嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度有空姐制服買?

邊度有空姐制服買?

據聞空姐制服好難買. X; @! V+ g# L6 a. L$ o+ f
邊度有得買? 要真嘢唔係要情趣服 + q. Z2 F* v, ^; B) j; D' e
如果二手更好~
1 s% i6 T. R: M- Y. A  s# q$ q3 k" h9 P# H; `3 J& t
P.S.唔好同我講淘寶
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇人脈的話只能上各大拍賣網等人放

訂做幾靚都得啦?使唔使要人地著過

如果係真空姐著過, 其實未必岩我地著, 始終係fit 佢地

難d,航空公司對制服好嚴 都要一換一, 點解有時會有流出....就唔知點解

你想買什麼航空公司既空姐制服?
" }' }; v( L; `4 R如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
: ?5 A+ U/ H9 x. ~* V, p" [雖然係taobao買, 但質素真的不錯的

制服買左都唔知點收埋....比人發現以為係偷仲麻煩....反而想要空姐二手野...圍巾,名牌,絲襪...之類...有意放/識人想放pm me...thx                .

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-5-2 14:00 發表   
, ^% w# a' N6 p你想買什麼航空公司既空姐制服?
1 x1 J: {1 n  w1 _1 y9 V7 \  z如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,. L( s) e$ u5 G% L  _: A
雖然係taobao買, 但質素真的不錯的
% e1 T! e6 v' k" W可唔可以放條link出黎?# v1 G0 D9 x6 I* Q; b" ~+ t
& A0 {# m" r; L* O
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
: W8 Q) B9 o( e3 m7 `& e- U" S$ l0 u% e
可唔可以放條link出黎?( E1 }0 f+ q+ w8 v0 ?

: ~$ I( l6 O: Q1 a3 T3 P無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
8 h" I' L. O' Vhttps://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK  h4 `" }0 O$ @1 }- b
就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-5-4 00:10 發表   " f* x& ~4 `$ v6 q, c

I" Z( ~" k  o$ _9 {& @$ x  t, ?https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK0 w* A, U9 k7 r' |3 r
就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值
" X0 c& _) D4 M) B
3 r# W( A3 }0 s0 w% u
我淘寶買的港龍制服, 都係找呢間店鋪呢

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
( v, k! o3 L# i  v' _
, m- h6 n! {. ]" ^6 h: }6 s3 Z可唔可以放條link出黎?
2 B# c7 G, V) _& L5 ^; ~: O5 I
9 H  {/ u9 [+ V( u9 z無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
# t- f: K' b7 O3 \  n

. h. z: h, K1 [7 b0 t3 X
- B0 k& w( o  m- V$ f0 jhttps://world.taobao.com/item/45 ... 051050203.20.EGSzwL
( h! k3 N  Y; k; v+ k% K6 l) ^! G/ d; r1 ~
我都係無意中找到的, 因為起初見條裙係綠色.
- j7 S) W: e% a: Y; m# f2 d6 F點知click入去睇, 原來有其他顏色! 黑色, 紅色都好似現在的港龍制服呢.
" n; s8 Y6 M0 s8 G4 P: ?4 F- d- P8 X9 @( l0 I
我找了會員kaka1014幫我買, 佢好幫得手的!
9 D: ?. o: _: ]9 l# N2 S5 p有左佢幫忙, 我問清楚d size, 送貨安排, 收到貨時真係好開心呢

回復 11# wing_9_27 的帖子

像真度高唔高先?

引用:
原帖由 uniform 於 2016-5-13 11:53 發表   0 l$ Z5 G7 R2 z" ]$ y
像真度高唔高先?
- K" l1 l' h! L
5 Y. s( E+ d- v0 J5 X9 S
都幾高ga

我知邊到有,可以PM me

引用:
原帖由 lalay 於 2016-5-24 19:26 發表   
6 V& e' t+ m: y! Y' _  B% e+ F& V我知邊到有,可以PM me
) B3 {: n0 S. A, w
PMed Thanks

回復 13# wing_9_27 的帖子

係咪幾可亂真嗰種?

KA的我有真的了,反倒想買CX的,
* a* L6 j6 k" i/ a( I. k  ^但好像只有外套,沒有裇衫?
; x* o0 o( @3 e( [3 O  W有人買過嗎?
+ L, J, y# P. g  g7 _/ X4 K& ?  @. z( g; G3 N7 P
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290

引用:
原帖由 可怡妹 於 2016-5-27 18:52 發表   
/ H, G* o2 A2 N; S9 v- LKA的我有真的了,反倒想買CX的,3 R3 t! i. s& ^# ]
但好像只有外套,沒有裇衫?
  A. I& }+ g( }9 @  F% c有人買過嗎?( i0 D$ F: ~5 p: t

' |0 F; F8 K/ x3 zhttp://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290
$ ?* t% J+ j$ L估計因為裇衫要印LOGO成本唔平,所以唔跟

回復 17# 可怡妹 的帖子

怎樣能收到?
3 ]4 h3 s) r8 w! h; Y1 R穿上後分享一下嗎?

回復 6# wing_9_27 的帖子

我想買港龍制服。求介紹