嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   
4 W- z" z% l) P+ y% Y香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
" @! y, B' C2 L( ]) |$ {" Q" y9 e
就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   ' X0 R# ?- n, @' P# p
我都想cd去飲野好耐
, I6 G9 l0 C( V, X$ p" S: E/ |
試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   & O/ _- e4 y; X- e
& k* G" h% c0 _7 E' {% ~( F
婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   
+ ]) U! e" ~3 B# i% ~9 u9 S9 e7 e4 g8 L! ~& V
婷婷姐我想同你去
# b* U! m7 G" y& m7 j8 w
我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   - ~5 H' A$ A- f$ V; o+ Y! ?
! A1 |2 L! A: T
$ W, `% \6 J( p7 f5 V& J
幾時丫
/ n* q( t0 k; T' d, @: W2 N" E! o) |2 T. G! q. E  c

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
9 m7 @7 ^  d' w- y; f6 r
' c4 ]+ @2 e4 Y; _" m8 U0 ]- ~
: i2 _! g4 `# D: D) ]3 f6 o幾時丫: P( ^7 i8 E0 |$ y
7 _6 {, o: A4 I1 L- x, z
/ n9 |+ A( o, W' |# {8 s隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   
3 f5 m- `3 i6 r: W8 [
1 `, ]+ a& f! Y隨時都得!
$ t& `* K; V$ u5 C
  l2 K$ Z) d  m" @" i. \- W好...吹雞出來飲野1 r- t; {+ c( X0 z  y6 S5 ~

* p# N7 x+ j) L, x4 p% z

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   
+ }8 ]7 O" E3 [1 J7 F' H6 L  c/ d3 |+ ]2 C6 X
試下囉我做妳男伴
' A  x, j6 e! y0 i( B2 r  
/ J8 o& Y/ [, l& k4 Q$ Q! U1 wOk丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   8 [& F3 [! s# X: f5 ?* \

9 }6 _) W$ s" z3 q% R  1 }+ p& H9 U7 M* L
Ok丫 pm你wechat比我 thx
% n( P4 m7 _2 I- R9 E2 k4 E甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   & \0 I6 u  p+ @( N) E* d$ |

* A9 V9 p& u4 u, B$ G( g甘我點呀………
/ f5 `! @3 z' f& k% c
( q5 m+ O# [* o+ E# i5 f: K$ J, V8 U, e4 f
比埋你wechat我