嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度有空姐制服買?

邊度有空姐制服買?

據聞空姐制服好難買
* l2 u2 ?4 G) `8 q! j! q邊度有得買? 要真嘢唔係要情趣服 0 ]; l# j7 G. x, k& `7 g1 T2 P
如果二手更好~% z. @6 ]+ l3 i4 _9 \( _; z
3 c( o+ I- I2 c
P.S.唔好同我講淘寶
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇人脈的話只能上各大拍賣網等人放

訂做幾靚都得啦?使唔使要人地著過

如果係真空姐著過, 其實未必岩我地著, 始終係fit 佢地

難d,航空公司對制服好嚴 都要一換一, 點解有時會有流出....就唔知點解

你想買什麼航空公司既空姐制服?3 ^6 {3 k; T7 |- ]* s& M1 u: G
如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,/ Z" L- q$ s, z* c
雖然係taobao買, 但質素真的不錯的

制服買左都唔知點收埋....比人發現以為係偷仲麻煩....反而想要空姐二手野...圍巾,名牌,絲襪...之類...有意放/識人想放pm me...thx                .

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-5-2 14:00 發表   2 o* U: F1 W. m, s! k3 r# B
你想買什麼航空公司既空姐制服?* |2 b+ G& A; q+ u% E
如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
  \+ A4 c# b# R  X: ?( T7 R3 ^雖然係taobao買, 但質素真的不錯的
+ L- f& w+ [3 _可唔可以放條link出黎?8 x8 O( A8 O5 s5 b' r

9 E/ D+ Q4 T, W* N無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   ( x; r5 V) G5 d: s6 m
- E5 ~" Q8 o, S' q
可唔可以放條link出黎?
/ J$ |) w+ x7 I% i( l" X) O7 c. }, Q/ T$ J5 h6 X
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
- O3 T5 K9 t9 ~' O) d9 ^
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK) K" S# F+ E% d
就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-5-4 00:10 發表   / [) q; s3 O/ O( z
. }5 I& ]% F/ \9 R' [
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK2 G/ C7 U0 I% F6 h% T
就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值
9 Z, F7 O( [, {( A. _' j1 @1 x: R: w) N7 L# n( G# t0 {
我淘寶買的港龍制服, 都係找呢間店鋪呢

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
' U2 @# z* E5 c9 \
# j' ~4 L4 O) U可唔可以放條link出黎?& O5 }+ s; V; K, `! w( U

3 U+ S) ^/ F0 z7 w無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
$ |" d4 g1 R5 d2 J- N- D, ?" {; _& T/ I" ~

: e& i$ r" d, V8 @7 Q, g& ?0 Y5 \0 X; uhttps://world.taobao.com/item/45 ... 051050203.20.EGSzwL. U4 E- s: C1 a# D5 ~8 }& X
2 |/ R: n( a" @2 m) l5 x
我都係無意中找到的, 因為起初見條裙係綠色.3 W3 n4 r2 R/ _$ Q; w: Q
點知click入去睇, 原來有其他顏色! 黑色, 紅色都好似現在的港龍制服呢.
3 X+ z8 p8 I! f) p) k9 S: E* C
8 g6 x$ {% I3 n' ?9 a$ t我找了會員kaka1014幫我買, 佢好幫得手的!
! e, ]' b( @$ U6 {有左佢幫忙, 我問清楚d size, 送貨安排, 收到貨時真係好開心呢

回復 11# wing_9_27 的帖子

像真度高唔高先?

引用:
原帖由 uniform 於 2016-5-13 11:53 發表   
) S  @: h$ I: y( f! [9 q. B7 w0 O像真度高唔高先?
" P7 Y( K9 R  e) |* ~
  D9 O; T7 L/ p" O0 k9 S9 A! X) p  H% R都幾高ga

我知邊到有,可以PM me

引用:
原帖由 lalay 於 2016-5-24 19:26 發表   4 ?/ _# j# S9 I" X9 t  _( L
我知邊到有,可以PM me
) P" F% |3 E* a5 iPMed Thanks

回復 13# wing_9_27 的帖子

係咪幾可亂真嗰種?

KA的我有真的了,反倒想買CX的,. ~. b7 ^- S$ x. g; W  @  b
但好像只有外套,沒有裇衫?8 B6 c9 y# L) M  X  }/ @1 u' S
有人買過嗎?5 U/ \7 c! r8 i  X) W- Z

& e$ K& }8 K" o  i" Phttp://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290

引用:
原帖由 可怡妹 於 2016-5-27 18:52 發表   ) P3 q0 S' [3 e' j% J8 b- K
KA的我有真的了,反倒想買CX的,
+ ~7 R) X" n" o但好像只有外套,沒有裇衫?
$ Z6 s7 Y9 U5 O% {6 }& [* n; N" n/ h有人買過嗎?( A9 V# S6 g) ^

/ M7 k1 h+ A$ K, Khttp://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290
. ?+ n- j. m  R6 K
估計因為裇衫要印LOGO成本唔平,所以唔跟

回復 17# 可怡妹 的帖子

怎樣能收到?9 S# a7 H# T6 o0 t% r' g
穿上後分享一下嗎?

回復 6# wing_9_27 的帖子

我想買港龍制服。求介紹