嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度有空姐制服買?

邊度有空姐制服買?

據聞空姐制服好難買( U  D! q9 u* B- |; T9 p/ }
邊度有得買? 要真嘢唔係要情趣服 6 f6 ^% u8 |. d
如果二手更好~
! T, k: P7 S5 Y" A) }; i7 \$ B' m; t5 X! E; e
P.S.唔好同我講淘寶
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇人脈的話只能上各大拍賣網等人放

訂做幾靚都得啦?使唔使要人地著過

如果係真空姐著過, 其實未必岩我地著, 始終係fit 佢地

難d,航空公司對制服好嚴 都要一換一, 點解有時會有流出....就唔知點解

你想買什麼航空公司既空姐制服?
8 P* M7 T% d+ I, \1 Z2 D* L7 q如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
; M. h1 p- W$ J, Y# Y$ C6 }  I雖然係taobao買, 但質素真的不錯的

制服買左都唔知點收埋....比人發現以為係偷仲麻煩....反而想要空姐二手野...圍巾,名牌,絲襪...之類...有意放/識人想放pm me...thx                .

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-5-2 14:00 發表   
6 p" b. |' t* v- K7 m你想買什麼航空公司既空姐制服?
! s/ |: Y) Z( p8 b. `, c如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
, H+ [3 F8 l3 w# q/ g3 U' e雖然係taobao買, 但質素真的不錯的
  E  H( y' n' p/ Q1 [可唔可以放條link出黎?7 b% a' ~; Y, R" n/ r& c
9 x# @3 q; B" d) y" e1 d
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   " {; N5 j6 q0 ^2 ^" n; X, f
  H: @# `3 X! Z: o) k
可唔可以放條link出黎?/ X4 k; K$ y! i" z* ~# h0 `3 k
$ F( q5 q7 W* j4 o  D  v/ g' N$ M
/ T8 H$ t* f: v/ _5 @5 _% s/ K7 e
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
2 U; a" v7 m5 T3 r/ ^* E就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-5-4 00:10 發表   * F, r7 i2 h$ n2 l& ]* V; f; L0 B
7 H* i  i# e8 X+ ], s
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK: U3 H6 T: e. ]* I
就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值
# e* j0 G8 `7 }4 r2 `. ?- F5 _* c0 V$ N8 G# a& p
我淘寶買的港龍制服, 都係找呢間店鋪呢

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
. G3 y4 c+ u/ D4 Y2 M: _$ S8 F6 c+ R5 Y: ^2 H; S7 L
可唔可以放條link出黎?. C8 ^9 e" d3 E9 w+ O; Z
, P$ \0 |3 g! Q% ?( E
: [! `: H2 K. A; ?" a
/ k$ j* g6 O$ ^) n/ d2 S0 m9 ]* I" h1 R5 ]) @  B5 e3 {, D2 S% |
https://world.taobao.com/item/45 ... 051050203.20.EGSzwL3 W* a3 U1 [- l: ]6 H
  Y# A/ F# P8 ^
我都係無意中找到的, 因為起初見條裙係綠色.4 U1 ^( o1 t7 K! N0 U8 c7 w
點知click入去睇, 原來有其他顏色! 黑色, 紅色都好似現在的港龍制服呢.- ]+ p% o5 d5 r, Z' B% _( Z& i: `
) B; ^9 N; U: o5 E) n- T
我找了會員kaka1014幫我買, 佢好幫得手的!2 ]7 g% m, w# H9 O, M- P
有左佢幫忙, 我問清楚d size, 送貨安排, 收到貨時真係好開心呢

回復 11# wing_9_27 的帖子

像真度高唔高先?

引用:
原帖由 uniform 於 2016-5-13 11:53 發表   
4 p- e' r! j& X. {, R像真度高唔高先?
$ t1 u3 K5 I, ~4 P1 [  e7 [( V1 R: a' v
都幾高ga

我知邊到有,可以PM me

引用:
原帖由 lalay 於 2016-5-24 19:26 發表   % N* d+ T, t& o; \* N6 A
我知邊到有,可以PM me
& x. U2 X2 W; f+ vPMed Thanks

回復 13# wing_9_27 的帖子

係咪幾可亂真嗰種?

KA的我有真的了,反倒想買CX的,3 S$ G: ~% C9 d. T) Q; W9 |
但好像只有外套,沒有裇衫?
2 U" s6 T2 d4 S5 U9 ~8 |2 R! X有人買過嗎?+ s$ s1 C$ V7 {" K1 t; k
9 X2 H2 J5 }7 ?: }5 ?& c
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290

引用:
原帖由 可怡妹 於 2016-5-27 18:52 發表   ! [/ L3 S  V" A3 M* A% U) O
KA的我有真的了,反倒想買CX的,( k, Y) |4 m; [" U" J
但好像只有外套,沒有裇衫?
. F( n1 Q0 c$ D$ k7 z8 W  E有人買過嗎?
- F' [# @, ]/ R; y1 x3 {
7 R9 n+ G0 V# P8 B3 d# Zhttp://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290
3 b1 L7 S7 R' U( ~估計因為裇衫要印LOGO成本唔平,所以唔跟

回復 17# 可怡妹 的帖子

怎樣能收到?( L$ [/ O, g( C, P+ k
穿上後分享一下嗎?

回復 6# wing_9_27 的帖子

我想買港龍制服。求介紹