嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好喜歡著絲襪高跟鞋

好喜歡著絲襪高跟鞋

我好喜歡著絲襪高跟鞋,有幾多朋友都係只喜歡著好喜歡著絲襪高跟鞋?我喜歡著薄黑絲,平時返工都會著起褲內,有時會著住去按摩,大家呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

有興趣交流,請add我wechat mochalam

我都喜歡穿黑絲尖高跟鞋

引用:
原帖由 phblackph 於 2016-7-4 13:45 發表   ! j1 I/ c2 F1 w( ]
我好喜歡著絲襪高跟鞋,有幾多朋友都係只喜歡著好喜歡著絲襪高跟鞋?我喜歡著薄黑絲,平時返工都會著起褲內,有時會著住去按摩,大家呢?
, h: y" `0 x: N# T* U& ^3 K( W8 t+ |* o' |1 r# @- a0 ~3 @# \! q4 a
我喜歡穿絲襪,但就不太喜歡穿高跟鞋...走路很辛苦...

着尖高跟鞋對腳會靚啲

引用:
原帖由 coeywong88 於 2016-8-3 21:58 發表   - l1 ~' A' m* `7 _

) P% C) Q. t& J+ ~2 `# J2 b1 [  c! n% S8 w; {
我喜歡穿絲襪,但就不太喜歡穿高跟鞋...走路很辛苦...
$ j% y2 c' \  z2 d. G- o) H
4 e/ {+ N/ a1 Q: F
. n! |2 k4 B( l2 u( e
著多幾次就慣
0 s! X* |8 e# ^; |6 c- }慣左就發現真係超性感
! K3 b. }( a+ P. X( q個感覺係………返唔到轉頭

我初初著真係唔多習慣,著多幾次就會發覺你無形之中走火入魔
& [. V' r$ R1 e( g1 k" `4 T/ J5 T( W: V5 ~
而且依加見到D 秘書look、連身裙既OL等巴士、MTR.....等等5 S+ h2 r' V/ G: W8 k8 N- m6 r

9 Z; d6 }$ ^% b% z或看到類似鞋跟好高下尖頭高跟鞋聲音走過,都會好自然睇一睇咩類型既高跟鞋,* h$ y, G0 [. g; D5 S- `% ~' A
+ u7 _& s8 I5 s8 k+ \% a$ R
好睇,對鞋入我眼既話,我都番到屋企自己都要著番絲襪尖頭高跟鞋去爽,不過坦白講我真的戒唔甩
" a# n$ a% D0 v; m
0 }8 f( K. s- Y3 Q4 ]3 `因為我好鬼死鐘意絲襪配尖頭高跟鞋(尤其黑絲),7 H: o; G! v; `  q

$ d8 d5 i$ o! d6 X# F0 F1 M著上去簡直係官能上刺激,視覺上被強姦美腿或對高跟鞋^_^3 k9 g9 w2 M: o1 k6 D  ~

# [% X. u" |" |[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2017-6-16 17:49 編輯 ]

絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!
- n, z) ^+ Z: t# e5 f+ E+ f2 H- Y) o- `
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2017-6-16 16:47 發表   ) p" S' I; n4 b3 x! e2 d( q
我初初著真係唔多習慣,著多幾次就會發覺你無形之中走火入魔. t  G: j% }  F3 z. Q
( t7 j1 h9 C6 P) L
而且依加見到D 秘書look、連身裙既OL等巴士、MTR.....等等
+ v  X6 ?  K. O; n4 h. [6 u' u% z) T8 D7 g
或看到類似鞋跟好高下尖頭高跟鞋聲音走過,都會好自然睇一睇咩類型既高跟鞋,
) a' A& ?* G9 }; m2 b8 T3 ]/ m( z8 P: O, z1 f9 `6 E4 o
好睇對 ...
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-6-16 17:10 發表   
$ j7 Q; N! _  v1 H* r絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!, \3 [7 v# B8 u2 h( ]
0 y; ]3 W- x9 ?+ b3 }
7 d1 a3 [7 g% L' o9 @  }$ d我就正是你所講的那樣✌

我都喜歡穿黑絲尖高跟

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-6-16 17:10 發表   5 M0 J. G  s; X2 h3 _* \8 t
絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!
; r, E% H; C" A. _! l& ~, V& H- K8 {( q
( {, k6 |% o( M. s: {+ d
, v% S7 ]/ H! ^( W% l# q& Q被你說出重點,矮鞋跟並沒有這種感覺。

我也很喜歡穿絲襪跟高跟鞋感覺很棒