嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好喜歡著絲襪高跟鞋

好喜歡著絲襪高跟鞋

我好喜歡著絲襪高跟鞋,有幾多朋友都係只喜歡著好喜歡著絲襪高跟鞋?我喜歡著薄黑絲,平時返工都會著起褲內,有時會著住去按摩,大家呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

有興趣交流,請add我wechat mochalam

我都喜歡穿黑絲尖高跟鞋

引用:
原帖由 phblackph 於 2016-7-4 13:45 發表   8 J8 L! J2 H6 g
我好喜歡著絲襪高跟鞋,有幾多朋友都係只喜歡著好喜歡著絲襪高跟鞋?我喜歡著薄黑絲,平時返工都會著起褲內,有時會著住去按摩,大家呢?
4 |, X3 ~5 V" u8 J# C4 l3 A2 e" n6 b

) x  z* [  ~5 o2 d# ]我喜歡穿絲襪,但就不太喜歡穿高跟鞋...走路很辛苦...

着尖高跟鞋對腳會靚啲

引用:
原帖由 coeywong88 於 2016-8-3 21:58 發表   ! D) H" [0 o6 ^4 \7 [8 U* G; x
' H8 Q% g& v, ^# f8 x
- I( I7 e2 g- j
我喜歡穿絲襪,但就不太喜歡穿高跟鞋...走路很辛苦...
: w, t9 ?, l$ @6 b# D9 c+ ?
* \4 D5 P" [7 u; @- L' w" [, _5 [: c& @2 N, x( c1 {
著多幾次就慣
5 V  b- D) Z; C$ E( w8 X慣左就發現真係超性感0 c3 |3 o1 L6 i
個感覺係………返唔到轉頭

我初初著真係唔多習慣,著多幾次就會發覺你無形之中走火入魔( Y  W& P+ W$ j+ W

; J0 K) c# U! n& o, L! J+ {# t而且依加見到D 秘書look、連身裙既OL等巴士、MTR.....等等4 a) H0 l$ G! b

/ s. }( W* ^! F0 m7 z* l/ Z7 C6 l或看到類似鞋跟好高下尖頭高跟鞋聲音走過,都會好自然睇一睇咩類型既高跟鞋,
: w( B; Q8 Y; U# R8 b+ l- h2 w3 R7 C- A3 h# ]1 ^# f  [
好睇,對鞋入我眼既話,我都番到屋企自己都要著番絲襪尖頭高跟鞋去爽,不過坦白講我真的戒唔甩
) v& l- J% l+ L3 f/ ^' S  z
, }, Y  j+ |- D因為我好鬼死鐘意絲襪配尖頭高跟鞋(尤其黑絲),! u( y, ]* b) @  P2 s# y% z

1 Q4 ~  f4 F3 i$ T  B' v/ a著上去簡直係官能上刺激,視覺上被強姦美腿或對高跟鞋^_^
$ s# P$ t% I# m' c- ?+ H; q  M7 u: O/ T$ z2 S7 q

絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!8 G% F/ C7 I$ {

5 J& Y. h/ a# Q* t- d
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2017-6-16 16:47 發表   ( [* r- G+ K) r
我初初著真係唔多習慣,著多幾次就會發覺你無形之中走火入魔$ K3 o- L5 e, O9 _9 }8 I
# E3 B! W. F$ Z7 [2 Y* ^" B
而且依加見到D 秘書look、連身裙既OL等巴士、MTR.....等等
5 S9 c4 j% p5 b0 s1 e1 l  B+ S, p* O2 Y' U! |4 B' k
或看到類似鞋跟好高下尖頭高跟鞋聲音走過,都會好自然睇一睇咩類型既高跟鞋,/ L6 b: l2 C% m! A" m! p

$ W$ _# j6 ~  m2 U7 K/ I3 ?$ j好睇對 ...
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-6-16 17:10 發表   7 m- F% h7 p+ _# o1 s
絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!% s, g2 p$ X; Q. b8 _' g9 E  G" P

, g8 _" d+ Z. r# J$ c8 c
7 J; Z- t. h) a+ d! j' t) E; d
我就正是你所講的那樣✌

我都喜歡穿黑絲尖高跟

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-6-16 17:10 發表   . F* s+ q3 ^- T4 ~6 b0 q8 s0 r* a7 c
絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!2 I% K, G, Q' q2 z& E
' X. g, ]- c7 |9 g  Q: L
+ @9 ?  @, X* z1 h
9 t! i2 G. P& y  L% Y2 X
被你說出重點,矮鞋跟並沒有這種感覺。

我也很喜歡穿絲襪跟高跟鞋感覺很棒