嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度有空姐制服買?

邊度有空姐制服買?

據聞空姐制服好難買6 O6 Z/ |; C6 v4 O* u
邊度有得買? 要真嘢唔係要情趣服   t( V* g! W: x
如果二手更好~( g, O. d9 U6 h! {
" k0 Y+ |. H& j$ c. b( m
P.S.唔好同我講淘寶
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇人脈的話只能上各大拍賣網等人放

訂做幾靚都得啦?使唔使要人地著過

如果係真空姐著過, 其實未必岩我地著, 始終係fit 佢地

難d,航空公司對制服好嚴 都要一換一, 點解有時會有流出....就唔知點解

你想買什麼航空公司既空姐制服?
; F# O: ]; j* ?, z( Y/ v6 v如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
: u0 Y' C$ q0 r5 B% T7 d雖然係taobao買, 但質素真的不錯的

制服買左都唔知點收埋....比人發現以為係偷仲麻煩....反而想要空姐二手野...圍巾,名牌,絲襪...之類...有意放/識人想放pm me...thx                .

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-5-2 14:00 發表   
- l7 D: C, Y5 D+ H你想買什麼航空公司既空姐制服?
$ R# k  C! v! u2 L& H! h如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,; L2 t9 {6 g& _" q' o0 B: r
雖然係taobao買, 但質素真的不錯的
; o  m* H0 ]; \0 r; M2 E1 B1 t可唔可以放條link出黎?
: {4 D: `' \+ {0 j$ G7 T( |9 X7 u9 s. _6 r9 n0 p+ ]; M  b$ Y
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   : L. F: r+ B* e4 t; ?2 m/ N
% M' z8 J  Y" r; C& ~& g4 |
可唔可以放條link出黎?: h, n1 k. G  p' B% C' d
; v1 B4 a# `- w( F
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
8 {# s- @4 P' \6 T$ w* }% a
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
+ {. A  R: n# a( E就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-5-4 00:10 發表   
" }. D) ~4 ?" V. p7 @) M; p2 H, K. b% \
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
! t* Z" j/ E. g" T3 {1 ?就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值
5 _% o) e; ]% T1 o6 \- _- t4 u
; s$ X" G2 B4 A5 l5 a$ \. ^" e: B
我淘寶買的港龍制服, 都係找呢間店鋪呢

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
2 Z0 r7 ^8 y& o+ J5 s; x" e: I3 y' N! x7 H8 G
可唔可以放條link出黎?
( O7 r- I/ Y; g2 X' M) j2 b
- Q3 b7 n  B; s" F1 A' g8 J無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
3 m: \. X/ C/ Z% u) q  [( ]1 V
% W4 B+ B) M' u" u  h, ~" x0 J0 P7 }  `3 i
https://world.taobao.com/item/45 ... 051050203.20.EGSzwL
" b5 z! v! h0 P( P* x4 _" V1 a$ w
我都係無意中找到的, 因為起初見條裙係綠色.
. {1 [( i' W1 {& h/ ^點知click入去睇, 原來有其他顏色! 黑色, 紅色都好似現在的港龍制服呢., n+ d5 i* }' w% @+ ^
# I. }2 T; t" w7 S8 N
我找了會員kaka1014幫我買, 佢好幫得手的!5 Z0 I) j! C2 H# B! C
有左佢幫忙, 我問清楚d size, 送貨安排, 收到貨時真係好開心呢

回復 11# wing_9_27 的帖子

像真度高唔高先?

引用:
原帖由 uniform 於 2016-5-13 11:53 發表   0 R2 V2 O& n% S: o0 y
像真度高唔高先?
& c2 v+ v5 j' h1 i- m; f. i6 h! u6 k
都幾高ga

我知邊到有,可以PM me

引用:
原帖由 lalay 於 2016-5-24 19:26 發表   
& I# I: b* t, T( H2 t1 O) E我知邊到有,可以PM me
) h. u" q! l* E2 Q
PMed Thanks

回復 13# wing_9_27 的帖子

係咪幾可亂真嗰種?

KA的我有真的了,反倒想買CX的,
# _' P- H2 u3 E' L/ g  C1 Q- g# r& p) H) O! g但好像只有外套,沒有裇衫?7 d- d0 B5 C, E  L  `' e( I
有人買過嗎?
) I# b0 u( Y+ Z
' L; A( K- A8 v- rhttp://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290

引用:
原帖由 可怡妹 於 2016-5-27 18:52 發表   . I. h. [* B7 ^6 d( u# ~: T! Z7 N
KA的我有真的了,反倒想買CX的,% E! s/ c0 S9 F* t
但好像只有外套,沒有裇衫?
" s; D- q8 U- u4 {* s. A0 ^1 v有人買過嗎?# l" j- I9 l3 Z4 p1 ~7 k/ `) [
2 M6 c' K- P0 e
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290
0 l6 m, j3 x4 ]" m7 O
估計因為裇衫要印LOGO成本唔平,所以唔跟

回復 17# 可怡妹 的帖子

怎樣能收到?
" G- J0 ^6 B8 q( e穿上後分享一下嗎?

回復 6# wing_9_27 的帖子

我想買港龍制服。求介紹