嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   ! n  J* h9 q# ~) l- l
香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
% j2 j7 J2 U+ v6 U! w0 ?
就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   ; u) a4 K. n1 E+ s
我都想cd去飲野好耐
# b% P" u: ^4 e5 I
試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   4 a8 j4 c$ m! v7 r
# K& X" \* j2 [' C9 f婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   3 h# S/ ?) l  a8 n1 b' g
9 O9 W  [, H, I% R6 n  U! g' ^
婷婷姐我想同你去
5 s5 Z* z% t" Q/ ~" H
我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   + w; |- {7 j& e/ P1 V$ v
0 q! h4 v, v) c: a; D. Y
+ H: d4 r4 X3 V: p) t+ T7 }
幾時丫
6 |/ h( B7 ]  }3 G+ W! L
) B9 b- Z$ ~) N

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
: K* M) O- X' n/ V) v, D' }4 E4 u" q: c- m. T3 n

0 E/ `* Y6 f. v7 h3 N" f幾時丫
- `7 i1 ?  F8 |' @
  T- k4 ]2 f" o1 z3 n
% e* K8 Z1 |8 Y, I! S! `隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   7 _% @% e7 k* `, p1 j9 H2 i

# Z5 {# V+ H! F% K; G; l/ T7 i' M隨時都得!
4 P' D2 j5 J& k2 Z% i) |- X% j' x$ d; `5 G8 b; u
好...吹雞出來飲野5 s5 W/ B( M, `6 A$ U2 H
4 q% M: D& k% R2 p$ i: p9 ?! M4 R

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   & _$ M2 b1 A* c4 Q' v: }
: E. c! U* b6 b5 N7 |- U- {
試下囉我做妳男伴
! B: O! c: n/ u. d" D5 J  - t  i& t1 \5 S+ ?
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   
8 b+ A& \) i, y- l  s- [  t
) @9 Q( L5 ]$ N( L" p9 L  
( U! `8 S& P% b' ^7 H  @; R4 KOk丫 pm你wechat比我 thx
. {. A/ t( T; c: U, B( k甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   " Y  }+ K5 w# R+ O
5 q; c8 D5 z4 Q! d
甘我點呀………
' B7 j6 u. l- c& w$ ?# o

4 w# u) v% x3 y- D
& E: g+ a: P( F4 I比埋你wechat我