嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   , p# J7 [" H9 y
香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
$ @, d7 I, e3 M- D7 N就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   
. {* p7 g! L7 X' P2 Z% B1 [我都想cd去飲野好耐
* t7 {- l" k6 S) m) w  B  W& E
試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   " j9 \9 k/ l& v; j, L4 _
  j- Q: B: D4 u. \婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   4 ?: z" E' U; v) U$ Q, T9 P5 `

7 ]/ y: q  g3 E9 v婷婷姐我想同你去
% o8 l5 I& Y/ _# ^- m4 n
我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   ( o- V  U, F, M4 t# L# v
- C3 J8 O9 w$ r1 q) C" C
+ O6 a8 [1 p$ ~1 k# W0 l
幾時丫
) c: E: o8 V5 E. A3 e" R" F7 M! T- I: s

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
: w! D" t8 b' b$ {( ~3 }
$ H2 Q( g; }4 ^+ A% x1 E
9 U* X( A  l! m2 s* y8 V. v& K幾時丫
' n4 L: a4 v, u1 h2 p
# H' T4 e  B5 ~( C8 N2 d# d
/ e9 v0 T9 @# q* u. y& ^
隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   
9 q$ \1 p3 E" Q, q6 z4 O& V# P. Y: B3 E9 W/ y
隨時都得!
( _2 [8 D+ V& u( s  w9 p+ g! I0 o. M8 v
好...吹雞出來飲野! D/ c3 ]; i% _+ i1 [1 U8 ?

" |4 J4 N* g6 d

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   # _3 f# d. ?; @( g# J+ G

! y) [$ [$ l4 S試下囉我做妳男伴
6 b" W4 e2 \9 ?& ?  ) D  I. h6 [$ y2 W0 z
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   8 r2 A: l" Z5 O; i5 d7 C4 p% [

) b$ m) n5 Y# p6 y7 Q  2 m# u( p& Z3 g3 U' |
Ok丫 pm你wechat比我 thx
' R; _* K' m, A* Q0 [$ Z9 _
甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   % r- G6 J. [7 X' C! U* u* Y

) K# w( |7 E+ I$ Z甘我點呀………
: u. ~2 Y& t) U1 d  X0 r: i

% X& ~' c" K8 z8 x3 d4 ?) A: x, c4 C0 q
比埋你wechat我