嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   
( n5 Y4 @* e2 R' w. Y香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
( {& [6 o0 H* ~) R' ^+ t7 [就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   ' {  D  _" U5 V8 c" n+ H3 O
我都想cd去飲野好耐
. k& r9 b- [7 e5 Q  [6 D7 v$ \試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   * T2 A0 r# g. N8 @& a
8 e2 i. x% a8 m9 e& E% b$ L
婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   % p4 H# ~: j6 B: Z5 A

! z1 Y& [* W: v, y8 o  C  o' m0 K婷婷姐我想同你去
, H% M0 P& r( B$ E1 l$ G+ \我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
: ?* s5 \' P9 D4 V0 i: ]我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
- m0 i% e* w% \
7 x, a( D$ U( C3 A+ [8 X$ B: j幾時丫
8 b: g* \! ^6 _9 V7 E9 c' S3 K$ }! _" e
* h7 V( m- E" t6 ^4 D9 |( U& d

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
% b1 C, r! C. }6 i0 ]  W9 C  ?4 d8 C& p
; e) j1 m& r! ?( W8 u( p
幾時丫' U# N, S( T; k  q, Q

$ d; I; M% g0 L- I
! Q4 ]+ c8 N! p; x隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   
# a5 ]: y1 W& G2 Z3 R, ?
) R% K. N/ q5 A隨時都得!
$ r" |( V" ^' V+ N# k) {

6 j+ {- Z, D* J7 M: }1 `好...吹雞出來飲野  H. D' p* P# G2 M; p2 D

6 Q# {# |6 w& r' X4 e4 D0 i3 }2 I

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   ) Y+ j/ `0 W2 Z' F

! B8 T% J( n" k1 F) ]7 L試下囉我做妳男伴
7 v9 h+ f8 k2 m% p* u
  ) N9 Q; ]# t, p/ g( f
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   2 h- A0 R. w4 U

7 D4 H% h# ^# t6 b# E& O0 V  
0 C6 \# Z. ^3 q2 b! x$ }Ok丫 pm你wechat比我 thx
% @: Y+ Y$ w7 ?4 i& ?
甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   
0 O7 M. q- E) G# |9 d6 {# j8 n: W, `2 ]* R0 [
甘我點呀………
! t1 }8 q5 B: Z5 X

' k. D, e( v8 Y# B2 g/ B; U. ?3 e% U: f2 t  R
比埋你wechat我