嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   4 _: P% U4 [, Y  ?6 T- m
香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
1 _2 e5 B5 @: e
就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   ' B& G/ e8 J: J5 o
我都想cd去飲野好耐
) d. u0 v' E! N7 Q3 c. A% Y
試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   ' s+ w, A5 J! D! V: s
2 F( D* W9 T" z, ^2 m9 M/ J  G
婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   
2 P7 X6 F% U/ L
( M& B2 P8 e, w3 b+ w: }$ [6 P婷婷姐我想同你去
. S6 y! _9 L' h1 A8 o2 Z% K我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   ! f' O* N8 F' C5 b# e
5 a( d* p# q( P# G( r1 {2 S
8 v6 N4 i- e# h) x: e5 ~- u3 I幾時丫
7 O" H1 a4 ]) Q4 K) Z4 N- ^2 L9 e7 O1 W. e9 F" v

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
3 d2 R1 O" k* V1 Q* F- I2 y" |) K1 R3 U! B. [

+ ~! ~( s/ K. w9 X8 q幾時丫
. R% o- B0 l# b1 T4 A+ v& H: j, J
& e5 `3 A5 _" n! u- c0 j
: V0 V- |$ d) O" T" B2 t7 d& S% R隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   ' W& H& q4 e7 E8 y

$ Z7 A  I9 G8 E5 y$ q! Y隨時都得!
0 ?( s0 j; L; y# [' J0 ~
9 r& g9 M" n4 o" t- p. O
好...吹雞出來飲野& m& o4 h3 ^7 {) S4 C* z$ G

/ N$ A! s# r5 F

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   
6 o0 M/ M+ u% k8 |
, i, n, k  k2 K1 w/ {1 Q試下囉我做妳男伴
  W3 n% l; Y" Q1 e1 _' [; y
  ) A" v( i+ N; ]; k# u; N+ j
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   # A" I: `9 L3 T% J' P& O

; m4 L+ Y0 L- f' S  
1 f2 Z/ A3 S" h( D: ]0 aOk丫 pm你wechat比我 thx
7 o% Z1 b1 k- y$ q8 n# v, {甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   
2 t3 @: g. \: Q, |1 K5 R6 z. C
* N! E1 `1 }% w1 @甘我點呀………
0 @2 C) P* F7 G, X( I" q

' v5 F8 q! ^8 ~! V& J
# q7 g4 g! H  L比埋你wechat我