嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度有空姐制服買?

邊度有空姐制服買?

據聞空姐制服好難買
) Z' \; r$ u: n5 T- \( _1 M* s$ i邊度有得買? 要真嘢唔係要情趣服 - T/ y2 @. C& P3 X8 Z; X0 z
如果二手更好~9 i. ]# Y# W& t
9 D" ^1 \& V# L2 \
P.S.唔好同我講淘寶
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇人脈的話只能上各大拍賣網等人放

訂做幾靚都得啦?使唔使要人地著過

如果係真空姐著過, 其實未必岩我地著, 始終係fit 佢地

難d,航空公司對制服好嚴 都要一換一, 點解有時會有流出....就唔知點解

你想買什麼航空公司既空姐制服?
- i7 a8 \1 |& @+ ?/ P% U如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,7 v. C6 Y3 @: |" v" X' S9 R
雖然係taobao買, 但質素真的不錯的

制服買左都唔知點收埋....比人發現以為係偷仲麻煩....反而想要空姐二手野...圍巾,名牌,絲襪...之類...有意放/識人想放pm me...thx                .

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-5-2 14:00 發表   : m0 o1 h0 o: c# _( I& R! E
你想買什麼航空公司既空姐制服?
3 G$ f/ z! K& ]. U% t如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
; q& H. |/ V& v! f雖然係taobao買, 但質素真的不錯的
2 ~8 G2 ~& s: e( X, R6 M& w可唔可以放條link出黎?" q2 Z* v+ ?" U& Z( z( I
5 [3 ]) v8 C9 S9 s1 {; _
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
9 b( n! J6 f( ?7 r
$ M/ I. N7 J1 R: Q9 o* `6 n/ o  ~$ @可唔可以放條link出黎?
+ ^, R6 V) a/ [5 a3 S9 R9 r2 f  B' C) v" F# [1 U
1 d5 C  F: ]5 Q4 A  Y2 V, shttps://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
5 d. P% z; |, S: ?0 _, J就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-5-4 00:10 發表   
/ ~* b0 j" w& I) }) }
0 {0 Q/ N; _$ K8 r8 E" Shttps://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
* w: H+ {# f7 X, @/ I# J1 N9 C就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值
9 y  l) S: B+ j; W& \  a7 B  G9 p. `+ M9 \8 L/ S- y( P4 O
我淘寶買的港龍制服, 都係找呢間店鋪呢

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   . D) y# M7 C# I6 h

! o- O% v& B; o4 C" f2 b% R可唔可以放條link出黎?8 D% D) B; i8 b& ]( h
! e* R1 Y7 W* N* F
$ N* S! j" \( C: T# ]
; `( a  N  |! }4 j9 o* {8 o+ d. B2 l* V7 Y4 m8 E8 d, O  U+ c
https://world.taobao.com/item/45 ... 051050203.20.EGSzwL
5 J$ c# Q! {* v7 [( j! d4 Q8 s
! F7 B9 Z6 L) h  H9 L8 q( g: R我都係無意中找到的, 因為起初見條裙係綠色.* e% _  B% T0 `1 O7 S
點知click入去睇, 原來有其他顏色! 黑色, 紅色都好似現在的港龍制服呢.
) _8 g9 K( e* o, A" d+ E) c$ T4 e/ W( k* f0 t; G2 Z+ M. @+ D
我找了會員kaka1014幫我買, 佢好幫得手的!, J  H: x. G) L2 z. f2 x4 P+ V  J* M
有左佢幫忙, 我問清楚d size, 送貨安排, 收到貨時真係好開心呢

回復 11# wing_9_27 的帖子

像真度高唔高先?

引用:
原帖由 uniform 於 2016-5-13 11:53 發表   " X0 ?+ `! r9 H. B8 D  `
像真度高唔高先?
1 V3 \. M# x1 j; B" U! \5 G7 L$ X2 ~! X: x2 t+ K# U' B1 ~, [7 Z! W
都幾高ga

我知邊到有,可以PM me

引用:
原帖由 lalay 於 2016-5-24 19:26 發表   
- M5 g1 w8 b: x' B8 f9 I  L7 E我知邊到有,可以PM me
- c2 \6 U0 a6 k. sPMed Thanks

回復 13# wing_9_27 的帖子

係咪幾可亂真嗰種?

KA的我有真的了,反倒想買CX的,
+ G4 x  m* i* X4 a0 y& T但好像只有外套,沒有裇衫?' N! g' u: O2 m! U
有人買過嗎?$ w1 f8 G! l0 z6 ~" U5 N- K
0 l1 E5 A. p3 ]$ Z# F6 D" h
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290

引用:
原帖由 可怡妹 於 2016-5-27 18:52 發表   
& ?2 v; N" K0 x- t, OKA的我有真的了,反倒想買CX的,: U! s& B+ l& V! j; o
但好像只有外套,沒有裇衫?
) g9 Z% V1 Y1 k  A有人買過嗎?
; ^0 D  P* i5 D9 U. d6 ^4 |5 Q2 V( D9 X/ t. V: G5 ?; b- r
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290
7 r# a+ J0 [$ @2 e
估計因為裇衫要印LOGO成本唔平,所以唔跟

回復 17# 可怡妹 的帖子

怎樣能收到?0 y2 T8 t& W  k1 t
穿上後分享一下嗎?

回復 6# wing_9_27 的帖子

我想買港龍制服。求介紹