嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的拘束架

引用:
原帖由 samou 於 2016-5-7 15:20 發表     d% D: j: T7 J" d! r- n' r: i
唔錯喎,可以拆開收埋,不佔地方,有淘寶連結嗎?
: a- G+ W/ O1 c/ o5 M* ]同收好的相機腳架大小相若,淘寶search 拘束架

原來你都幾鐘意玩sm喎

呢個架都唔錯,用O黎玩訓導主任懲罰學生妹絕對唔錯

加埋依個玩具就勁正了。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發图不如去hkbdsmc那邊,尺度可以大啲。

妳鐘意呢個架?

慘了~~看到想試…><* z7 W& r% w! O" }- U/ f: B
% |- y; K# B" Q8 e0 H  D! V
p.s. 毛毛除掉會比較漂亮唷…@.@”

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-8 01:02 發表   
" W$ D! y$ m4 r5 v呢個架都唔錯,用O黎玩訓導主任懲罰學生妹絕對唔錯
+ U3 L/ a0 i; X8 R! Z/ X

( b1 I( S& Y3 a; h. M. ?5 N3 A
$ ~! S/ L  S4 l: o: k同學做錯了什麼要比老師禁罰法.....

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-8 18:42 發表   ' e* m! ~) e( }
1 {( @5 i  W9 E( }* R' \

) y1 P3 y3 s  L" L
: j# K; s) p: [2 r& ~) g同學做錯了什麼要比老師禁罰法.....
6 C5 u. L5 b) M* ?對訓導主任不禮貌

想買e 隻拘束架既朋友要留意,雖然只係百幾蚊,唔係貴,但質數真係麻麻地。個架d手扣,腳扣,頸圈原裝係尼龍帶,佢用拉釘打係鋁頭上,但玩得多,條尼龍帶就係拉釘位撕開了。另外,設計問題,最後一隻手,自己係綁唔緊的。所以我改晒用鐵鏈

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-8 01:02 發表   
" `0 B9 L( ^$ x  P& f' [0 P- S% d, H呢個架都唔錯,用O黎玩訓導主任懲罰學生妹絕對唔錯
2 M- _1 }6 z/ E( l, y3 K跟住鎖係禁閉室思過

引用:
原帖由 annachan 於 2016-5-8 12:25 發表   
$ [% v; z3 I. T: w6 G6 ^( I$ k慘了~~看到想試…><" N" y7 ?8 P) M+ J1 \( F

6 a7 X2 R: S) S/ Yp.s. 毛毛除掉會比較漂亮唷…@.@”
* P" D0 }) W' n' I# O9 S+ T如果嘉怡著女僕服鎖上去都好睇呀∼0 S! J6 f/ Q1 d% r7 F' @1 d. Z: k
不過我見到都想試咁樣被鎖上

這也太棒了吧

尼个系罚跪器,可以调节长短,感觉很好玩啊
嗯,师傅大人最厉害了~

想問樓主,個架全部拆開,最長的一枝金屬管有幾多吋長?

引用:
原帖由 samou 於 2016-5-10 23:24 發表   , l, [0 b. C7 i8 u" H, i
想問樓主,個架全部拆開,最長的一枝金屬管有幾多吋長?
- f$ K! @; [, v20吋左右

咁睇落都幾易收藏

不錯!! 不錯!!7 ^; W# |' L5 s* V