嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度有空姐制服買?

邊度有空姐制服買?

據聞空姐制服好難買
# p5 K4 p5 N1 a: E3 H2 k" |& _$ R% \邊度有得買? 要真嘢唔係要情趣服
# z3 R8 A% h3 ], h* K0 N: @如果二手更好~5 _6 F$ R3 @. t) Z2 I
# Q! b7 L0 K! K3 g: ?/ ^
P.S.唔好同我講淘寶
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇人脈的話只能上各大拍賣網等人放

訂做幾靚都得啦?使唔使要人地著過

如果係真空姐著過, 其實未必岩我地著, 始終係fit 佢地

難d,航空公司對制服好嚴 都要一換一, 點解有時會有流出....就唔知點解

你想買什麼航空公司既空姐制服?
# R) v' K- V  ]' h' q如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
0 m9 I  x8 J8 v- ?- W) w雖然係taobao買, 但質素真的不錯的

制服買左都唔知點收埋....比人發現以為係偷仲麻煩....反而想要空姐二手野...圍巾,名牌,絲襪...之類...有意放/識人想放pm me...thx                .

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-5-2 14:00 發表   
8 A  s2 a9 l, m# c你想買什麼航空公司既空姐制服?
: s9 [& o  J$ ]5 a. A+ C如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,% l( }* m1 |2 X( K+ E& n: b7 A
雖然係taobao買, 但質素真的不錯的
9 u  w; c1 Z; n" V可唔可以放條link出黎?' b& l7 I2 N# E

# a- e8 z6 k7 H! a+ f! [( ^' X無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   + F$ R" j1 G2 X# x! L) P- F
1 Z8 b/ \/ C: X, Z5 `% u( @7 Z6 v$ \9 x: W
可唔可以放條link出黎?: m! M# v$ u: P; V4 s; H
( G+ [! d  h5 o8 w, D
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
6 S( [" J1 H) F" I  h. H0 X; ^
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK: X. k' _& F" E; I" b' o; k8 l
就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-5-4 00:10 發表   0 p6 s7 a, Q( u4 i* R2 _! Q. J
1 z+ _- F% I% P8 q0 }
https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
4 j! t7 m& X+ B$ T- ]2 [4 A$ \就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值
/ d' \: H7 s, l% W/ r  y" K
7 ?' c/ G; Y8 |8 P
我淘寶買的港龍制服, 都係找呢間店鋪呢

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
/ ]. A! l- ?0 A' b3 a' }& {/ n
: s/ M6 e/ R4 l) m# a( t9 L可唔可以放條link出黎?  N+ Y6 X0 U- `5 ^0 E: j) `

k" a0 C& `$ {* r! ]7 W3 t無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
( }* ]- z3 z. k6 x- x$ [4 t+ A
4 k  Y- f1 a( i& j7 a8 c; _" q# s& m. c! f1 |. S; I
https://world.taobao.com/item/45 ... 051050203.20.EGSzwL2 _7 ]; g' R- @
; J+ Q- S1 H- H9 p6 `* s5 q
我都係無意中找到的, 因為起初見條裙係綠色.: u3 Y9 s+ `7 z" Y
點知click入去睇, 原來有其他顏色! 黑色, 紅色都好似現在的港龍制服呢.1 l9 ^; k+ r# @# ]. B
! w0 F' I" _. T  i2 _  M- _
我找了會員kaka1014幫我買, 佢好幫得手的!
6 Q! v) i6 `+ ?" D' Z+ r7 @3 H有左佢幫忙, 我問清楚d size, 送貨安排, 收到貨時真係好開心呢

回復 11# wing_9_27 的帖子

像真度高唔高先?

引用:
原帖由 uniform 於 2016-5-13 11:53 發表   
' l- O* T; {/ |% V  Y像真度高唔高先?
( Z  D. t/ C5 v# c- c$ [* V8 T1 @. `2 N
都幾高ga

我知邊到有,可以PM me

引用:
原帖由 lalay 於 2016-5-24 19:26 發表   . u7 ]- q/ j# Q  {8 e+ M9 @. j+ _
我知邊到有,可以PM me
8 N. `4 ]9 |: K2 B3 x5 l# fPMed Thanks

回復 13# wing_9_27 的帖子

係咪幾可亂真嗰種?

KA的我有真的了,反倒想買CX的,# P3 N9 G/ s4 ]: H) W" q
但好像只有外套,沒有裇衫?6 r# V- k, Y" n3 G2 e
有人買過嗎?
1 s0 r: ]3 c' c. K( k! Q* \# }" ?  @3 N. _8 L* u
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290

引用:
原帖由 可怡妹 於 2016-5-27 18:52 發表   
3 H& t  K0 s2 O& `: v4 M1 J3 c' r  WKA的我有真的了,反倒想買CX的,
7 P% m3 n4 X# h! P' l' x3 n, }但好像只有外套,沒有裇衫?. M7 K' ]3 q/ w2 A
有人買過嗎?
6 t& B( j) e* M3 C" I
7 a6 [$ N* x6 l0 q: e+ V9 }4 h7 }. bhttp://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290
8 E* i6 B+ y7 g5 m' U
估計因為裇衫要印LOGO成本唔平,所以唔跟

回復 17# 可怡妹 的帖子

怎樣能收到?
$ a$ v$ q+ s, u% l. i- _! D穿上後分享一下嗎?

回復 6# wing_9_27 的帖子

我想買港龍制服。求介紹