:24 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow0 [; ^3 x3 Z: R9 H$ V: c8 \
Three eggs in one time- g  s" Z/ `) n
I 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   & q# h; y$ g$ r. r, ~+ J
6 U) m# L  T+ S' f
咁邊個幫你打先?
9 W/ U4 j5 W* D9 ]- T8 B- J邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   
, k" `7 u/ @( C6 ~; q7 ~* _* B9 K+ T0 h) l. H

! \7 V+ G$ f. r  _0 U2 S8 h; Q我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
$ _- G9 M9 |6 W% l0 Y# J一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
7 E" e9 V- A: l0 \1 ?4 G
+ V8 Y+ @4 Z4 w/ C0 @3 {4 w有冇姐妹想震下
9 D0 j/ L4 x" u6 ]* k) h) g太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   ; c& y* G/ J! l. y

2 [$ k  f6 l  i7 Z$ H& T2 n$ y太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
/ I# @# b' P. n, R5 w用人手摸或掃lin係hi D既7 [- `, ?: V1 x2 ~) I9 k: I. f5 h4 g
3 y& B/ _2 o' ?6 n
我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。  v/ w4 C9 s$ g
事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。0 d9 f0 J2 S6 b* T5 w

: s  B, g( N+ U. {這樣玩荒淫無比!!1 b9 }* C3 \# s. e& F4 G

0 q2 y. i- E$ @. S/ _9 T[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 19:13 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   
+ K- e) Q* H* C4 [0 a- v我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
9 u  f5 E7 q8 o, R$ j# s) c+ _3 w/ M* H$ u$ W
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;; O3 t. X( s: C) Z
" ]1 f: }* J$ C. @8 I" d3 V* S
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
! K! g8 g% o$ N! O
5 S% [2 a6 ?) }% x我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,  _1 q4 p+ E8 Q/ q
以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
# P/ S( X% q, C' D: J# |0 Rhello 你好0 ]' K: m) t3 t1 ?# u
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服8 y7 o/ i" Q+ e
; F/ l/ ?& `; n4 z9 C我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??