嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   * J+ e& L2 N. f" l9 k" f" E1 Q
香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
8 g0 X+ X$ }) L就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   
  _/ ~/ O. g, t  o3 }, i) D3 g- g我都想cd去飲野好耐
- `$ M# {5 m. F4 R) {# f7 q0 S試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   8 P* ^5 \. y4 e# C
) G2 o0 t* I* {, z  S! f6 y婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   
: d4 c1 _0 Q9 h/ O# _  m9 c$ P" i( B) H6 x+ x' g# O
婷婷姐我想同你去
5 u  E$ j9 ?( @1 J0 Y" J# Y# R" d我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   1 e1 G0 l  A3 |3 A
3 ~8 z9 p: [2 U( P
7 T9 f4 R. @; T* C0 X幾時丫
5 M6 B2 x4 q+ E. L# {# R$ \/ U, s8 H- [9 t3 t

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   ) l, D) j! K$ o% I9 d- M  V# E

; Z. \9 n2 T) Z) O7 x; u" o
) R" q" [6 j, K; x# O幾時丫
& l. U' x  s  ]1 ^. _) l" H2 O9 F' n) w
, H$ j, {: N9 n8 y3 p
隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   ' ^7 e9 i4 K* c; ^+ @# S
9 r& l8 z  O. i+ d- x
隨時都得!
* e" a- b5 w5 @6 p' y; @+ M8 a  p9 v; |8 G. b7 X( @) d
好...吹雞出來飲野
% f% F9 J" U9 O* _% k' e. S0 p
" I5 u' {: ~8 J1 p6 u3 E

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   ( ^. G' ^1 f  P! ~' P% I& V

# E& M* W: O- n6 k+ R試下囉我做妳男伴
) r% _8 {6 |6 U5 B4 z" T) d
  " _# ]! l3 @# K# I$ k/ d
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   
  X0 [$ @1 M2 B. {8 b
# E2 {. b/ J, e  
$ f: J3 J. X. ^" T5 p: j0 ?- KOk丫 pm你wechat比我 thx
: Y7 Z1 ]+ g) b# p
甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   
3 R3 }, D/ ^# Q  R2 E6 l7 l. Y
甘我點呀………
0 N4 U6 p, z: m0 }: S
; g1 i/ H* J% \
4 U  Q: P! ~! ]1 X4 i# A
比埋你wechat我