嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度有空姐制服買?

邊度有空姐制服買?

據聞空姐制服好難買% G/ ?% }( e, j. _
邊度有得買? 要真嘢唔係要情趣服 ; \0 J* N) k# E3 ]7 c' x, ?
如果二手更好~0 N2 j3 W% X; R! M: b2 V
9 ^4 G; O3 i# f  j4 @
P.S.唔好同我講淘寶
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇人脈的話只能上各大拍賣網等人放

訂做幾靚都得啦?使唔使要人地著過

如果係真空姐著過, 其實未必岩我地著, 始終係fit 佢地

難d,航空公司對制服好嚴 都要一換一, 點解有時會有流出....就唔知點解

你想買什麼航空公司既空姐制服?: C( r+ l$ D( N1 b( g! o
如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,# N* \, \* G( K2 I
雖然係taobao買, 但質素真的不錯的

制服買左都唔知點收埋....比人發現以為係偷仲麻煩....反而想要空姐二手野...圍巾,名牌,絲襪...之類...有意放/識人想放pm me...thx                .

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-5-2 14:00 發表   7 |( N3 [6 k% ]/ v
你想買什麼航空公司既空姐制服?3 a: B/ a! o5 |, P. A
如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,+ N0 D3 M$ A' M
雖然係taobao買, 但質素真的不錯的
) r$ @+ y( \0 \) s" x可唔可以放條link出黎?8 N; G/ ]* X+ U, `9 j; N

7 L+ q# \9 h: V" |  e無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
: y, |' ~/ a/ ]: a5 x) F9 [1 f* h2 f4 _, g* \/ [$ {; |+ m
可唔可以放條link出黎?- ~$ r% U0 j" A+ j# l- \; Z" N

v/ X) R3 G' Y2 M無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
2 Q5 C9 T' _* l
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
7 K+ r) i# B/ T$ i6 X就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-5-4 00:10 發表   - U, ^# [& m8 Z6 k" \4 ?, u
3 M1 I# F) E6 }$ x( P0 Z) o) Z
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
% k6 `) o/ \, y7 C2 g! O就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值
3 v4 C. E2 F5 x( |
6 N2 L, ~6 M8 q
我淘寶買的港龍制服, 都係找呢間店鋪呢

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   9 b, i9 m- H, Q' H

7 y2 `6 j7 D* `6 h可唔可以放條link出黎?; V0 L7 R, `- r/ [& W7 K" U
  e# V6 a/ X/ u) A. L
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
& j0 V6 Z2 @) ]% |- Y' G
0 W, m# i: S/ i) @- J% K% w! ~3 r; V4 B# C9 y' \* E
https://world.taobao.com/item/45 ... 051050203.20.EGSzwL1 z* L- s7 L+ h) l/ l5 j& W, T( G5 Q5 X7 {
! j, `; q7 Y+ n5 X+ y5 G: h
我都係無意中找到的, 因為起初見條裙係綠色.6 Q. Q+ K! T! y1 f5 `
點知click入去睇, 原來有其他顏色! 黑色, 紅色都好似現在的港龍制服呢.' s, [8 z: {+ j) M, C
0 ?4 h2 t  G0 T+ B# W" C" t! v
我找了會員kaka1014幫我買, 佢好幫得手的!7 X8 Q; a: A/ G5 _. H
有左佢幫忙, 我問清楚d size, 送貨安排, 收到貨時真係好開心呢

回復 11# wing_9_27 的帖子

像真度高唔高先?

引用:
原帖由 uniform 於 2016-5-13 11:53 發表   4 q2 e3 r  T" O5 U3 x# S/ I* J
像真度高唔高先?
; [* S) F: L; |+ }

" s& a( }: `' Y都幾高ga

我知邊到有,可以PM me

引用:
原帖由 lalay 於 2016-5-24 19:26 發表   ( X( \+ ~* ]" g1 s4 s
我知邊到有,可以PM me
0 ?; g4 Y, w0 H
PMed Thanks

回復 13# wing_9_27 的帖子

係咪幾可亂真嗰種?

KA的我有真的了,反倒想買CX的,
' l. J  E, C4 M: ]( @但好像只有外套,沒有裇衫?
4 Q4 D3 G0 }  B3 D1 n$ {有人買過嗎?* [" }3 k! P' l6 c

. s6 U+ r4 E1 U1 Lhttp://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290

引用:
原帖由 可怡妹 於 2016-5-27 18:52 發表   
# m5 `, `) ^9 Y! Q' Q; `KA的我有真的了,反倒想買CX的,
8 D% J% k0 a$ C9 F5 f& G但好像只有外套,沒有裇衫?
2 q) B' W% g0 W! ]. F9 e有人買過嗎?
7 i8 q; a  D  ?2 `9 P5 B5 L8 l3 K* w' j1 f& g" g8 V# E
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290
0 u. {% L. C1 u( I% E- n
估計因為裇衫要印LOGO成本唔平,所以唔跟

回復 17# 可怡妹 的帖子

怎樣能收到?3 K' k" v$ F+ N3 {3 S- V+ W
穿上後分享一下嗎?

回復 6# wing_9_27 的帖子

我想買港龍制服。求介紹