嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   
( A; `% P, c* X6 w9 [0 Q香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
, I7 v/ W4 O6 L8 {; x& ^+ M, H
就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   
1 {. {7 `% b7 H2 ~/ o我都想cd去飲野好耐
. R" H0 J* q5 I6 w1 H
試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   8 V8 R5 F4 t0 o6 H& L7 Q3 e
5 z' m; h5 B  N0 S/ l7 f) r婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   
8 y7 W% x, e! k0 V! S
( L; Y9 |7 B& Y$ p& v" J婷婷姐我想同你去
$ c4 s2 h0 X7 X+ n- V
我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   * \4 a$ B8 J6 [9 q+ k5 e' z
+ D' ?2 Y+ g- H" }. F

1 p9 a& X7 z  f+ j* f/ n9 ^幾時丫, k. t: |) ?0 a$ }% w* y
0 I' L5 _; h7 l/ R( X) s

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   . u% `" Y, n* X$ B3 Q, N7 w
' n  i7 y" C% P
% ^; p, p, H/ v2 ?
幾時丫" S! n5 Z' h; k% S6 p2 U
: f) ~% p' ~! i$ F! h1 S% P5 T
% f) v) K' w# y: h& O
隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   
. c) k; |, }1 Q/ G0 k8 H- n. O" ]3 i
隨時都得!
9 v* ^- A/ E0 |% P: G8 U
( q9 Q, a& g6 e+ ^9 e( p) Y; N7 @8 S
好...吹雞出來飲野
+ G  |8 a* f" F0 J; K  s
/ ^1 O5 {9 H% i# i

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   
) f; S  L0 ?& w8 H* w1 h) }. F# o& q. `7 s2 @
試下囉我做妳男伴
( Q6 g; x( z6 x+ A, C
  2 Q, c2 B9 ]6 u4 d5 ~9 X, g3 m6 b
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   
( u2 e* \) s* e* q* y. J" {) g
$ F% h: G; b7 C0 j  
" j) n& b, ~9 ?8 R6 K# KOk丫 pm你wechat比我 thx
% Y( i* E3 l4 n# y
甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   * P. t# |! z7 v8 b9 M' m
2 C$ k$ I$ R% |# t! h
甘我點呀………
( D# \" p" [& C, T, Q) q' E6 E# ~1 F4 L& `. g1 U- ?

5 G3 D; q! W8 M% |/ z( [; i* Q; D比埋你wechat我