嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度有空姐制服買?

邊度有空姐制服買?

據聞空姐制服好難買" G$ C: X% x5 F: D* t
邊度有得買? 要真嘢唔係要情趣服
; O) Y+ o! N" B, F, }如果二手更好~8 R' V% J/ e: Q3 i& a- f' k4 S" C" i
, E! H! w, S5 X) f* t' W) e
P.S.唔好同我講淘寶
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇人脈的話只能上各大拍賣網等人放

訂做幾靚都得啦?使唔使要人地著過

如果係真空姐著過, 其實未必岩我地著, 始終係fit 佢地

難d,航空公司對制服好嚴 都要一換一, 點解有時會有流出....就唔知點解

你想買什麼航空公司既空姐制服?
& e# Q/ T3 i1 A8 ]9 A& V( Q3 S& W+ N如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,' z& s8 b' I. K) F! l9 J" P
雖然係taobao買, 但質素真的不錯的

制服買左都唔知點收埋....比人發現以為係偷仲麻煩....反而想要空姐二手野...圍巾,名牌,絲襪...之類...有意放/識人想放pm me...thx                .

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2016-5-2 14:00 發表   
) w  p' v2 h  [. p" ~/ C0 h你想買什麼航空公司既空姐制服?
+ c( l7 n1 K  f9 Y如果係港龍(最新版), 我可以介紹你,
" l# w4 I+ x! v5 L" L3 w雖然係taobao買, 但質素真的不錯的
' g* v3 I( @7 h& p
可唔可以放條link出黎?6 c) J4 g. w! B/ K/ n0 N+ w
9 u5 g9 S( x* Z7 _+ D
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
& Q' `8 k0 N' i* U+ ~. o2 X
8 l0 c# O4 q: Z# ~% U6 k: d6 g) ]/ c+ c7 d可唔可以放條link出黎?+ t6 q: ~+ S; H$ Z( J- r3 ]1 V
6 {; X- J2 K1 p! o# v
無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
4 n/ U' D, h& v+ y+ b! ?, bhttps://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
7 S9 O7 ~0 r: \  ]就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值

引用:
原帖由 bbalice 於 2016-5-4 00:10 發表   1 B  U/ M% L; e9 _

! J" Q5 ^9 ]% G% a- Q3 @https://shop34713723.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z3p.7398038.2014080701.2.slFbZi&_lang=zh_CN:TB-GBK
8 K& ]2 d* K, ^; P$ s就咁睇相呢間算似.但我始終覺得要收正版先有收藏價值
# O6 c" ]+ u$ k  N

/ o4 u# f3 O: q我淘寶買的港龍制服, 都係找呢間店鋪呢

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-3 13:16 發表   
( i: H. E" U. u6 W# t8 I& L
; V- ^$ W# V0 h  d6 B4 q可唔可以放條link出黎?- D7 f! I, M6 |- ~  P2 b

) J6 o* c* e  o! m* g" K. e7 G無論CX定KA,taobao好似再揾唔到訂做制服
6 j1 f; b. I5 f6 R; m) ~
0 `( J7 H5 W" C. ^+ G

9 s* _& h" J  N. l$ @https://world.taobao.com/item/45 ... 051050203.20.EGSzwL
& r% o& p5 D2 O$ R4 `! U$ O4 B' V$ m2 n4 h
我都係無意中找到的, 因為起初見條裙係綠色.6 X$ U0 d6 ~% h1 W
點知click入去睇, 原來有其他顏色! 黑色, 紅色都好似現在的港龍制服呢.
, c; s; a/ i4 {/ Z4 w% Q, c" `+ v" I8 i- ?* }1 x& Q7 n
我找了會員kaka1014幫我買, 佢好幫得手的!
9 X7 c  n6 Q  y% z% r+ t* P有左佢幫忙, 我問清楚d size, 送貨安排, 收到貨時真係好開心呢

回復 11# wing_9_27 的帖子

像真度高唔高先?

引用:
原帖由 uniform 於 2016-5-13 11:53 發表   % y4 c2 ]! l4 ~( Y" Y8 z( X! A2 L
像真度高唔高先?
9 Q% H0 s2 E2 Y# B' I" _8 J( ~; f4 ~
都幾高ga

我知邊到有,可以PM me

引用:
原帖由 lalay 於 2016-5-24 19:26 發表   5 N, l% f' L" V1 {0 }4 g/ c& _
我知邊到有,可以PM me
$ e; c/ G. q  V! x# w1 EPMed Thanks

回復 13# wing_9_27 的帖子

係咪幾可亂真嗰種?

KA的我有真的了,反倒想買CX的,9 V; |! E# U, ?6 b& s
但好像只有外套,沒有裇衫?
8 R: @8 t  f& o/ z有人買過嗎?; Y- x/ @" _) v4 P; r
# p5 R3 R8 ], |8 n$ m  ~: y( Z
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290

引用:
原帖由 可怡妹 於 2016-5-27 18:52 發表   
5 L1 V. ^) O" h2 y" C+ ?( m4 b, rKA的我有真的了,反倒想買CX的,
  x# u; U+ w5 z但好像只有外套,沒有裇衫?
) F2 N! i, f% W. _! B0 H有人買過嗎?
# d4 z  g1 R  z& L9 c5 e- b$ A( z& p( @" \4 u$ z; l0 K6 b: e* u
http://m.intl.taobao.com/detail/ ... &id=45417769290
& S: `% M8 u. M: C% Y% U7 m估計因為裇衫要印LOGO成本唔平,所以唔跟

回復 17# 可怡妹 的帖子

怎樣能收到?
* Y- j( |5 p* H5 h穿上後分享一下嗎?

回復 6# wing_9_27 的帖子

我想買港龍制服。求介紹