嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度有空姐制服買?

邊度有空姐制服買?

據聞空姐制服好難買
0 s; [( ]& ?. U* ]邊度有得買? 要真嘢唔係要情趣服
& y2 u4 Y8 S& |7 \1 Y. E  L& j如果二手更好~* {' j  f* E# i& Z3 v. J% ~" C

. j+ x  m9 W) }( i# Q' Z" TP.S.唔好同我講淘寶
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇人脈的話只能上各大拍賣網等人放

訂做幾靚都得啦?使唔使要人地著過

如果係真空姐著過, 其實未必岩我地著, 始終係fit 佢地

難d,航空公司對制服好嚴 都要一換一, 點解有時會有流出....就唔知點解

你想買什麼航空公司既空姐制服?
' ^6 w0 a" h! s7 q- h# l8 L: t如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
: F8 ^# k) g9 r8 Y- K- A9 X雖然係taobao買, 但質素真的不錯的

制服買左都唔知點收埋....比人發現以為係偷仲麻煩....反而想要空姐二手野...圍巾,名牌,絲襪...之類...有意放/識人想放pm me...thx                .

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-5-2 14:00 發表   
6 V+ t  |1 N; T1 T你想買什麼航空公司既空姐制服?$ [7 d2 _1 _2 I/ s5 A* \# u
如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
- D& Q/ r( V0 c3 y- _) d% }雖然係taobao買, 但質素真的不錯的
$ d9 x' k$ c7 g6 \
可唔可以放條link出黎?
/ [9 g+ c  o, n' N8 d7 F
7 V4 `! l% l9 z6 A5 @* F/ S* k8 ?: u無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   # G' e9 N; M# C
. U& q, \, A  g
! R5 X! X! Q3 S+ p/ t6 r# T; o+ }2 q  o
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
5 ]$ ]" C5 g0 D
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
- d( B8 W: U1 m; t/ O就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-5-4 00:10 發表   : T' c* R+ O0 }0 q5 f4 p# ?( N! J
0 j  ~2 P0 j+ ^
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK& T  w/ A5 M" Q! S5 L9 w& M$ o
就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值
* y& J" W5 H- |9 F7 S- }

) h( I/ ^: _$ d: t3 k7 I0 F我淘寶買的港龍制服, 都係找呢間店鋪呢

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表     I6 K/ k2 J0 q6 j& _! Y# J
' Q1 I3 v9 ^9 |1 ]! n# h% e" S
% I) P2 C# W5 P5 d: K1 N: z6 S7 t/ _' T
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
6 Y( I# @+ u* v5 ?9 n6 D( e% Y4 x9 ?  e* [

; z% o$ H& M; e2 Y1 x0 K1 rhttps://world.taobao.com/item/45 ... 051050203.20.EGSzwL
8 ?8 q$ i# _) _* F
0 L! q1 O' A" s9 ?1 j我都係無意中找到的, 因為起初見條裙係綠色.
* G3 Q& z) _% w5 W$ w' k點知click入去睇, 原來有其他顏色! 黑色, 紅色都好似現在的港龍制服呢.
0 q  a  K& Z7 f
6 E, J9 E4 d: ]* [/ c% e! ~( Y我找了會員kaka1014幫我買, 佢好幫得手的!
# p! r3 b* R% B* T有左佢幫忙, 我問清楚d size, 送貨安排, 收到貨時真係好開心呢

回復 11# wing_9_27 的帖子

像真度高唔高先?

引用:
原帖由 uniform 於 2016-5-13 11:53 發表   
# n3 A7 a6 B4 I. R! K2 l/ m像真度高唔高先?
8 w# u5 R" I' h  p) c3 o/ D6 w& I: l
; m' O+ y% Z& A! y. N都幾高ga

我知邊到有,可以PM me

引用:
原帖由 lalay 於 2016-5-24 19:26 發表   5 @: T8 ]& F% o4 Z$ ]$ M, M
我知邊到有,可以PM me
7 I0 o" _& J+ w- i1 {1 A; g
PMed Thanks

回復 13# wing_9_27 的帖子

係咪幾可亂真嗰種?

KA的我有真的了,反倒想買CX的,* U4 B/ p; g$ E8 B  ^/ u' C0 ~
但好像只有外套,沒有裇衫?! t& w8 B4 z7 l/ C
有人買過嗎?
5 M4 I) ~7 L0 e, x' {" X0 F
& f+ d0 M% G1 Q+ Z4 shttp://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290

引用:
原帖由 可怡妹 於 2016-5-27 18:52 發表   ; @- k7 X- f) H' S+ r
KA的我有真的了,反倒想買CX的,- C% W1 B4 c2 Z) u: T* a3 x) T
但好像只有外套,沒有裇衫?
: n6 u7 |/ o$ A* Z8 T: ~有人買過嗎?& v7 \9 t4 F' n: v/ ?
3 w% p$ u# R! T8 M) u+ L9 [
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290
: ?) F: B( a2 E- ^) J
估計因為裇衫要印LOGO成本唔平,所以唔跟

回復 17# 可怡妹 的帖子

怎樣能收到?
. k! Q- m' y; K6 N% _* J穿上後分享一下嗎?

回復 6# wing_9_27 的帖子

我想買港龍制服。求介紹